FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
59
30%

Ukupno glasova: 195

misstianopenaldo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la misstianopenaldo » 13 maj 2025, 17:50

Dakson je napisao/la:
13 maj 2025, 14:01
Grupa je kriva,ali ta ista grupa je uvjek tu,A Mirvic i oni poslije Mirvica su samo prolaznici,dok ima love tu su… nemam nista protiv njega,Ali Na ljude koji zivotom brane grb ne moze se pricat lose….
Ne moze se ni na moj klub pricat lose... pa et... jbg... hraknuli su neki.... cak neki i brane... a navijaci bezbeli.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 maj 2025, 17:53

Ono doslo na forum i glumi insajdera, sve to zna. Ko je sta kome najavio, dojavio, sta je problem oko Mirvica, koji je problem u grupi.
A sve se nesto umotava i pise indirektno pa poslije kad vijest izadje u javnost onda ide "ehh jesam vam govorio"

Pun mi qrac takvih insajdera na sve strane, svi sve znaju al dok se pobjedjuje niko nista i ne spominje. Kao da se hranite losom atmosferom iz kluba.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 maj 2025, 17:54

HyperOS je napisao/la:
13 maj 2025, 17:40
NeSamSafetee je napisao/la:
13 maj 2025, 17:38
HyperOS je napisao/la:
13 maj 2025, 17:27

Pitajte ko je od igraca dojavio za "dogovor" poslije tekme, pa onda pljujte po navijacima :kafa:

Na kraju istina izadje na vidjelo, tako ce i ovaj put.

Vi koji trazite dokaze, a zivite u Bosni, ste smjesni.

Uostalom, jos uvijek je Aylin potpis bitan u klubu. :kafa:
Ovdje i kad se pita, odgovor je "saznati će se uskoro, istina uvijek izađe na vidjelo".
Pa eto, zasto se dala podrska igracima nakon utakmice i zasto ovo saopstenje 2h nakon utakmice.

Vise ste se fokusirali na saopstenje nego na ono sta je stvarno problem.
Eto vas ko vučičevi ćaciji.
Pa baš trebaš bit kako kažeš ćaci da optužiš klub za namještanje a igračima i štabu daš podršku a bez njih je nemoguće namjestiti,glup i retardiran potez a o saopštenju da ne pričamo, ni Vico ni plave fekalije nebi bolje napisali

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 13 maj 2025, 17:56

ajdohordas je napisao/la:
13 maj 2025, 17:53
Ono doslo na forum i glumi insajdera, sve to zna. Ko je sta kome najavio, dojavio, sta je problem oko Mirvica, koji je problem u grupi.
A sve se nesto umotava i pise indirektno pa poslije kad vijest izadje u javnost onda ide "ehh jesam vam govorio"

Pun mi qrac takvih insajdera na sve strane, svi sve znaju al dok se pobjedjuje niko nista i ne spominje. Kao da se hranite losom atmosferom iz kluba.
Tacno tako do utakmice sa sirokim sve super atmosfera navijanje i onda poslije utakmice, kurcevo saopstenje znamo sta se radi u klubu i oko kluba, namjesten kup. Gdje su ranije sa tim informacijama i saopstenjima, nekom uspjeh ocito ne odgovara

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 maj 2025, 17:57

NoProfit je napisao/la:
13 maj 2025, 17:47
GalileoGalilei je napisao/la:
13 maj 2025, 16:25
Treba vrati Varešanovića masnog i nismo za bolje. Ovaj govori "šta smo napredovali opet ćemo biti četvrti", ovaj govori "ukrali nam 5-6 bodova". Ebem vam pleme dementno i bezobrazno.
Pa 90% istoka i zapada i jesu bili za Varešanovića. Ja da sam ikakav faktor u Hordama sve bih učinio da se, poslije tog perioda, te dvije tribine više nikad ne prozovu na zajedničko navijanje na utakmicama.
Jesu ali u qrcu,čuj za Varešanovića,sam si sebe diskreditovao za svaku raspravu,ovo sve i liči na Varešanovića i slične

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 maj 2025, 17:59

13 maj 2025, 17:42
HyperOS je napisao/la:
13 maj 2025, 17:40
13 maj 2025, 17:38

Ovdje i kad se pita, odgovor je "saznati će se uskoro, istina uvijek izađe na vidjelo".
Pa eto, zasto se dala podrska igracima nakon utakmice i zasto ovo saopstenje 2h nakon utakmice.

