Pitaj raju sa sjeverafeniksptica je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:27I da kad vec svi znate da je namjesteno recite sta da se odigra na kladionici na 100KM da se uzmu pare..![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- feniksptica
- Kontakt:
Jedna jedina od mora do Save ...je l ti sad mozda malo jasnije.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Combattente87
- Kontakt:
Ako ovako nastavi igrati Mirvojevo biće svega....ljudi kao da su došli samo podići pehar....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Još ide zemljo tisućljetna, pa onda ima i domovina... ono, više razloga imamo ti i ja da je ne volimo nego Hrvati.feniksptica je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:17Jedna jedina od mora do Save ...je l ti sad mozda malo jasnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Combattente87
- Kontakt:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Jest da se ne lazemo ne znam sto ga odmah nije svirao, samo sebe uvali
Ti si naša ljubav jedina!
I ovo se sve desi pred pomoćnim koji kao ovo ne vidi. Pa nije realno.
Siroki moze osvojiti kup jedino ako devet golova zabije, drukcije nikako. Ah mirvaše, mirvaše...
Sarajevski Željezničar.
- feniksptica
- Kontakt:
Nije lud da mase da naljuti publiku kad je i glavni dobro vidio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Ponisten gol, vec svi usta she i odoshe
Pomoćni napiši se k i t e
Meni se čini da je prvo po lopti pa po nozi... Al valjda sudije znaju što su zvali Var...
Ko ti drma kavez?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bilo bi fora da Mladost Dubint uzme Kup
Nisam znao da ima primata koji znaju pisati po sportsport forumu, a da uz sve to znaju pricati bosanski jezik... Napredna smo nacija znaci.
Sarajevski Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
On se povukao jer je glupan. I jer bi dobio suspenziju godinama. Možda je čak i dobio nisam siguran.Virtu4l je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:11jurisicduska je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:02Husić: Afera „Punac“ nije ispoštovana... Mnogi su to u javnosti protumačili pogrešno, jer nas Sarajevo nije premiralo da izgubimo utakmicu, već da pobijedimo nekoga. Nemam ništa protiv da nas za subotu Željo i Zrinjski premiraju da dobijemo Sarajevo. Možda i ja zadnja dva kola budem spreman da nekoga premiram da pobijedi. Iskreno, volio bih da mi, recimo, Grčku premiramo da dobije Finsku i da se plasiramo kao drugi na Euro, ako to bude potrebno. Sve dok UEFA to dozvoljala i što je praksa u cijeloj Europi, ja ću to raditi. Kada zabrane, poštovat ću odluku.
Dovoljno je ovo.
Pa jeste dovoljno.
Sad ide ono ključno pitanje, zašto je Sarajevo premiralo Slobodu da pobijedi Mladost iz Velike Obarske.![]()
Hoćeš li ti odgovoriti ili ću ja?![]()
Mada imam još jedno, "ključnije" pitanje, zašto se Azmir Husić na kraju povukao?![]()
Ne mislim da je premiranje ilegalno i da se desilo.
Tako da nema neke kriminalne radnje.
Logika je da su premirali da bi Mladost ispala a čini mi se Vitez time bio poguran - koji je igrao s nama zadnje kolo da ne bi bio u poziciji da se bori za život i smrt. Sto isto nije ilegalno.
Da je neki eminentni sportski radnik iznio ove tvrdnje ja bih mu vjerovao. A i da su tacne nema ništa ilegalno tu. Tako da bezveze prica. Imamo pravo premirati koga hoćemo da pobijedi za svoje interese. Da su platili Mladosti da ispadne to je već druga priča.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 maj 2025, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam zašto igraju kad se zna tko mora uzeti 
Povampireni nacizam, ali ovo je mila majka šta je bilo prije 15 godina
Uzeti ovaj kup i onda dogovarati cijenu bodova sa prijateljskim Veležom . 
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.