FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno ovaj kup vrijedi 10 drugih. Kroz kakvu smo nepravdu prosli citavu ovu sezonu i kolko ce ih biti jos. Sa najgorim mogucim protivnicima.
Kolko puta je mozak rekao jbg ne moze ovo, al dusa kaze mora.
Ovo treba da se glorifikuje za sva vremena.
Ko god moze nek dodje veceras da udostojimo ovaj monumentalni uspjeh.
Kolko puta je mozak rekao jbg ne moze ovo, al dusa kaze mora.
Ovo treba da se glorifikuje za sva vremena.
Ko god moze nek dodje veceras da udostojimo ovaj monumentalni uspjeh.
Mujakic uzasan zadnje 2 godine, Cimirot ima jos u sebi evropskih angazmana, Amar zaradjuje 10 puta vise nego sto mu mi mozemo ponudit.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Nije to jos potvrdjeno postoje sanse da budemo nosioci u drugom. Svakako i tu ima ekipa za izbaciti.James1987 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:36Potencijalni protivnici su: AZ Alkmar, Salzburg, Đurgarden, Rapid Beč, Sparta Prag, Bašakšehir, Antverp, Lugano, Vitoria Guimareš, Makabi Haifa, Šamrok Rovers, Omonia, Jagelonija, Helsinski, Astana, Flora, Klaskvik, Vikingur, Hajduk, Riga, Maribor, AEK Atina, Pjunik, Petrokub, Balkani, Dinajska Streda, Rakov, Ruzenborg, Viking, Ars, Ararat, Vojvodina, AEK Larnaka, Vaduz, Dandi, Larne, Paide, Brondbi, Didelanž, Randers, Puškaš, Partizani, Univerzitatea.![]()
![]()
Šta je ovo jarane, Europska liga?James1987 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:36Potencijalni protivnici su: AZ Alkmar, Salzburg, Đurgarden, Rapid Beč, Sparta Prag, Bašakšehir, Antverp, Lugano, Vitoria Guimareš, Makabi Haifa, Šamrok Rovers, Omonia, Jagelonija, Helsinski, Astana, Flora, Klaskvik, Vikingur, Hajduk, Riga, Maribor, AEK Atina, Pjunik, Petrokub, Balkani, Dinajska Streda, Rakov, Ruzenborg, Viking, Ars, Ararat, Vojvodina, AEK Larnaka, Vaduz, Dandi, Larne, Paide, Brondbi, Didelanž, Randers, Puškaš, Partizani, Univerzitatea.![]()
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ako ne budemo nosioci, daj Hajduka da sve izgoriPendulum je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:58Šta je ovo jarane, Europska liga?James1987 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:36Potencijalni protivnici su: AZ Alkmar, Salzburg, Đurgarden, Rapid Beč, Sparta Prag, Bašakšehir, Antverp, Lugano, Vitoria Guimareš, Makabi Haifa, Šamrok Rovers, Omonia, Jagelonija, Helsinski, Astana, Flora, Klaskvik, Vikingur, Hajduk, Riga, Maribor, AEK Atina, Pjunik, Petrokub, Balkani, Dinajska Streda, Rakov, Ruzenborg, Viking, Ars, Ararat, Vojvodina, AEK Larnaka, Vaduz, Dandi, Larne, Paide, Brondbi, Didelanž, Randers, Puškaš, Partizani, Univerzitatea.![]()
![]()
![]()
![]()

jel ovo za drugo kolo tek? Zar AZ, Salzburg i Sparta ne startaju iz treceg?Pendulum je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:58Šta je ovo jarane, Europska liga?James1987 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:36Potencijalni protivnici su: AZ Alkmar, Salzburg, Đurgarden, Rapid Beč, Sparta Prag, Bašakšehir, Antverp, Lugano, Vitoria Guimareš, Makabi Haifa, Šamrok Rovers, Omonia, Jagelonija, Helsinski, Astana, Flora, Klaskvik, Vikingur, Hajduk, Riga, Maribor, AEK Atina, Pjunik, Petrokub, Balkani, Dinajska Streda, Rakov, Ruzenborg, Viking, Ars, Ararat, Vojvodina, AEK Larnaka, Vaduz, Dandi, Larne, Paide, Brondbi, Didelanž, Randers, Puškaš, Partizani, Univerzitatea.![]()
![]()
![]()
![]()
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Evo šta kaže ChatGPT.Na osnovu trenutne forme FK Sarajevo i snage protivnika, evo procijenjenih šansi za prolazak protiv svake ekipe:
- Dundee FC (Škotska) – 40%
- Larne FC (Sjeverna Irska) – 60%
- Paide Linnameeskond (Estonija) – 75%
- Vaduz (Lihtenštajn) – 65%
- DAC 1904 Dunajská Streda (Slovačka) – 45%
- KF Ballkani (Kosovo) – 55%
- Puskás Akadémia FC (Mađarska) – 50%
- FK Partizani (Albanija) – 55%
- Flora Tallinn (Estonija) – 70%
- FC Pyunik (Armenija) – 50%
Ove procjene su bazirane na trenutnim rezultatima FK Sarajevo, kao i snazi liga iz kojih dolaze protivnici. Naravno, sve zavisi od forme ekipe, taktičke pripreme i same utakmice.
Što se mene tiče, daj nam Paide ili Floru (Estonija) ili ovaj Vaduz (Lihtenštajn).