Vise ste se fokusirali na saopstenje nego na ono sta je stvarno problem.
Eto vas ko vučičevi ćaciji.
Inače kad se klub optužuje za takve stvari, uz objavu dužu od 10 rečenica prilože se i neki dokazi. Očito su i Fukare ozbiljnije na tom polju.
Sve moguce grupe su ismijale ovaj potez,jedino kone podrza
Vaju i raduju se sto dovoljno govori o istom,ako nista prva grupa na svijetu koja je ovo uradila.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 13 maj 2025, 18:01

mnon46 je napisao/la:
13 maj 2025, 17:41
HyperOS je napisao/la:
boki86 je napisao/la:
13 maj 2025, 14:04

E branite klub svaka vam cast, jedina navijacka grupa koja je javno prozvala svoj klub za namjestanje utakmica. Da imate imalo obraza, izasli bi ste u javnost sa istinom. Branite eto klub zivotom od tih izroda u grupi, eto vam prilike
Pitajte ko je od igraca dojavio za "dogovor" poslije tekme, pa onda pljujte po navijacima :kafa:

Ako nećeš napisat koji igrač je u pitanju i koje saučesnik, nayebem ti se najmilijih. I usput pokakim na saznat će se i istina će izaći na vidjelo.
Ne odgovaraj im, on, onaj east samodakazem i jos par njiih iskljucivo trolaju i petljaju

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 13 maj 2025, 18:01

Kockoglavi je napisao/la:
13 maj 2025, 17:56
ajdohordas je napisao/la:
13 maj 2025, 17:53

Tacno tako do utakmice sa sirokim sve super atmosfera navijanje i onda poslije utakmice, kurcevo saopstenje znamo sta se radi u klubu i oko kluba, namjesten kup. Gdje su ranije sa tim informacijama i saopstenjima, nekom uspjeh ocito ne odgovara
Krenulo je ovo sve malo ranije, objavom da Mamic "želi u klub" , ja prvi se obradovao. Onda kreće demant od strane Mirvica, a nakon toga se desava, sta se desava. Nece Mamic u klub, vec neko ko je skontao da je FK Sarajevo jedini klub koji pravi milionske transfere. Jos sad kada se proda Guli, e onda ce cirevi da pucaju. Sve je ovo igra onih koji misle da imaju tapiju na FK Sarajevo, a sada ih nema blizu kluba pa ne migu da maste prste.
Evo i oni tebe selame!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 13 maj 2025, 18:03

Anex je napisao/la:
13 maj 2025, 17:57
NoProfit je napisao/la:
Treba vrati Varešanovića masnog i nismo za bolje. Ovaj govori "šta smo napredovali opet ćemo biti četvrti", ovaj govori "ukrali nam 5-6 bodova". Ebem vam pleme dementno i bezobrazno.
Pa 90% istoka i zapada i jesu bili za Varešanovića. Ja da sam ikakav faktor u Hordama sve bih učinio da se, poslije tog perioda, te dvije tribine više nikad ne prozovu na zajedničko navijanje na utakmicama.
Jesu ali u qrcu,čuj za Varešanovića,sam si sebe diskreditovao za svaku raspravu,ovo sve i liči na Varešanovića i slične
Jesu li istok i zapad dolazili i podržavali Sarajevo koje je on vodio? Jesu.

Drugi par cipela je što su mu, kao i svakom drugom treneru, **** majku nakon par loših rezultata.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 maj 2025, 18:06

misstianopenaldo je napisao/la:
13 maj 2025, 17:50
Dakson je napisao/la:
13 maj 2025, 14:01
Grupa je kriva,ali ta ista grupa je uvjek tu,A Mirvic i oni poslije Mirvica su samo prolaznici,dok ima love tu su… nemam nista protiv njega,Ali Na ljude koji zivotom brane grb ne moze se pricat lose….
Ne moze se ni na moj klub pricat lose... pa et... jbg... hraknuli su neki.... cak neki i brane... a navijaci bezbeli.
Klub je svakom ispred grupe,prica dok ima love ne pije vode jer isti Mirvic je kad je dosao vratio milione duga,bas je on tu zbog para. Grupa je sve rekla o sebi sa ovim saopstenjem,nema potrebe vise to pisat,Manijaci i kone su sretni vise nego da su titulu osvojili,samo jos jedan u nizu blamova grupe koju treba prestat spominjat uopste mada rece se sve samo posjetom na istoj.

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 13 maj 2025, 18:07

Aylin potpis u klubu,Ayla u klubu.
Malo ispod tepiha bila ali tu je.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 13 maj 2025, 18:10

mnon46 je napisao/la:
HyperOS je napisao/la:
boki86 je napisao/la:
13 maj 2025, 14:04

E branite klub svaka vam cast, jedina navijacka grupa koja je javno prozvala svoj klub za namjestanje utakmica. Da imate imalo obraza, izasli bi ste u javnost sa istinom. Branite eto klub zivotom od tih izroda u grupi, eto vam prilike

Ako nećeš napisat koji igrač je u pitanju i koje saučesnik, nayebem ti se najmilijih. I usput pokakim na saznat će se i istina će izaći na vidjelo.
Smiri dozivljaj i ne vrijedjaj.

