Bravo ali tu prednjace baustelac iz Beca I pobjegulja sa Durmitora,zarađuju dnevnice.
Pa zadnjh 10 godina oni i olimpik isti broj trofeja imaju a olimpik ugasen davno vec
Bravo ali tu prednjace baustelac iz Beca I pobjegulja sa Durmitora,zarađuju dnevnice.
Ti si definitivno najgluplji lik na ovom forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:10Normalno da cemo znati kad su svi nasi navijaci nesretnice![]()
Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:28Ti si definitivno najgluplji lik na ovom forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:10Normalno da cemo znati kad su svi nasi navijaci nesretnice![]()
Većinom kad pišeš potvrđuješ gluposti drugih, a pak kad nešto napišeš iz svoje glave onda potvrđuješ da ne trebaš imati svoje mišljenje.
Kroz klub ti defiluju škart igrači rivala godinama unazad, Krpić, Alispahić, Resić, Radovac...
Nije vrijeđanje ako ti kažem činjenicu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:44Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:28Ti si definitivno najgluplji lik na ovom forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:10Normalno da cemo znati kad su svi nasi navijaci nesretnice![]()
Većinom kad pišeš potvrđuješ gluposti drugih, a pak kad nešto napišeš iz svoje glave onda potvrđuješ da ne trebaš imati svoje mišljenje.
Kroz klub ti defiluju škart igrači rivala godinama unazad, Krpić, Alispahić, Resić, Radovac...![]()
Vrijedjanje je samo dokaz koliko istina boli, ali i standardnog malogradjanstva vas navijaca FKS koji ste dosli iz Bog zna kojih sela u ovaj grad![]()
Noke je dobar momak, htio je skoro Anexa da udara
Tako je, sve je transparentno.
Naravno, na Durmitoru možda jeste istorija.
Jedan od rijetkih realnih na njihovoj temi. Umjesto ovim da se bave, oni samo o FK Sarajevo pišu.E moj Zeljo Nasta si spao.Od polufinala lige Evrope do poredjenja sa Slaven Belupom i Varaždinom.Svi koji ste doveli Zelju na ovaj nivo bilo vam ko i klubu.Cupali se dabogda godinama.Cuj Slaven Belupo.
Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:28Ti si definitivno najgluplji lik na ovom forumu.
Kroz klub ti defiluju škart igrači rivala godinama unazad, Krpić, Alispahić, Resić, Radovac...
Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:49Nije vrijeđanje ako ti kažem činjenicu.
A ovo drugo što si napisao samo potvrđuje da si upravo ti šljego ovdje iz nekog ****.
Rođeni Sarajlija, nikad to neće potencirati i pružit će ruku svima, dok se ne dokaže suprotno.
Na tvoju žalost kad si već potegnuo tu temu, ja sam ti ovdje starosjedioc, iz najstarijeg naselja na sarajevskom polju, obje loze .
O mojoj mahali si učio iz historije, naravno ako si pohađao osnovnu školu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.