Istog sam misljenja.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:54Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveru
Ali su zasrali opasno
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Istog sam misljenja.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:54Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveru
Ovakvi nam ne trebaju.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:54Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveru
Jeste brate,duša me zaboli kad pogledam prazan sjever na evro tekmi,ipak je nas većina mladost provela tu,ali ovo što su sad uradili je sramota neviđena,boga molim da se nekako popegla i da sve bude ok ali ne znam kakoTatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:54Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveru
Meni je bezveze i kad nije nadkriveno, a i djeca se ne mogu povest, posebno kad je kisa...Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:54Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveru
Ovo ce im biti 3 bojkot u nekoliko godina. Nek se gone ali vodstvo grupe trebaju preuzeti momci stariji i ozbiljniji a neka balavurdijarobertkosar je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:14Nisu svi momci sa sjevera krivi za ovu sramotu
Riba smrdi od glave tako da je logicno da su glavni krivci vodstvo HZ.
Nemoze se sva raja sa sjevera optuzivat, to je par likova koji vode navijacku skupinu. Srami te se glavni bosovi HZ.![]()
![]()
![]()
Pa i to je veliki problem. Ja ne vodim djecu kad najave kisu. Mnogi tako, to znam po svojoj raji. Automatski dobijes manju posjetu jer nemas jednu natkrivenu tribinu. A kod kona uskoro natkrivaju i cetvrtu tribinu. Jednostavno nema to logike ali tako je sve kod nasNazorUso je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:17Meni je bezveze i kad nije nadkriveno, a i djeca se ne mogu povest, posebno kad je kisa...Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:54Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveru
Trenutno korisnika/ca: Arma00, bordobijeli, bvsic, Cattivi87, James1987, ledesma, Mostarac12345, ronaldo99, SamoTi4000, Shevko i 106 gostiju.