FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 14 maj 2025, 17:53

pitar je napisao/la:
14 maj 2025, 14:56
Zekić pa gotovo sigurno neće biti trener sljedeće sezone, dao je otkaz odma ujutro nakon što su ga horde optužile da namjestio/prodao utakmicu sa Širokim B. Angaržman svih ljudi u klubu i van njega naročito bivših igrača i trenera koji su i učinili ovaj klub velikim. Možda je presudan bio i jedan kome su te iste horde "udarile rampu" prošle godine.
Nekako se uspjelo dogovoriti da Zoran ostane tu do kraja sezone, malo odmori pa sredinom juna na izvještaju i analizi pokuša nasraviti i krenuti u sljedeću sezonu. Sad zasad teško.
Svi planovi i procesi za narednu sezonu su stopirani, radi se samo ono što mora.
Ovde nije priča o tome da nam klub zavisi od jednog čovjeka ma kako se on zvao nego o temeljnim vrijednostima kluba koje su neporavljivo narušene o cjelokupnoj istoriji kluba koja je stvarana desetljećima.
Zamislite kako se osjeća Mehmed Janjoš, čovjek koji je život posvetio Sarajevu bez da je ikad jednu lošu riječ rekao za klub a toliko je nepravde možda bilo prema njemu, da ga se optuži za namještanje utakmice.
Naravno da će horde ove optužbe pokušati kanalisati prema oderđenim imenima ali to više uopće nije bitno jer je ogromna šteta nanesena klubu, gotovo nepopravljiva.
Ako igrači i stručni štab odluče da ih se sačeka na Koševu ko može neka dođe, ne da proslavimo Kup nego da im pružimo neki vid zahvale za ovu paklenu sezonu, koju su idoti sveli na neregularnu i time opravdali sav kriminal, Zrinskog, Vice, Beusa, Borca.

Aferim momci.
Slazem se sa svim sto si napisao 100%, ali i ZORAN ZEKIC je dodatno pogrijesio sa izjavom NISAM ZNAO DA NAVIJACIMA OVA UTAKMICA OVOLIKO ZNACI; ja kao navijac koji voli ovaj klub to prevodim na svoj nacin ovako; da sam znao da ova utakmica navijacima OVOLIKO znaci uveo bi prvi tim i POBJEDIO OVU UTAKMICU, a odmarao bi igrace u revansu (4:0) ako ti nemozes odbranit 4:0 sa igracima tipa mustafic mehmedovic lulic beganovic rogic tiro vrban kapetanovic plus turkes gulisa pavicic po poluvrijeme onda neznam sta da ti kazem Zorane.

Drugo ako je relevatna ona poruka na zvanicnoj web stranicu, uz to bez ikakvig upozorenja (nijedna parola, nijedan bojkot u vidu skidanja dresiva zvizduka dolazaka na trening itd itd). Uz to tu web stranicu prepostavljam koriste 3-4 ljudi a na stadionu u prosjeku imamo 7000-8000 po utakmici. Uz to da HZ nisu prostrle nikakav dokaz.

Hz imaju 1 sat po zavrsetku utakmice u SB da podastru dokaze, ne uradel to, DOCEKAT ZZ SS I IGRACE taman nedo bog i da izgubimo kup, podrzat ljude izvinut se i pokusat izgladit situaciju, i objasnit mu da utakmice sa SB NIKAD NECE BIT SAMO UTAKMICE SVE DOK SE UBICA NE OSUDI NA SMRT ILI DOZIVOTNU ROBIJU.. ISTINA ZA VEDRANA..

Memogu da vjerujem da se sa Zoranok nemoze popricat i da Zoran Zekic nemoze razumit da je on svojom greskom dosta predonio..

Nemogu da vjerujem da on nije mogao bit svjestan da nerjesen rezultat protiv slobode nije dobar i da poraz protiv sb 8 mjesto moze napravit pritisak i poljuljat podrsku koju ima..

Kup i 3 ce mjesto za FK SARAJEVO nije uspjeh niti uspjeh na koji cemo mi drkat i pisat necije ime zlatnim slovima, cak po mom FK SARAJEVO ako nije prvak sve drugo je sezona za k u r a c

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 14 maj 2025, 17:54

luckystrike je napisao/la:
14 maj 2025, 17:44
Bordo nacijo, u sreći i veselju i sa najmilijim da proslavite novi trofej, akoBogda!

