Postao/la BordoSarajevo » 14 maj 2025, 17:52
Ne pišem više od 3 godine, al sve pratim i nerviram se.
KUP JE NAŠ - POŠTENO I ZASLUŽENO, SVIM OSTALIM Y.E.B.€M MAJKU!
Oštro osuđujem saopštenje Hordi - brzopleto, naivno i nepromišljeno.
Savez nas konstantno yebe zadnjih 5 godina, omalovažavaju nas, na zdrave oči nas kradu, rade s nama šta hoće, pišaju nas po glavi, smiju nam se u lice - mi bošnjaci, naj.gl.uplji narod na planeti, malo se naljutimo i zaboravimo to kroz 2 dana jer imamo pamćenje ko ribice, i što je najgore - uvijek nakon toga tražimo krivce u svojim redovima i koljemo se međusobno.
U objavi Hordi "trofej unaprijed dogovoren", ne inicira da je bilo šta namješteno ili pušteno. Srbi i hrvati uzimaju titule preko svojih uticaja u savezu jer su tu pare, uzimaju je preko nas jer nas na svakoj utakmici kad treba - pokradu. Ušutkaju nas tako što odluče da nas neće pokrast u kupu i tako puste da kvalitet prođe i osvoji - a kvalitet smo mi. To možemo nazvat "UNAPRIJED DOGOVOREN TROFEJ" jer srbi i hrvati puste da najbolji osvoji kup - FK SARAJEVO, jer ih zanima titula i pare, kup im nije puno važan, yebe se njima za trofej.
Mi moramo biti ljuti na ljude u klubu i sami na sebe jer im dopuštamo da nas pišaju i rade s nama šta hoće a mi se zadovoljimo mrvicama (iako za mene kup nije mrvica) al bio bi da se borimo, da svoja prava štitimo i da pravdu guramo 24/7 jer bi u tom slučaju imali još par titula, par grupnih faza, par kupova i ubjedljivo bi bili najuspješniji i najpopularniji klub u državi.
TRENER - ZORAN ZEKIĆ
Zekić mora ostati. Zekić je i u toj sramotnoj objavi Hordi dobio podršku. Zekić je jedan od krivaca zbog svih ovih dešavanja što je izveo drugu postavu iako nije smio. Prednost od 4:0 i sa igračem manje ne smijemo i nećemo ispustiti u revanšu, al uvijek treba biti oprezan. I ako je opravdanje "čuvanje igrača", nije ih ni lištica čuvala, potrošnja je jednaka kao i naša. Velika kritika Zekiću koji je svoju grešku i priznao. Zekić ako klub želi da on ostane, ne smije biti ona stvar i otići zbog ovog, izdao bi sve nas. Dobio je podršku i u ovoj sramotnoj izjavi Hordi, niko ga nije okrivio za bilo šta negativno. ZEKIĆU NE SMIJEMO DATI DA ODE, MORA OSTATI I ISKUPITI SE U NAREDNOJ SEZONI ZA OVU VELIKU GREŠKU SA DRUGOM POSTAVOM PROTIV lištice.
Mi se ne smijemo postaviti da smo bilo šta loše uradili prema njemu, moramo ga ucijenit da ostane. Dobio je podršku, niko mu ništa nečasno nije pripisao, skandira mu se pozitivno, svi ga poštuju. Više je on dužan nama nego mi njemu. A on nama treba i sljedeću sezonu tu.
Najviše sam kivan na klub i na nas navijače što dopuštamo da nas konstantno gaze i nikakav otpor ne pružamo i nikakvu borbu ne vodimo, jer smo naj.gl.uplji narod, naivan, zadovoljavamo se sa sitnicama, brzo sve zaboravimo. A da smo samo malo pametniji, možemo se izboriti i sa time, imamo sami kapacitet, al nemamo mozak, to je najveći problem. O tome, u narednom postu, halalite što oduži.
JOŠ JEDNOM, KUP JE NAŠ!
Zadnja izmjena:
BordoSarajevo, dana/u 14 maj 2025, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!