Pitaj raju sa sjeverafeniksptica je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:27I da kad vec svi znate da je namjesteno recite sta da se odigra na kladionici na 100KM da se uzmu pare..![]()

Pitaj raju sa sjeverafeniksptica je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:27I da kad vec svi znate da je namjesteno recite sta da se odigra na kladionici na 100KM da se uzmu pare..![]()
Jedna jedina od mora do Save ...je l ti sad mozda malo jasnije.
Još ide zemljo tisućljetna, pa onda ima i domovina... ono, više razloga imamo ti i ja da je ne volimo nego Hrvati.feniksptica je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:17Jedna jedina od mora do Save ...je l ti sad mozda malo jasnije.
Jest da se ne lazemo ne znam sto ga odmah nije svirao, samo sebe uvali
Nije lud da mase da naljuti publiku kad je i glavni dobro vidio
Meni se čini da je prvo po lopti pa po nozi... Al valjda sudije znaju što su zvali Var...
Ko ti drma kavez?
Nisam znao da ima primata koji znaju pisati po sportsport forumu, a da uz sve to znaju pricati bosanski jezik... Napredna smo nacija znaci.
On se povukao jer je glupan. I jer bi dobio suspenziju godinama. Možda je čak i dobio nisam siguran.Virtu4l je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:11jurisicduska je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:02Husić: Afera „Punac“ nije ispoštovana... Mnogi su to u javnosti protumačili pogrešno, jer nas Sarajevo nije premiralo da izgubimo utakmicu, već da pobijedimo nekoga. Nemam ništa protiv da nas za subotu Željo i Zrinjski premiraju da dobijemo Sarajevo. Možda i ja zadnja dva kola budem spreman da nekoga premiram da pobijedi. Iskreno, volio bih da mi, recimo, Grčku premiramo da dobije Finsku i da se plasiramo kao drugi na Euro, ako to bude potrebno. Sve dok UEFA to dozvoljala i što je praksa u cijeloj Europi, ja ću to raditi. Kada zabrane, poštovat ću odluku.
Dovoljno je ovo.
Pa jeste dovoljno.
Sad ide ono ključno pitanje, zašto je Sarajevo premiralo Slobodu da pobijedi Mladost iz Velike Obarske.![]()
Hoćeš li ti odgovoriti ili ću ja?![]()
Mada imam još jedno, "ključnije" pitanje, zašto se Azmir Husić na kraju povukao?![]()
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, supervizor i 30 gostiju.