Nek' se pjeva, neka zvone zvona,
Sarajevo ime šampiona...
:bow: :bow: :bow: igraj bordo bijeli ole ole

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 14 maj 2025, 17:56

:opaopa: :opaopa: :opaopa:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 14 maj 2025, 17:58

Kakvi smo mi, bar jedan dio naših navijača meni je davno bilo jasno. Ali na prvoj utakmici finala, vodimo 2-0 i možda 35 40 ta minuta prvo poluvrijeme, stalo se s napadima i 15 tak minuta nista se ne desava, ne vrsimo vise pritisak.. I idu zvižduci, onako procjena moja 100 200 ljudi.. Hahaha ja stao gledam i ne vjerujem.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 14 maj 2025, 18:08

Apsolutno smo ovaj kup zasluzili, sve ostalo su suplje.

Juris po rekordni osmi kup.
Igraj bordo bijeli!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 14 maj 2025, 18:09

Iskreno se nadam da do Zekica i ekipe dolaze rijeci podrške, i da su svjesni da je 99,9 posto navijaca na njihovoj strani i da je sve ovo jedna uigrana HAJKA!

Pa da zajedno docekamo jesen blistavu i zlatno proljeće.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 14 maj 2025, 18:13

Varijantas8 je napisao/la:
14 maj 2025, 18:09
Iskreno se nadam da do Zekica i ekipe dolaze rijeci podrške, i da su svjesni da je 99,9 posto navijaca na njihovoj strani i da je sve ovo jedna uigrana HAJKA!

Ako ih dočekamo nakon osvojenog kupa kako i zaslužuju znat će zasigurno da smo uz ekipu i stručni štab.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 14 maj 2025, 18:20

Gdje ih docekujemo braco, pred istokom oko 3?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 14 maj 2025, 18:20

Napoli je napisao/la:
14 maj 2025, 18:13
Varijantas8 je napisao/la:
14 maj 2025, 18:09

Ako ih dočekamo nakon osvojenog kupa kako i zaslužuju znat će zasigurno da smo uz ekipu i stručni štab.
Ako protiv Radnika, u nebitnoj utakmici, bude 10 hiljada ljudi, to će im najbolje pokazati koliko ih podržavamo. :salut:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 14 maj 2025, 18:22

Od večeras abd i zvanično najtrofejniji klub u BiH :bih: :bih: :bih:
Titule 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kupovi. 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Duvajte ga kerovi!!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 maj 2025, 18:23

AVNOJ je napisao/la:
14 maj 2025, 17:17
Jest, jest Pelak je sve počeo :urnebes:

Raja misli da je sve počelo 2009.

Neka si se vratio na temu, uredeš post milina čitati. Svaka čast.

Na kratko, aBd pa se umiri raja. Nije ovo za mene , koji sam gledao:
-r. Vahidina Musmica Spensera, r. Refika Muftica , p. Svetozara Vujovica ... pa
- Edhema Sljivu, r. Murata Sarana....
- Mehmeda Janjosa (i u Vratniku, na pomocnom), Safeta Susica, Predraga Pasica...
- Barnjaka :urnebes: , ne sjecam se te generacije, pred agresiju
- Amar Rahmanovic, Alen Skoro, Muhameda Alaima :urnebes:
- Mujakica, Sabanovica,Kovacevica, Pidre, Dala Varesanovica, Buljubasica , Celika ..Akademci :bih:

Ima ona sto se cesto koristi: Vi zivite od FKS, a mi zivimo za FKS. Istina je da se do pojave investitora i moglo tako reci, sad je
tih mozda 30-tak.-uposlenika i pokoji suft. A koji "zive" za FKS na hiljade.
No oni koji kazu "zive za FKS", mozda grijese, bar ja tako vidim. Po meni FKS zivi za nas, nasu dusu, radost, tugu i brigu.
Pojma nemam koliko clanskih(jedna bitna iz 1974 g.), kolko godisnjih,
obicnih ulaznica...No rekao bih da je FKS zivo i zivi da bih ja volio. Do Kupa aBd veceras, a i da ga ne osvoimo, bit ce FKS. :bih:

Mozda pateticno zvuci, ali ja tako zivjeh i zivim hvala Bogu. Toliko od mene, ako ne bude frke, odoh u ilegalu na bh tenis :bih:
Lp svima koji vole FKS , pa i onima koji nesvjesno grijese (mozda sam i ja taj, sa svojim stavom). :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 maj 2025, 18:30

Ja sta uradise jbte dan,prvi put u mom zivotu da nemam volju gledat tekmu,slaviti bilo sta,svaka vam cast,evo cijel zivot mi niko volju nije mogao ubit.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 14 maj 2025, 18:35

Samozdravlje je napisao/la:
14 maj 2025, 18:23
AVNOJ je napisao/la:
14 maj 2025, 17:17
Jest, jest Pelak je sve počeo :urnebes:

Raja misli da je sve počelo 2009.

