FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Noke995
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Noke995 » 14 maj 2025, 08:58

napoleon72 je napisao/la:
14 maj 2025, 08:55
Pa nije Zekic lud da ostane nakon svega. Ko ima imalo casti i dostojanstva, otisao bi. Nek svako zamisli sebe u slicnoj situaciji. Zavrsis fakultet, krv propishas, radis godinama u struci uz odlicne rezultate... onda odes u neku firmu i podignes je na noge pa ti dodje neko i kaze "hej, da nije mene ti nikad to ne bi ostvario." Svako normalan bi podnio ostavku i ostavio ih da se guse u gov.nima jer za bolje i nisu.
Može se razmišljati i na drugi način.
Ako odem, biće da smo fakat dali, ispadam pichka i nisam bolje ni zaslužio.
Zato ostajem, dostojanstveno smo uzeli trofej, idemo dalje još jače.
MNON

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 14 maj 2025, 09:08

slika

Kakav lijep dan za podići trofej ❤️🤍

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 maj 2025, 09:14

Ne bi me cudilo da veceras zijanimo kup.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 14 maj 2025, 09:22

egocentrik je napisao/la:
13 maj 2025, 22:15
Anex je napisao/la:
13 maj 2025, 19:55
Lecler je napisao/la:
13 maj 2025, 19:48

Što ti ne odeš
Dok sam išao išao sam ,sad mi godine ne idu u prilog da skačem po gostovanjima,moja podrška klubu je bezrezervnai bez interesa
A ide ti u prilog godinama da psujes ljudima po forumu ;)
Samo odgovorim nikad nikom prvi ne psujem ;),a ti kao akademik neki jel
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 14 maj 2025, 09:37, ukupno mijenjano 1 put.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 14 maj 2025, 09:25

Pitar6785 je napisao/la:
14 maj 2025, 08:35
14 maj 2025, 08:01
Samo me zanima koja li "legenda" ima prste u ovim napadima. Ko da gledam da je neko "nase carsijsko dijete, koje zna sta je klub".
100% neki rodjeni carsjaner cija citava famelija zivi od FK SARAJEVA 70 godina. Imaju iskustvo kako da se FK SARAJEVO muze. Nekad direktno nekad sa uzimanje love od sirotinje sa vraca, al pare su pare..

JA CU CEKAT 30 minuta posle utakmice u sb, ako osvoimo kup da HZ izbace dokaze javno, ako to ne urade zamene HZ vise nepostoje, na sjever cu ici al skroz u cosak do zapada nijednu pjesmu aplauz koji oni povedu necu podrzat.

Takodje nabijem i ZEKICA NA KURACA ako je istina da je vec obavjestio klub i IGRACE da ide nakon zavrsetka sezone. Vidim da nije imao ni presicu danas..

Takodje osto ne osto ovu lakrdiju sa rotacijama nemozes ni sa dk uprat.. veoma glup potez..

Al bez obzira na sve mislim da je najbolji trener u pl bh odkad se igra fudbal u bh, volio bi da ostane jer smatram da je to najbolje za FK SARAJEVO, i nadam se kad osvoiji DK da cu zaboravit blamazu..

Kup kup kup kup je nas, zekic i njegov ss su nam 80% meraka unistili sa gluposcu u subotu al ako uzmemo kup i trece mjesto uz ostanak ZZ, i dibar rez u evropi vec bi to do augusta bilo oprosteno.

ZZ nezaboravi da vodis FK SARAJEVO ne mali osjek
Nista Zekić nikome nije rekao, samo nije mogao da progovori od emocija na sastanku s igracima i nekim ljudima iz kluba.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 14 maj 2025, 09:26

Znaci Zekic ide na kraju sezone ?

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 14 maj 2025, 09:31

:njanjanja: :njanjanja:

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Strahinja
Kontakt:

Post Postao/la Strahinja » 14 maj 2025, 09:43

Noke995 je napisao/la:
14 maj 2025, 08:58
Pa nije Zekic lud da ostane nakon svega. Ko ima imalo casti i dostojanstva, otisao bi. Nek svako zamisli sebe u slicnoj situaciji. Zavrsis fakultet, krv propishas, radis godinama u struci uz odlicne rezultate... onda odes u neku firmu i podignes je na noge pa ti dodje neko i kaze "hej, da nije mene ti nikad to ne bi ostvario." Svako normalan bi podnio ostavku i ostavio ih da se guse u gov.nima jer za bolje i nisu.
Top rezon.
Samo bih još dodao da je i on sam svjestan simpatija i uvažavanja od strane većine navijača FKS.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 maj 2025, 09:44

Noke995 je napisao/la:
Doduse, moze i to. :mrgreen:
Al nesto kontam, svaki naredni eventualni trofej bi mu se gledao kroz prizmu tog "stimanja". Mislim da je on preveliki gospodin da sebi to dopusti.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 14 maj 2025, 10:02

Vise se Siroki nafurao ko da su oni uzeli 4 0 ili znaju nesta vise

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 14 maj 2025, 10:06

Veceras se uzima najkrvavije zaradjen kup u historiji kluba! Malo je reci da cu ga slavit, do jutra sa ekipom pjevat i slavit!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 14 maj 2025, 10:12

Ma realno kakvog namjestanja? Optužio ga nekakav kriminalac koji veze s klubom nema. I to mi je interesantno. Kaze mafija napolje (isti ti optuženi vise puta za razna krivicna djela). Rubrika samo kod nas.
Nego, nikakav proces koji se poveo ili ce se povesti za namještanje utakmice ili utakmica, nikakvog razloga i dokaza da neko sutra kaze Zekic a to je onaj trener sto namjesta.
Ove inisinuacije i mahalanja su nanijele stetu i njemu i klubu u nekom obimu i to se promjeniti nece, ostao on sljedeće sezone ili otišao.

