Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel bilo doceka 
- Combattente87
- Kontakt:
Može li neko da me prosvjetli....znači simpatizeri FK Sarjevo su na dočeku kraj stadiona pjevali treneru, mogu da ti puše Zorane, što znači da su navijači FK Sarajevo pjevali navijačima FK Sarajevo da mogu da ga puše ?!
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
"Oni ti ga puse..." pjevali su, a oni su i ti izmedju ostalog, kao i mnogi drugi dusmani, tako da pusi ga!Combattente87 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:45Može li neko da me prosvjetli....znači simpatizeri FK Sarjevo su na dočeku kraj stadiona pjevali treneru, mogu da ti puše Zorane, što znači da su navijači FK Sarajevo pjevali navijačima FK Sarajevo da mogu da ga puše ?!
- Combattente87
- Kontakt:
Ali i HZ19FKS46 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:52"Oni ti ga puse..." pjevali su, a oni su i ti izmedju ostalog, kao i mnogi drugi dusmani, tako da pusi ga!Combattente87 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:45Može li neko da me prosvjetli....znači simpatizeri FK Sarjevo su na dočeku kraj stadiona pjevali treneru, mogu da ti puše Zorane, što znači da su navijači FK Sarajevo pjevali navijačima FK Sarajevo da mogu da ga puše ?!
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vidis sta kone brane ovdje i odmah znas koju stranu treba zauzeti i koja je ispravna.
- relativizam
- Kontakt:
Jel računovođa sabrao koliko je Ismir donio para Željezničaru zadnjih nekoliko sezona.
Da imaju obraza vratili bi američku zastavu na Grbavici
Da imaju obraza vratili bi američku zastavu na Grbavici
Dao Bog, da nam još 50 godina bar brojite trofeje i ljude na proslavi.
Evo da se malo i mi poigramo matematike.
Period 2015-2025 trofeji:
Željezničar 1
Yile Gutierrez Mirvić 1
Evo da se malo i mi poigramo matematike.
Period 2015-2025 trofeji:
Željezničar 1
Yile Gutierrez Mirvić 1
MNON
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Jedno iskreno pitanje za sve forumase bez namjere provokacije - kojom logikom se Sarajevu priznaje titula iz 1999. godine kad se nije igrao ni play off niti je iko isao u Evropu, a poredjenja radi Zelji se ne priznaje titula iz 1946. koja je priznata klubovima i u Srbiji i u Hrvatskoj? Meni nikako nije jasno, iskreno, al kod nas je svakako sve naopako.
19FKS46 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:52"Oni ti ga puse..." pjevali su, a oni su i ti izmedju ostalog, kao i mnogi drugi dusmani, tako da pusi ga!Combattente87 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:45Može li neko da me prosvjetli....znači simpatizeri FK Sarjevo su na dočeku kraj stadiona pjevali treneru, mogu da ti puše Zorane, što znači da su navijači FK Sarajevo pjevali navijačima FK Sarajevo da mogu da ga puše ?!
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 23:30Jedno iskreno pitanje za sve forumase bez namjere provokacije - kojom logikom se Sarajevu priznaje titula iz 1999. godine kad se nije igrao ni play off niti je iko isao u Evropu, a poredjenja radi Zelji se ne priznaje titula iz 1946. koja je priznata klubovima i u Srbiji i u Hrvatskoj? Meni nikako nije jasno, iskreno, al kod nas je svakako sve naopako.
Priznaje se logikom Jusufa Pušine i njihovih SDA relacija.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Vučić sa Floride brojao građane na protestima u Srbiji: „Bilo ih je 5.673, više je bilo u Ćacilendu“.
Virtual sa Durmitora brojao navijače Sarajeva na dočeku fudbaleri: „Nije ih bilo ni 200, više je bilo na finalu kupa protiv Krupe u Ćacilendu."
Isto oboljenje.
Kakav je ovo transfer blama. Ugasite mu internet.
Imali ste u savezu pokojnog Ivicu i ostalu ekipu, pa što niste izganjali da vam se prizna?Virtu4l je napisao/la: ↑15 maj 2025, 23:38Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 23:30Jedno iskreno pitanje za sve forumase bez namjere provokacije - kojom logikom se Sarajevu priznaje titula iz 1999. godine kad se nije igrao ni play off niti je iko isao u Evropu, a poredjenja radi Zelji se ne priznaje titula iz 1946. koja je priznata klubovima i u Srbiji i u Hrvatskoj? Meni nikako nije jasno, iskreno, al kod nas je svakako sve naopako.
Priznaje se logikom Jusufa Pušine i njihovih SDA relacija.
Prvo naučit popunit uplatnicu, pa onda o tim nekim titulama.
MNON
Znači vi ste izganjali titulu 1999.?
Jasno. Hvala.
Guslanje sa Durmitora se nastavlja al ne pije vode
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Znam. Lake ste mete, prelake. 
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, Riziko i 22 gosta.