Levati uzimaju lovu a ne mogu ništa da osvoje.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:25Po finansijskom izvjestaju trosite na plate manje od nas, znaci ipak se kod vas igra iz ljubavi dok se mi razbacujemorelativizam je napisao/la: ↑16 maj 2025, 14:49Nema tu ljubavi kao u želji,ovi igraju za pare a ne mogu dobiti koliko traze![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Nismo. Imamo isto trofeja. S tim da smo u bitnim trofejima ispred vas. Nit je klix napisao da smo mi trofejniji. Nego da imamo isto trofeja.
Liga + kup je na našoj strani , imamo isto liga a vise kupova
Superkupova imate vise i zbog toga smo izjednačeni
Mi šansu za novi trofej imamo uskoro a vi nećete za 20 godina
dario i mario simic, veliki sda-ovci hahah
pa valjda je posao medija da kritikuju vlast, ne opoziciju. ne znam po cemu je klix sda portal. gade mi se i ne branim ih, ali gluposti su to.
da smo mi nekakav sda klub je jos veca glupost, ali dobro. duska je covjek koji razumije fudbal i zna napisati razuman post, ali sto se tice nekih tema bas voli lupati napamet u stilu ovog fks74 i slicnih bica.
pa valjda je posao medija da kritikuju vlast, ne opoziciju. ne znam po cemu je klix sda portal. gade mi se i ne branim ih, ali gluposti su to.
da smo mi nekakav sda klub je jos veca glupost, ali dobro. duska je covjek koji razumije fudbal i zna napisati razuman post, ali sto se tice nekih tema bas voli lupati napamet u stilu ovog fks74 i slicnih bica.
Bez zajebancije samo je zvanicno ono sto je NSBiH priznao odakle npr i trasfermarkt crpi izvore podataka.
Provjerio sam i da 16-16 je. Neutralan sam. To imate priznato zvanicno.
Mislim da vam to i nije najveci problem nego evo reci ti sam da li vidis u perspektivi od 5 iducih godina ijedan trofej blizu Želje? Teško..Sarajevo će ih čvaknuti barem jos 1 titulu i 2 kupa.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja vidim, ali ako ga naruče ovdje:
https://www.instagram.com/pehari.medalj ... JvYjJmcQ==
https://www.instagram.com/pehari.medalj ... JvYjJmcQ==
MNON
Zavisi ako nastave u ovom smjeru bice dobroavenija je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:39Bez zajebancije samo je zvanicno ono sto je NSBiH priznao odakle npr i trasfermarkt crpi izvore podataka.
Mislim da vam to i nije najveci problem nego evo reci ti sam da li vidis u perspektivi od 5 iducih godina ijedan trofej blizu Želje? Teško..Sarajevo će ih čvaknuti barem jos 1 titulu i 2 kupa.
Sto se tice teofeja da su najtrofejniji rekao bih i ne bih imao problem s tim, medjutim jos nisu..
Zeljo ima 17 trofeja, pozdrav za Zenicu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Hahaha, pa da ponovimo jednu.jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:24Sta je problem ? Sto ne bih pričao ? Nešto neistina da se i vi i klix SDA glasilo ? To neko izmislio ? Neko izmislio da cijela redakcija vaši navijači i ostalo. Uostalom ovo je odgovor na to da je neko poklopio medije. Ako je iko poklopio medije to ste vi. Niste blizu ničeg godinama i opet kao da ste finalisti lige prvaka se izvještava , nekakve lažne euforije, nekakva slika koja ni blizu nema uporište u realnosti.
Sto se “gazde” tiče , papak koji daje pare. Meni je svako ko daje novac u Bh fudbal za respekt. To sto je on takav kakav je i ne lezi nam to je druga priča. Ali da nije njega bili bi ko vi , mali nebitni klub bez ambicija, i bez realne perspektive da ista osvoji ikad.
Objavljujete ratove
Lazete ko psi
Ako neko namjesta
Onda ste to vi
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mozda i jedini klub na svijetu kojeg vlastiti navijaci prozivaju za namjestanje

I sigurno jedini klub ciji vlasnik javno izjavljuje da ga kosta vise organizacija domace utakmice nego sto zaradi od ulaznica

Golemo

I sigurno jedini klub ciji vlasnik javno izjavljuje da ga kosta vise organizacija domace utakmice nego sto zaradi od ulaznica

Golemo
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
NoDi80 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:46Zavisi ako nastave u ovom smjeru bice dobroavenija je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:39Bez zajebancije samo je zvanicno ono sto je NSBiH priznao odakle npr i trasfermarkt crpi izvore podataka.
Sto se tice teofeja da su najtrofejniji rekao bih i ne bih imao problem s tim, medjutim jos nisu..