Zavrsice se i ovo sa ovim otpadnicima koji su ocito okupirali sjever, pravi sjever.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 14 maj 2025, 10:16

Uzeti trofej i proslaviti naravno a dušmani neka se napuše qrca, naprijed bordo bijeli 🏆🏆🏆

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 14 maj 2025, 10:17

Strahinja je napisao/la:
14 maj 2025, 09:43
Noke995 je napisao/la:
Top rezon.
Samo bih još dodao da je i on sam svjestan simpatija i uvažavanja od strane većine navijača FKS.
Kako da nije, pa isto ti ”navijaci” su okaljali ime kluba sa onim saopstenjem. Vi isto djeca neka. Pa niko nije lud ovdje nakon svega citave sezone, stalnog klanja od strane sudija i saveza da ostane i nakon svega toga se izboris izbacis sve konkurente u kupu i onda te vlastiti navijaci ohlade sa onakvim saopstenjem. Uz sve to Zekic je stranac i profesionalac, tu je dosao da radi posao za koji je placen, budi siguran i ti i svi ostali da ce otici na kraju sezone jer nikakve pare ne mogu kupiti cast niti obraz. Druga je stvar sto ovdje balija bi prodao i rodjenu mater za 1k km.

Nadao sam se da ce hz imati gram mozga da povuku ono saopstenje i da kazu sta se je zapravo desilo i ko je to uradio, imenom i prezimenom, ali jok valjda ponos vazniji od kluba.

Ovdje svi govore kako niko nije veci od kluba od uposlenika u klubu, vlasnika, trenera pa i igraca. Pa vala nisu ni navijaci veci od kluba. Oni su ti koji su prolazni pogotovo oni na sjeveru. Furaju ultras zivot ludilo neko sezonu dvije i kada ih to prodje nema ih vise, naravno uz par izuzetaka koji ce stalno biti tu ali vecine nema. Isto tako u toj sezoni, dvije gdje glume neko ludilo nabijaju samo stetu klubu, i ne samo bakljama gdje najvise placamo savezu vec evo i ovako nekim saopstenjima stalnim tjeranjima nekoga i bojkotima nekoga i necega.

Ovo je prvi put u historiji fudbala gdje neciji navijaci sami svoj klub LAZNO optuzuju za namjestanje i za prodavanje utakmice. Niko nikad ovo nije uradio. Hz je potrebna reorganizacija u svemu, otjerali su bruku normalne raje sa sjevera bez razloga jer eto valjda glume neko ludilo i hoce za sve da se pitaju pa cak i u klubu. E pa ne moze.

casual033
Kontakt:

Post Postao/la casual033 » 14 maj 2025, 10:29

Ja se sve nadam da su I Zekić I Mirvić svjesni u kakvoj sredini rade I da su vec ranije imali opstrukcije. Nesto mi nema smisla da se prije najvaznije utakmice pozdravi sa igracima.

Sve mi to nekako naivno djeluje.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 14 maj 2025, 10:33

Ode li zekic ,katanac na sjever staviti

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 14 maj 2025, 10:37

IT'S COMING HOME 🏆
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 14 maj 2025, 10:47

plisek je napisao/la:
14 maj 2025, 10:06
Veceras se uzima najkrvavije zaradjen kup u historiji kluba! Malo je reci da cu ga slavit, do jutra sa ekipom pjevat i slavit!
100% Izbaciti onakav Zrinjski pa Borac onakva herojska pobjeda

AJMO SARAJEVOOOOOOOOOO

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 14 maj 2025, 10:50

nokee je napisao/la:
14 maj 2025, 10:12
Ma realno kakvog namjestanja? Optužio ga nekakav kriminalac koji veze s klubom nema. I to mi je interesantno. Kaze mafija napolje (isti ti optuženi vise puta za razna krivicna djela). Rubrika samo kod nas.
Nego, nikakav proces koji se poveo ili ce se povesti za namještanje utakmice ili utakmica, nikakvog razloga i dokaza da neko sutra kaze Zekic a to je onaj trener sto namjesta.
Ove inisinuacije i mahalanja su nanijele stetu i njemu i klubu u nekom obimu i to se promjeniti nece, ostao on sljedeće sezone ili otišao.

Zavrsice se i ovo sa ovim otpadnicima koji su ocito okupirali sjever, pravi sjever.
:salut:
Bravo. Potpisujem sve.

ebi46
Kontakt:

Post Postao/la ebi46 » 14 maj 2025, 11:01

Ne kontaju ljudi to. Dođeš, kradu te kroz čitavu sezonu, uzimaju ti bodove, daju konkurentima, iako igraš najbolji fudbal u ligi, završiš treći. Frustrirajuće.

U Kupu imaš najteži put, osvojiš ga, tvoji navijači te optuže da je namješten Kup i da ga nisi zaslužio. Neko bi ostao na klupi? Ja bih prvi otišao.

Ne znam ni kako ima volje da odradi ovih par utakmica do kraja.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Haksss, Varijantas8 i 60 gostiju.