Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono sto duskica napise samo je to istina. Bez prepirke velike.
Zadnja izmjena: Tempero, dana/u 17 maj 2025, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
Nevjerovatno da ljudi 12-13 godina nikakvu bitnu ulogu u našem fudbalu ne igraju, ali su najpametniji i sve znaju, kakva doza neinteligencije i bezobrazluka.
MNON
Istorijat se počeo pretresati 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Moras ponoviti jos par puta to

Igrala je igru sa njom nema sale.
Ja ne mogu vjerovati da neko to čita, znači bukvalno samo preletim njegov post.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Danas igra osmerostruki šampion 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Upravo to ti pričam, ja se kunem da ne znam nabrojati 2 člana vaše uprave, uvijek se gori bavio boljim.
MNON
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Normalno da cemo znati kad su svi nasi navijaci nesretnice 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- relativizam
- Kontakt:
Bravo ali tu prednjace baustelac iz Beca I pobjegulja sa Durmitora,zarađuju dnevnice.
Pa zadnjh 10 godina oni i olimpik isti broj trofeja imaju a olimpik ugasen davno vec

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ti si definitivno najgluplji lik na ovom forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:10Normalno da cemo znati kad su svi nasi navijaci nesretnice![]()
Većinom kad pišeš potvrđuješ gluposti drugih, a pak kad nešto napišeš iz svoje glave onda potvrđuješ da ne trebaš imati svoje mišljenje.
Kroz klub ti defiluju škart igrači rivala godinama unazad, Krpić, Alispahić, Resić, Radovac...
MNON
Ja ne znam niti jednog člana njihove Uprave. Razlog je poprilično jednostavan, to su podaci koje kriju kao zmija noge.
Udruženje građana.
Udruženje građana.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al Zekica, u ligi se svasta izdesavalo, al kup je bio 100% ispravan 

- Shategabri
- Kontakt:
Odeš lijepo na zvanične stranice Želje, Širokog, Borca, Veleža, Zrinjskog (na starom sajtu), itd, i svi su lijepo izlistali članove upravnog i nadzornog odbora, samo jedan klub krije te podatke, a kad nešto kriješ - onda ima i valjan razlog za to.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:28Ti si definitivno najgluplji lik na ovom forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:10Normalno da cemo znati kad su svi nasi navijaci nesretnice![]()
Većinom kad pišeš potvrđuješ gluposti drugih, a pak kad nešto napišeš iz svoje glave onda potvrđuješ da ne trebaš imati svoje mišljenje.
Kroz klub ti defiluju škart igrači rivala godinama unazad, Krpić, Alispahić, Resić, Radovac...

Vrijedjanje je samo dokaz koliko istina boli, ali i standardnog malogradjanstva vas navijaca FKS koji ste dosli iz Bog zna kojih sela u ovaj grad

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nije vrijeđanje ako ti kažem činjenicu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:44Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:28Ti si definitivno najgluplji lik na ovom forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:10Normalno da cemo znati kad su svi nasi navijaci nesretnice![]()
Kroz klub ti defiluju škart igrači rivala godinama unazad, Krpić, Alispahić, Resić, Radovac...![]()
Vrijedjanje je samo dokaz koliko istina boli, ali i standardnog malogradjanstva vas navijaca FKS koji ste dosli iz Bog zna kojih sela u ovaj grad![]()
A ovo drugo što si napisao samo potvrđuje da si upravo ti šljego ovdje iz nekog ****.
Rođeni Sarajlija, nikad to neće potencirati i pružit će ruku svima, dok se ne dokaže suprotno.
Na tvoju žalost kad si već potegnuo tu temu, ja sam ti ovdje starosjedioc, iz najstarijeg naselja na sarajevskom polju, obje loze .
O mojoj mahali si učio iz historije, naravno ako si pohađao osnovnu školu.
MNON
O njegovoj mahali učili iz istorije.
Šta je ovo ljudi moji, ima li kraja?

Šta je ovo ljudi moji, ima li kraja?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Noke je dobar momak, htio je skoro Anexa da udara