Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uh šamarčinePapakIzSa je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:09KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:02Ovi ne mogu sakriti opsjednutost Zeljom ni dok slave kup
1:08 dvolicnost ili?

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Na volej.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Al' ono iz crne gore nekome govori da je šljegao .. Allahu Dragi, pomozi mu.
Uz to koristi fazone iz trećeg osnovne Prdulum kao da nekog uvrijedi, šta li? De nam šta izračunaj, života ti i partije.

Uz to koristi fazone iz trećeg osnovne Prdulum kao da nekog uvrijedi, šta li? De nam šta izračunaj, života ti i partije.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nove ekipa je preuzela sjever, Horde idu u zaborav. 

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Jel bilo doceka 

- Combattente87
- Kontakt:
Može li neko da me prosvjetli....znači simpatizeri FK Sarjevo su na dočeku kraj stadiona pjevali treneru, mogu da ti puše Zorane, što znači da su navijači FK Sarajevo pjevali navijačima FK Sarajevo da mogu da ga puše ?!
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
"Oni ti ga puse..." pjevali su, a oni su i ti izmedju ostalog, kao i mnogi drugi dusmani, tako da pusi ga!Combattente87 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:45Može li neko da me prosvjetli....znači simpatizeri FK Sarjevo su na dočeku kraj stadiona pjevali treneru, mogu da ti puše Zorane, što znači da su navijači FK Sarajevo pjevali navijačima FK Sarajevo da mogu da ga puše ?!
- Combattente87
- Kontakt:
Ali i HZ19FKS46 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:52"Oni ti ga puse..." pjevali su, a oni su i ti izmedju ostalog, kao i mnogi drugi dusmani, tako da pusi ga!Combattente87 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:45Može li neko da me prosvjetli....znači simpatizeri FK Sarjevo su na dočeku kraj stadiona pjevali treneru, mogu da ti puše Zorane, što znači da su navijači FK Sarajevo pjevali navijačima FK Sarajevo da mogu da ga puše ?!

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
Vidis sta kone brane ovdje i odmah znas koju stranu treba zauzeti i koja je ispravna.
- relativizam
- Kontakt:
Jel računovođa sabrao koliko je Ismir donio para Željezničaru zadnjih nekoliko sezona.
Da imaju obraza vratili bi američku zastavu na Grbavici
Da imaju obraza vratili bi američku zastavu na Grbavici
Dao Bog, da nam još 50 godina bar brojite trofeje i ljude na proslavi.
Evo da se malo i mi poigramo matematike.
Period 2015-2025 trofeji:
Željezničar 1
Yile Gutierrez Mirvić 1
Evo da se malo i mi poigramo matematike.
Period 2015-2025 trofeji:
Željezničar 1
Yile Gutierrez Mirvić 1
MNON
-
- Kontakt:
Jedno iskreno pitanje za sve forumase bez namjere provokacije - kojom logikom se Sarajevu priznaje titula iz 1999. godine kad se nije igrao ni play off niti je iko isao u Evropu, a poredjenja radi Zelji se ne priznaje titula iz 1946. koja je priznata klubovima i u Srbiji i u Hrvatskoj? Meni nikako nije jasno, iskreno, al kod nas je svakako sve naopako.
19FKS46 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:52"Oni ti ga puse..." pjevali su, a oni su i ti izmedju ostalog, kao i mnogi drugi dusmani, tako da pusi ga!Combattente87 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:45Može li neko da me prosvjetli....znači simpatizeri FK Sarjevo su na dočeku kraj stadiona pjevali treneru, mogu da ti puše Zorane, što znači da su navijači FK Sarajevo pjevali navijačima FK Sarajevo da mogu da ga puše ?!

Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 23:30Jedno iskreno pitanje za sve forumase bez namjere provokacije - kojom logikom se Sarajevu priznaje titula iz 1999. godine kad se nije igrao ni play off niti je iko isao u Evropu, a poredjenja radi Zelji se ne priznaje titula iz 1946. koja je priznata klubovima i u Srbiji i u Hrvatskoj? Meni nikako nije jasno, iskreno, al kod nas je svakako sve naopako.
Priznaje se logikom Jusufa Pušine i njihovih SDA relacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.