A evo i kompletne liste (izvor Chat GPT)
Zeleni su neki od mojih želja.
Teški protivnici (manje od 40% šanse)
Srednje teški protivnici (40-60% šanse)
Lakši protivnici (više od 60% šanse)

Zeleni su neki od mojih želja.
Teški protivnici (manje od 40% šanse)
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 15 maj 2025, 14:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Ide znači AzJames1987 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:36Potencijalni protivnici su: AZ Alkmar, Salzburg, Đurgarden, Rapid Beč, Sparta Prag, Bašakšehir, Antverp, Lugano, Vitoria Guimareš, Makabi Haifa, Šamrok Rovers, Omonia, Jagelonija, Helsinski, Astana, Flora, Klaskvik, Vikingur, Hajduk, Riga, Maribor, AEK Atina, Pjunik, Petrokub, Balkani, Dinajska Streda, Rakov, Ruzenborg, Viking, Ars, Ararat, Vojvodina, AEK Larnaka, Vaduz, Dandi, Larne, Paide, Brondbi, Didelanž, Randers, Puškaš, Partizani, Univerzitatea.![]()
![]()

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Ismire uzmi im Mejersa neka sve gori 
Daj nam Rapid da gori BečJames1987 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:36Potencijalni protivnici su: AZ Alkmar, Salzburg, Đurgarden, Rapid Beč, Sparta Prag, Bašakšehir, Antverp, Lugano, Vitoria Guimareš, Makabi Haifa, Šamrok Rovers, Omonia, Jagelonija, Helsinski, Astana, Flora, Klaskvik, Vikingur, Hajduk, Riga, Maribor, AEK Atina, Pjunik, Petrokub, Balkani, Dinajska Streda, Rakov, Ruzenborg, Viking, Ars, Ararat, Vojvodina, AEK Larnaka, Vaduz, Dandi, Larne, Paide, Brondbi, Didelanž, Randers, Puškaš, Partizani, Univerzitatea.![]()
![]()

Problem je što se mi evo već sad useravamo od protivnika, dok su Borac i Zrinjski pokazali da se može igrati sa 80% ekipa ovdje.keli je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:52Nije to jos potvrdjeno postoje sanse da budemo nosioci u drugom. Svakako i tu ima ekipa za izbaciti.James1987 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:36Potencijalni protivnici su: AZ Alkmar, Salzburg, Đurgarden, Rapid Beč, Sparta Prag, Bašakšehir, Antverp, Lugano, Vitoria Guimareš, Makabi Haifa, Šamrok Rovers, Omonia, Jagelonija, Helsinski, Astana, Flora, Klaskvik, Vikingur, Hajduk, Riga, Maribor, AEK Atina, Pjunik, Petrokub, Balkani, Dinajska Streda, Rakov, Ruzenborg, Viking, Ars, Ararat, Vojvodina, AEK Larnaka, Vaduz, Dandi, Larne, Paide, Brondbi, Didelanž, Randers, Puškaš, Partizani, Univerzitatea.![]()
![]()
- Varijantas8
- Kontakt:
Što se nas tice, mi ne trebamo uopste gledat tj. ne treba razbijat glavu ko je nosioc ko nije, odnosno ne znaci nam apsolutno nista to. Kad nam dodju slabiji (na papiru) protivnici, mi cesto kiksamo, a kad budu ovi jaci, dobro odigramo. Trebamo biti svjesni da ko nam god dodje u ovom takmicenju trebamo i mozemo biti konkurentni, jer vecini od ovih ekipa je ostalo samo ime.
Tako daj da budemo nenosioci i daj sve ove jake
Tako daj da budemo nenosioci i daj sve ove jake

Skrećem pažnju još jednom na ovog momka. Ubacivanje između linija, kontrola lopte, brzina.
https://www.transfermarkt.com/gizo-mama ... ler/724965
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam upoznat sa njim, ali upoznat sam sa kvalitetama njegovog brata, jako dobar igrač, sad igra u Portugalu.H8Z7 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 15:04Skrećem pažnju još jednom na ovog momka. Ubacivanje između linija, kontrola lopte, brzina.
Ako je i blizu njega, nema fule.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- HzHercegovac
- Kontakt:
Haj nek neko od burazera stavlja slike ili videa večeras pred proslavu i tokom proslave da i mi koji nismo tu vidimo makar malo te ljepote 

-
- Kontakt:

AZ Alkmaar (Nizozemska) – 10%
- Salzburg (Austrija) – 10%
- Rapid Beč (Austrija) – 15%
- Sparta Prag (Češka) – 10%
- Bašakšehir (Turska) – 15%
- Antverp (Belgija) – 10%
- Lugano (Švicarska) – 25%
- Vitoria Guimaraes (Portugal) – 15%