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 13 maj 2025, 18:12

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 maj 2025, 11:12
kako dani prolaze tako mi ovo sve visi na ocajnicke i posljednje pokusaje da se uzdrma nas Klub i sve vezano za njega. Mozda pojedinci koji su pisali saopstenje jesu to iz hira uradili i iz ciste emocije ali vjerujem da im je neko to suflirao i ozbiljno danima punio glavu slicnim tezama. Ili to ili je otvoreno dusmanski. treceg nema.

i ekipa nije samo prvih 11. I ovih ostali 15 zaradjuje platu, trenira i namece se, i trebaju dobiti sansu.

ugl izuzetno licemjerno je sve ovo, jer fakt je da smo prosle godine rasuti ko riza pa niko nista. A ove godine kad preko istih skoro uzmes kup, ubijes ih 4:0, a poraz u ligi znaci kraj sistema. Pa ne moze da moze. Da smo toliko osjetljivi na tu utakmicu, ne bi nas na prosloj bilo 2.500. Vise komentara nego gledatelja... A vecinom komentari koji huskaju su persone slicne svrakicima, neke starudije bliske odredjenim ljudima.. oni sto najvise brinu u Sarajevu a gledaju kako da instaliraju kakvog varesanovica i petog desetog, ne bi li gurali svoje igrace a prodavali ih po tarifama koja trenutna uprava postavlja.
A pored toga, nekako mi djeluje da je klub i marketinskim proizvodima poceo ubirati odredjene novce, kao sto mislim i da je HZ Shop prodisao posljednjih godinu dana. Nemam uvid u brojke, bilo bi zanimljivo vidjeti.

Helem, FKS je fina firma za uhljebiti. Samo sto sve vise prestaje biti neki BH telecom, vec firma gdje ce se znati gdje svaki pfening ide. Pa to ocito odredjenim ne stima.
U sridu! Aferim! Svaka ti je " ka' u Njegoša"

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 maj 2025, 18:13

Taman do ljeta da ide restart da se mogu ugraditi u gulisin transfer. Taman ce se prodati a nije mirvic vezan za njega vec Sarajevo.

Nevjerovatna je zelja da se sve poljulja a fola klub na prvom mjestu. Pa mogu razne gadosti i javno.

Ide joker ayla, kao jedan od posljednjih. Jel nema sta da se kenja, ide ayla jos tu..

Znas sta, dzaba ste krecili

Kriminalna posla, nema sta drugo biti..

@eccehomo ziv mi ti
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 13 maj 2025, 18:15

HyperOS je napisao/la:
13 maj 2025, 18:10
mnon46 je napisao/la:
HyperOS je napisao/la:

Mozes li molim te reci koji od igraca je rekao da je nastimano? Poslije utakmice.
Evo i oni tebe selame!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 maj 2025, 18:18

NoProfit je napisao/la:
Ne lazi. 90% raje sa zapada i istoka nije bilo za Varesanovica ali nije bilo ni za bojkot i samo u bojkotu je bila podjela. Mitomani su mila maca.. Hajmo dalje..

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 maj 2025, 18:21

NoProfit je napisao/la:
13 maj 2025, 18:03
Anex je napisao/la:
13 maj 2025, 17:57
NoProfit je napisao/la:

Jesu li istok i zapad dolazili i podržavali Sarajevo koje je on vodio? Jesu.

Drugi par cipela je što su mu, kao i svakom drugom treneru, **** majku nakon par loših rezultata.
Nismo mi podržali Sarajevo koje je zalizani vodio već smo podržali Sarajevo za koje cijeli život navijamo bez obzira koja je persona tu

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 13 maj 2025, 18:21

HyperOS je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:
HyperOS je napisao/la:

Nisi trebao uopšte spominjati dojavu igrača ako je zaista ima.Ako nesto znaš trebao si i dalje sutiti da se to sve u komadu objelodani.
Ova rečenica gdje se igrač spominje je nesto sto ne treba ovako u javnost da ide,djelimično i jos vise hrani **** sa strane i vjerujem okrece želudac mnogim koji čitaju.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 13 maj 2025, 18:22

obrijanopile je napisao/la:
13 maj 2025, 18:15
HyperOS je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:

Mozes li molim te reci koji od igraca je rekao da je nastimano? Poslije utakmice.
Ne može, vidi sad kako je jednostavno. Ima li smisla da igrač proda tekmu, a da se u objavi naznači da igrači i SŠ imaju podršku. Znači, kontra prodaje tekmi si, ali podržavaš igrače koji su prodali tekmu.
Sve ovo je djelo jedne podgrupe i tu se priča završava.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 13 maj 2025, 18:23

NoProfit je napisao/la:
Ne, jedno veliko ne. Kakvih bolan 90%, nema ni 50%.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Jadnimi, mnon46 i 23 gosta.