Šta fali? Koji je 17?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
fks74 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:31Niko da mi odgovori evo 2 dana, hoće li željkan odbiti igranje Evrope ako me bude treći s obzirom da je kup naštiman ?
- jurisicduska
- Kontakt:
Naravno u nedostatku argumenta i neke normalne price posegnemo za “Haha” i smajlijika. Odrasle osobe pričaju na osnovu službenih podataka, službenih presuda, etc. Rekla kazala postoj samo u Bosni, a u civilizovanom svijetu je krivično djelo pričati nešto sto nema utemljenje nikakvo.Tempero je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:56Hahaha, pa da ponovimo jednu.jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:24Sta je problem ? Sto ne bih pričao ? Nešto neistina da se i vi i klix SDA glasilo ? To neko izmislio ? Neko izmislio da cijela redakcija vaši navijači i ostalo. Uostalom ovo je odgovor na to da je neko poklopio medije. Ako je iko poklopio medije to ste vi. Niste blizu ničeg godinama i opet kao da ste finalisti lige prvaka se izvještava , nekakve lažne euforije, nekakva slika koja ni blizu nema uporište u realnosti.
Sto se “gazde” tiče , papak koji daje pare. Meni je svako ko daje novac u Bh fudbal za respekt. To sto je on takav kakav je i ne lezi nam to je druga priča. Ali da nije njega bili bi ko vi , mali nebitni klub bez ambicija, i bez realne perspektive da ista osvoji ikad.
Objavljujete ratove
Lazete ko psi
Ako neko namjesta
Onda ste to vi
Pioniri ste namještanja utakmica - službeno jedini da podcrtamo to, dakle nema niko drugi.
Iza rata ste se dovodili bezobroj puta u taj kontekst ali bez službenog stava o tom i oduzimanja tih titula to ostaje u domenu rekla kazala
O ovom šurovanju sa SDA da ne govorimo. Bili ste i simpatični dok niste postali “džemat”
Jak i slozan dzemat smo. Zapravo ne jak, nego najjaci.jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 17:31Naravno u nedostatku argumenta i neke normalne price posegnemo za “Haha” i smajlijika. Odrasle osobe pričaju na osnovu službenih podataka, službenih presuda, etc. Rekla kazala postoj samo u Bosni, a u civilizovanom svijetu je krivično djelo pričati nešto sto nema utemljenje nikakvo.Tempero je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:56Hahaha, pa da ponovimo jednu.jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:24
Sta je problem ? Sto ne bih pričao ? Nešto neistina da se i vi i klix SDA glasilo ? To neko izmislio ? Neko izmislio da cijela redakcija vaši navijači i ostalo. Uostalom ovo je odgovor na to da je neko poklopio medije. Ako je iko poklopio medije to ste vi. Niste blizu ničeg godinama i opet kao da ste finalisti lige prvaka se izvještava , nekakve lažne euforije, nekakva slika koja ni blizu nema uporište u realnosti.
Objavljujete ratove
Lazete ko psi
Ako neko namjesta
Onda ste to vi
Pioniri ste namještanja utakmica - službeno jedini da podcrtamo to, dakle nema niko drugi.
Iza rata ste se dovodili bezobroj puta u taj kontekst ali bez službenog stava o tom i oduzimanja tih titula to ostaje u domenu rekla kazala
O ovom šurovanju sa SDA da ne govorimo. Bili ste i simpatični dok niste postali “džemat”
A sto se tice normalne price s tobom, nemam sta. Ispravljao sam par puta lazi koje si bombo o Zelji. Tako da jesi samo za smajlija. Opusti se. Forum je ovo samo.
- jurisicduska
- Kontakt:
Za mene je Sarajevo nešto drugo. Izvini. Nismo isti. Vi furajte dzemate. Ja sam odrastao i odgajan u nekim boljim vremenima.
-
Paromlinac
Polako. Cekamo da nam HZ dostave materijalne dokaze, napismeno u tri primjerka, sa obaveznim pecatom, pa da razmislimo. Zar i vi vec danima ne cekate to isto pa da napokon odlucite hocete li pljuvati ili navijati ?
Niste čekali sa optužbama, zato pitam hoće li ili neće ?Paromlinac je napisao/la: ↑16 maj 2025, 17:43Polako. Cekamo da nam HZ dostave materijalne dokaze, napismeno u tri primjerka, sa obaveznim pecatom, pa da razmislimo. Zar i vi vec danima ne cekate to isto pa da napokon odlucite hocete li pljuvati ili navijati ?
Osvajanje kupa bi bilo standardno osvajanje kupa da nije pomahnitalih štrumfova koji ga, svojim kmečanjem, čine toliko vrijednim k'o da je Liga prvaka. 
Hvala im
Hvala im
Ma iskreno ne bi se cudio da opet dodje doba agenata . Jer dosad unfks horde zla je vise vremena bio protiv mirvica nego za . Skoro godinu dana su protestovali protiv mirze varesanovica i ostalih. Pa onda mirvic govorio da se ne trebaju paliti baklje jer donosi previse financijskih nevolja klubu. Pa sad proziva grupa opet mirvica za finale kupa . Ne bi se cudio da popizdi u jednom trenutku pa krene da zamijeni vodjstvo grupe sa nekim ko njemu odgovara i ko ne prica puno .KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:56Mozda i jedini klub na svijetu kojeg vlastiti navijaci prozivaju za namjestanje
Golemo![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
avenija je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:39Bez zajebancije samo je zvanicno ono sto je NSBiH priznao odakle npr i trasfermarkt crpi izvore podataka.
Vi nemate nikakvog značaja. Zašto crpite budžetske pare?Klubovi od značaja za Zeničko-dobojski kanton dobili novac, NK Čelik dobio 700.000 KM
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Republicka Liga BiH 1945 je bila prvi rangavenija je napisao/la: ↑16 maj 2025, 17:22NoDi80 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:46Zavisi ako nastave u ovom smjeru bice dobroavenija je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:39
Bez zajebancije samo je zvanicno ono sto je NSBiH priznao odakle npr i trasfermarkt crpi izvore podataka.
Šta fali? Koji je 17?
Zeljo osvojio i bio jedini predstavnik BiH u prvoj sezonu novoformirane lige SFRJ 1946
A 1946 je republicka liga postaala drugi rang
Nije bilo ni tih superkupova, zuka supak nije stavio zelji i to je moj drug nekako editovao i dodao tri superkupa
Govorili ne pikamo superkup i evo kad su ga vratili zuka odmah dodao sarajevu, a zelji nije htio supak
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.