FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvi smo mi, bar jedan dio naših navijača meni je davno bilo jasno. Ali na prvoj utakmici finala, vodimo 2-0 i možda 35 40 ta minuta prvo poluvrijeme, stalo se s napadima i 15 tak minuta nista se ne desava, ne vrsimo vise pritisak.. I idu zvižduci, onako procjena moja 100 200 ljudi.. Hahaha ja stao gledam i ne vjerujem.
-
Burberry46
- Kontakt:
Apsolutno smo ovaj kup zasluzili, sve ostalo su suplje.
Juris po rekordni osmi kup.
Igraj bordo bijeli!
Juris po rekordni osmi kup.
Igraj bordo bijeli!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Varijantas8
- Kontakt:
Iskreno se nadam da do Zekica i ekipe dolaze rijeci podrške, i da su svjesni da je 99,9 posto navijaca na njihovoj strani i da je sve ovo jedna uigrana HAJKA!
Pa da zajedno docekamo jesen blistavu i zlatno proljeće.
Ako ih dočekamo nakon osvojenog kupa kako i zaslužuju znat će zasigurno da smo uz ekipu i stručni štab.Varijantas8 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:09Iskreno se nadam da do Zekica i ekipe dolaze rijeci podrške, i da su svjesni da je 99,9 posto navijaca na njihovoj strani i da je sve ovo jedna uigrana HAJKA!
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Gdje ih docekujemo braco, pred istokom oko 3?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Ako protiv Radnika, u nebitnoj utakmici, bude 10 hiljada ljudi, to će im najbolje pokazati koliko ih podržavamo.Napoli je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:13Ako ih dočekamo nakon osvojenog kupa kako i zaslužuju znat će zasigurno da smo uz ekipu i stručni štab.Varijantas8 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:09Iskreno se nadam da do Zekica i ekipe dolaze rijeci podrške, i da su svjesni da je 99,9 posto navijaca na njihovoj strani i da je sve ovo jedna uigrana HAJKA!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Od večeras abd i zvanično najtrofejniji klub u BiH
Titule

Kupovi.

Duvajte ga kerovi!!!
Titule
Kupovi.
Duvajte ga kerovi!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Na kratko, aBd pa se umiri raja. Nije ovo za mene , koji sam gledao:
-r. Vahidina Musmica Spensera, r. Refika Muftica , p. Svetozara Vujovica ... pa
- Edhema Sljivu, r. Murata Sarana....
- Mehmeda Janjosa (i u Vratniku, na pomocnom), Safeta Susica, Predraga Pasica...
- Barnjaka
- Amar Rahmanovic, Alen Skoro, Muhameda Alaima
- Mujakica, Sabanovica,Kovacevica, Pidre, Dala Varesanovica, Buljubasica , Celika ..Akademci
Ima ona sto se cesto koristi: Vi zivite od FKS, a mi zivimo za FKS. Istina je da se do pojave investitora i moglo tako reci, sad je
tih mozda 30-tak.-uposlenika i pokoji suft. A koji "zive" za FKS na hiljade.
No oni koji kazu "zive za FKS", mozda grijese, bar ja tako vidim. Po meni FKS zivi za nas, nasu dusu, radost, tugu i brigu.
Pojma nemam koliko clanskih(jedna bitna iz 1974 g.), kolko godisnjih,
obicnih ulaznica...No rekao bih da je FKS zivo i zivi da bih ja volio. Do Kupa aBd veceras, a i da ga ne osvoimo, bit ce FKS.
Mozda pateticno zvuci, ali ja tako zivjeh i zivim hvala Bogu. Toliko od mene, ako ne bude frke, odoh u ilegalu na bh tenis
Lp svima koji vole FKS , pa i onima koji nesvjesno grijese (mozda sam i ja taj, sa svojim stavom).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ja sta uradise jbte dan,prvi put u mom zivotu da nemam volju gledat tekmu,slaviti bilo sta,svaka vam cast,evo cijel zivot mi niko volju nije mogao ubit.
Danas proslavis pobjedu na Skenderiji, osvojen kup a ujuztru zakazujemo meč sa BaezomSamozdravlje je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:23
Na kratko, aBd pa se umiri raja. Nije ovo za mene , koji sam gledao:
-r. Vahidina Musmica Spensera, r. Refika Muftica , p. Svetozara Vujovica ... pa
- Edhema Sljivu, r. Murata Sarana....