Neka si se vratio na temu, uredeš post milina čitati. Svaka čast.

Na kratko, aBd pa se umiri raja. Nije ovo za mene , koji sam gledao:
-r. Vahidina Musmica Spensera, r. Refika Muftica , p. Svetozara Vujovica ... pa
- Edhema Sljivu, r. Murata Sarana....
- Mehmeda Janjosa (i u Vratniku, na pomocnom), Safeta Susica, Predraga Pasica...
- Barnjaka :urnebes: , ne sjecam se te generacije, pred agresiju
- Amar Rahmanovic, Alen Skoro, Muhameda Alaima :urnebes:
- Mujakica, Sabanovica,Kovacevica, Pidre, Dala Varesanovica, Buljubasica , Celika ..Akademci :bih:

Ima ona sto se cesto koristi: Vi zivite od FKS, a mi zivimo za FKS. Istina je da se do pojave investitora i moglo tako reci, sad je
tih mozda 30-tak.-uposlenika i pokoji suft. A koji "zive" za FKS na hiljade.
No oni koji kazu "zive za FKS", mozda grijese, bar ja tako vidim. Po meni FKS zivi za nas, nasu dusu, radost, tugu i brigu.
Pojma nemam koliko clanskih(jedna bitna iz 1974 g.), kolko godisnjih,
obicnih ulaznica...No rekao bih da je FKS zivo i zivi da bih ja volio. Do Kupa aBd veceras, a i da ga ne osvoimo, bit ce FKS. :bih:

Mozda pateticno zvuci, ali ja tako zivjeh i zivim hvala Bogu. Toliko od mene, ako ne bude frke, odoh u ilegalu na bh tenis :bih:
Lp svima koji vole FKS , pa i onima koji nesvjesno grijese (mozda sam i ja taj, sa svojim stavom). :bih:
Danas proslavis pobjedu na Skenderiji, osvojen kup a ujuztru zakazujemo meč sa Baezom

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 14 maj 2025, 18:54

Volim te Sarajevo! ❤️🇱🇻
SARAJEVO SIAMO NOI <3

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 14 maj 2025, 18:59

mosarajvosa83 je napisao/la:
14 maj 2025, 18:30
Ja sta uradise jbte dan,prvi put u mom zivotu da nemam volju gledat tekmu,slaviti bilo sta,svaka vam cast,evo cijel zivot mi niko volju nije mogao ubit.
isto oca mi
glup osjecaj do bola al yebajiga
idemo dobiti listicu i nek se puse

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 14 maj 2025, 19:05

Idemo po pobjedu veceras.

MokraKifla
Kontakt:

Post Postao/la MokraKifla » 14 maj 2025, 19:13

BegovicRamiz je napisao/la:
14 maj 2025, 18:59
mosarajvosa83 je napisao/la:
14 maj 2025, 18:30
isto oca mi
glup osjecaj do bola al yebajiga
idemo dobiti listicu i nek se puse
Izvizdat sjever za ovo protiv Radnika

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 maj 2025, 19:31

Ovo je najteze izboren kup u historiji tog takmicenja 30 godina unazad i 30 unaprijed.To se ne smije zaboraviti i to ne smije nijedno saopstenje pop.isati.Rad i trud momaka kao i sefa se mora cijeniti.

Napravili su atmosferu da nema nikakve euforije oko pehara koji eto dugo vec cekamo iz samo sebi poznatih razloga i nadam se da ce zbog toga bit izviždani na narednoj domacoj.

Hajmo momci pokazite karakter jos jednom!!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 maj 2025, 19:33

benko21 je napisao/la:
14 maj 2025, 15:51
slika
Ivan Ikic bratina :bow:
Pitar od glave do pete,zivi Sarajevo!
Ko ih yebe bravo Ivane :bih:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 14 maj 2025, 19:35

Koliko mi je ovaj Ikic drag u pm, bio tu par mjeseci, otpisan bio i opet voli klub vise od nekih samoprozvanih legendi koji samo podmecu nogu klubu, zivio Ivane :salut:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, alan_kardec, bhfanatic14, Hajdeee, N3R3D, Pantelija i 73 gosta.