Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Gledaj igre a kad nekim cudom daju gol stabljaju prst na usta da se ne prica pycka vam materina
Jedini koji zna dati gol,ostalo sve taraba..
Na guzove dobili,tesko ce biti protiv Foresta uzeti tri boda,mozda nas i iznenade
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ha,ha Gusta..važi za bržeg igrača,ušao prije tri minuta 3 metra ispred protivnika i frajer ga hladno pretrča..pa kavi su onda ovi sporiji ako nam je on brži..još kad onako iznemoglo pade ...uzešno tri bobe anemam volje nešto analizirati..uglavnom meni je ovo jedna od zaista lošijih utakmica,,ustvari ovo je užasno...
Stvarno sramota za fudbalera na ovom nivou da ovako smijesno izgleda 3 minute nakon ulaska u igru taman da kraj njega trci Bolt a ne Dorgu. Pa dan te yebo sumnjam da bi i mi s foruma ovako tromo djelovali..
@harry,osetio si kukureljicu da ga zabija.Nista nije jos reseno,mi moramo da dobijemo forest u gostima a to ce biti dosta teze,od ove utakmice veceras.
Kajsedo preoro sredinh terena kao i uvijek
Na guzove al izvukli se
Na guzove al izvukli se
-
Majstorinho
- Kontakt:
Baš ružna utakmica za gledati, ali hajde uzesmo nekako 3 boda. Nottingham je pao u formi i gore nego mi tako da postoje fine šanse za top 5
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
James je sila,odigrao je vrhunski,kapitenski,postao je glasniji dosta,pre je bio nekako stidljiv.
Ma biće isto, mogu samo izgubiti ako su nesposobni.
Forest zadnje 4 kod kuće nije dobio, uz 3 poraza i remi s Leicesterom.
Ne znam samo bi li bilo bolje da popuše od West Hama i ostanu bez šanse ili da pobijede, pa da i njima bude napeto zadnje kolo.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
E jesu me istresirali postenski. Ne znam kako cu zaspati veceras.
Samo nek sačuva noge James trebat će nam.
- superFrankie
- Kontakt:
Joj jeste negativni boze sacuvaj, i kako ste navalili na Jamesa, momak ne smije pasti na travu a da ga vi ne otpisete po ko zna koji put
- superFrankie
- Kontakt:
Nije to nikakvo otpisivanje Jamesa nego svi znamo kakve je probleme James imao sa povredama pa je logično da svi "trzaju" na njegovu novu povredu.
Još mi nije jasno kako je Madueke iz one prilike uspio promašiti cijeli gol i to debelo, konstantno imamo problema sa realizacijom...
Još mi nije jasno kako je Madueke iz one prilike uspio promašiti cijeli gol i to debelo, konstantno imamo problema sa realizacijom...
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakav turnaround Cucurelle.
Od toga da je zamalo na posudbu otisao,psihicki problemi svi ga otpisali a sada kljucan u ekipi.
Od polovine prosle sezone preko svjetskog i ova sezona nije pao brat strasno igra.
Huijsen ode u Real.
Po ovome sto citam Guehi, Hato i neka lijeva bas imena su trenutno na listi.
Delap najizgledniji napadac po meni ima klauzulu smijesnu ovo ostalo sve preskupo.
Gittens vjerujem da ce biti pojacanje na krilu mozda i Dibling iz Sotona ganjamo ga preko godinu.
STo se golmana tice Kobel se najvise spominje za sada.
Od toga da je zamalo na posudbu otisao,psihicki problemi svi ga otpisali a sada kljucan u ekipi.
Od polovine prosle sezone preko svjetskog i ova sezona nije pao brat strasno igra.
Huijsen ode u Real.
Delap najizgledniji napadac po meni ima klauzulu smijesnu ovo ostalo sve preskupo.
Gittens vjerujem da ce biti pojacanje na krilu mozda i Dibling iz Sotona ganjamo ga preko godinu.
- superFrankie
- Kontakt:
Cucurella od jedne od najslabijih karika ekipe do jednog od najboljih lijevih bekova na svijetu. Pored te dvojice sto si spomenuo, povezujemo se i sa Branthwaiteom iz Evertona, mozda i najbolja opcija od te 3. Hato je strasan talenat i pokriva vise pozicija, ali jedno je holandska liga jedno je premier liga. Sto se napada tice Delap nam se cini kao opcija broj 1, ali i United je tu, ako njega ne uzmemo, kontam da cemo ici po Šeška ili eventualno po Ekitikea iz Frankfurta, iako mi se ta opcija ne svidja. Nadam se da na krilu samo Garnacha necemo dovesti, iako se konstantno povezujemo sa njim jos od januara. Vjerujem da golmana ovo ljeto necemo dovoditi, jer smo tu dali i previse zadnje 2-3 godine, nadam se da ce Petrovicu dati priliku, jer je to uveliko zasluzio.wadethegreat je napisao/la: ↑17 maj 2025, 14:51Kakav turnaround Cucurelle.
Huijsen ode u Real.
Najbitnije je da dobijemo Nottingham u zadnjem kolu i osiguramo Ligu Prvaka, onda ce sve biti lakse, ukljucujuci i dovodjenje igraca
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma ne znam meni barem djeluje ili da uprava ne mirise Petrovica ili Maresca vidjet cemo...
Ja bih doveo i Hata malog i Guehija.
Jedan uber talenat drugi provjeren.
Ionako Dissasi, Buddy, Tosin, Fofana i Chalobah svaki bukvalno moze otici svi takva je situacija...
Napadac ne znam i Sesko i Delap i ostali sve su to neprovjerena imena ali moramo nekoga uzeti definitivno.
Ova provjerena su preskupa i previse klubova ih ganja...
Ja bih doveo i Hata malog i Guehija.
Jedan uber talenat drugi provjeren.
Ionako Dissasi, Buddy, Tosin, Fofana i Chalobah svaki bukvalno moze otici svi takva je situacija...
Napadac ne znam i Sesko i Delap i ostali sve su to neprovjerena imena ali moramo nekoga uzeti definitivno.
Ova provjerena su preskupa i previse klubova ih ganja...
Ja sam za antonia silvu,podseca me na karvalja,za mene najveci talenat od svih mladjih stopera,napad samo djekeres ili osimen,na ostale ne vredi davati pare sta ima veze sto manje kostaju kad ne donose odredjeni kvalitet,prica se o rodrigu ako udjemo u ls,sve je moguce.
- wadethegreat
- Kontakt:
Spominje se i Nico Williams to su standardne stvari par godina vec...ZOGLI je napisao/la: ↑17 maj 2025, 17:49Ja sam za antonia silvu,podseca me na karvalja,za mene najveci talenat od svih mladjih stopera,napad samo djekeres ili osimen,na ostale ne vredi davati pare sta ima veze sto manje kostaju kad ne donose odredjeni kvalitet,prica se o rodrigu ako udjemo u ls,sve je moguce.
Silva,Diomande,Hato, Huijsen itd itd ima mladih stopera dobrih more.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.