- Mehmeda Janjosa (i u Vratniku, na pomocnom), Safeta Susica, Predraga Pasica...
- Barnjaka, ne sjecam se te generacije, pred agresiju
- Amar Rahmanovic, Alen Skoro, Muhameda Alaima![]()
- Mujakica, Sabanovica,Kovacevica, Pidre, Dala Varesanovica, Buljubasica , Celika ..Akademci![]()
Ima ona sto se cesto koristi: Vi zivite od FKS, a mi zivimo za FKS. Istina je da se do pojave investitora i moglo tako reci, sad je
tih mozda 30-tak.-uposlenika i pokoji suft. A koji "zive" za FKS na hiljade.
No oni koji kazu "zive za FKS", mozda grijese, bar ja tako vidim. Po meni FKS zivi za nas, nasu dusu, radost, tugu i brigu.
Pojma nemam koliko clanskih(jedna bitna iz 1974 g.), kolko godisnjih,
obicnih ulaznica...No rekao bih da je FKS zivo i zivi da bih ja volio. Do Kupa aBd veceras, a i da ga ne osvoimo, bit ce FKS.![]()
Mozda pateticno zvuci, ali ja tako zivjeh i zivim hvala Bogu. Toliko od mene, ako ne bude frke, odoh u ilegalu na bh tenis![]()
Lp svima koji vole FKS , pa i onima koji nesvjesno grijese (mozda sam i ja taj, sa svojim stavom).![]()
- BegovicRamiz
- Kontakt:
isto oca mimosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:30Ja sta uradise jbte dan,prvi put u mom zivotu da nemam volju gledat tekmu,slaviti bilo sta,svaka vam cast,evo cijel zivot mi niko volju nije mogao ubit.
glup osjecaj do bola al yebajiga
idemo dobiti listicu i nek se puse
-
bordospartanac
- Kontakt:
Idemo po pobjedu veceras.
- MokraKifla
- Kontakt:
Izvizdat sjever za ovo protiv RadnikaBegovicRamiz je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:59isto oca mimosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:30Ja sta uradise jbte dan,prvi put u mom zivotu da nemam volju gledat tekmu,slaviti bilo sta,svaka vam cast,evo cijel zivot mi niko volju nije mogao ubit.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ovo je najteze izboren kup u historiji tog takmicenja 30 godina unazad i 30 unaprijed.To se ne smije zaboraviti i to ne smije nijedno saopstenje pop.isati.Rad i trud momaka kao i sefa se mora cijeniti.
Napravili su atmosferu da nema nikakve euforije oko pehara koji eto dugo vec cekamo iz samo sebi poznatih razloga i nadam se da ce zbog toga bit izviždani na narednoj domacoj.
Hajmo momci pokazite karakter jos jednom!!!!
Napravili su atmosferu da nema nikakve euforije oko pehara koji eto dugo vec cekamo iz samo sebi poznatih razloga i nadam se da ce zbog toga bit izviždani na narednoj domacoj.
Hajmo momci pokazite karakter jos jednom!!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pitar od glave do pete,zivi Sarajevo!
Ko ih yebe bravo Ivane
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Koliko mi je ovaj Ikic drag u pm, bio tu par mjeseci, otpisan bio i opet voli klub vise od nekih samoprozvanih legendi koji samo podmecu nogu klubu, zivio Ivane 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ako imaju obraza neće ni doći na utakmicuMokraKifla je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:13Izvizdat sjever za ovo protiv RadnikaBegovicRamiz je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:59isto oca mimosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:30Ja sta uradise jbte dan,prvi put u mom zivotu da nemam volju gledat tekmu,slaviti bilo sta,svaka vam cast,evo cijel zivot mi niko volju nije mogao ubit.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveruAnex je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:50Ako imaju obraza neće ni doći na utakmicuMokraKifla je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:13Izvizdat sjever za ovo protiv RadnikaBegovicRamiz je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:59
isto oca mi
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Aduka87, BordoAhbab, bordobijeli, Fudo, Grk1234, Hajdeee, Haksss, Laganini1986, sekac, Taree, Turo, w0st i 109 gostiju.