Je li moguće da ovaj maloumnik još uvijek jede svoja muda.

Što je najgore, jadnik još uvijek ne konta da nas samo hrani ovim silnim kmečanjem.
Je li moguće da ovaj maloumnik još uvijek jede svoja muda.
Mi titulu nismo ni uzeliAvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:22Ti da šutiš, i vi nebi uzeli titulu da vam nije bilo Vice.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:20Joj neba i k pa niste u stanju uzet ni jedan trofej i pored omjera faulova 2-38 i pored toga sto nemate kartone,faulovi za vas nisu dozvoljeni,penali i more faulova i kartona i opet nista,a neba i kAvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:16A u BiH ništa novo. Sve je ovo normalno. Neka se i u budućnosti (kao i u prošlosti) na ovakav, i samo na ovakav način, uzimaju titule, ma koji klub bio u pitanju. Samo nek se krade, kao i za sve u ovoj državi. Ako Bog da, sljedeće sezone četiri kluba iz Republike Srpske a onda je samo nebo granica.
Jel te Boga strah, kad vec obraza nemasjurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:39A eto oni slučajno primiše 5 od nikad goreg Zrinjskog za pola sata.Herson je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:34Posebno je zanimljivo što je Zrinski duel sa Željezničarom dočekao u užasnoj formi. Utakmicu prije, na Koševu, skoro da nisu imali šut na gol. A onda samo par dana poslije čudesno proigrali i razgoropadili se protiv hrabrog Željezničara.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:27
Kad je napisao da će sredit Posušju baraž protiv Stupčanice odumrlo mi je pola mozga.To je u rangu ko da nama neko šteli da dobijemo Širokog u kupu. Oni ne kontaju da su to leveli.
S druge strane imaju 12 poraza od Zrinjskog u 14 utakmica i 1 remi. Filijala. Njihova ekipa 100%. Nemaju bolji omjer sa Slobodom od tog.
Taj kup mi je jedno od dražih gostovanja (u rangu Ljubljane otprilike) i one vaše majice "osvajači kupa"RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:40Kako onda Borac uze titulu i dobi aplauz na Grbavici, uzeo kup takodjer ?AvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:38Pitaj Amara Osima kako je osvajao titule dok je Vico išao u školu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:36
Moglo se koliko toliko igrati dok Vico nije zajahao u aavez. Borac je zato uzeo dvije titule i svaki put igrao Europu na ozbiljno guranje rukama i nogama. Zrinjski ce nastimati penal, al su za vas kamilica. Ovo sto se uradilo od BiH fudbala od kako su srbi zajahali na celo saveza je nevidjeno u Europi. Mozda kakva banana drzavau Africi ima slicnu ligu, al sumnjam, jer te neko ubijena kraju zbog cirkusa.
I opet srbi i cirkus.
Sta osta od onakvog naroda, bas ste sizofrenicari![]()
Znaci liga 10 ce biti preslikanaa politicka situacija u drzavi.zeljovac21 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:40Jel te stid mamu ti **** usta da nas stavljas u isti kos s cetnicima
Ovo sto vi radite je nevidjeno, ligu gledam od rata, a ti se lazi da nije tako. Zar ne vidis da je svima drago sto ste ga popusili, jer ste se zgadili ljudima od lakrdija koje se guraju vec godinama. Zato vas niko i ne gleda u BL. Kome je lakrdija zanimljiva.AvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:44Taj kup mi je jedno od dražih gostovanja (u rangu Ljubljane otprilike) i one vaše majice "osvajači kupa"RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:40Kako onda Borac uze titulu i dobi aplauz na Grbavici, uzeo kup takodjer ?
![]()
Ne pretjeruj i ti, nije krađa samo za vremena Vice, vuče se to maltene od prve sezone.
Titula za "zelenim stolom", a imali najviše bodova od svih u trenutku kad je većina evropskih liga prekinuta.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:30Pa ako gledamo realno na situaciju, pitari su dobili jednu titulu i dva kupa dok je Vico "lopov" u savezu. Titula za zelenim stolom, al se slavila. Kup gdje su juniori Borca pucali i fulali penale u finalu koji se takodjer proslavio i ovaj drugi kup gdje im se sklonio Borac u 1/2 a onda masterclass sa Sirokim gdje su ih vlastiti navijaci prozvali da kradu i namjestaju ( ko da se to do sada nije znalo )![]()
Jeste, i neka je, neka bude i 5x gore.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:47Ovo sto vi radite je nevidjeno, ligu gledam od rata, a ti se lazi da nije tako. Zar ne vidis da je svima drago sto ste ga popusili, jer ste se zgadili ljudima od lakrdija koje se guraju vec godinama. Zato vas niko i ne gleda u BL. Kome je lakrdija zanimljiva.AvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:44Taj kup mi je jedno od dražih gostovanja (u rangu Ljubljane otprilike) i one vaše majice "osvajači kupa"RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:40
Kako onda Borac uze titulu i dobi aplauz na Grbavici, uzeo kup takodjer ?
![]()
Ne pretjeruj i ti, nije krađa samo za vremena Vice, vuče se to maltene od prve sezone.
Lazes sebe, a ne mene. Doduse to je vec urodjena osobina![]()
Vratice vam se, kao i sve do sada. DaBogda ti tako i u zivotu bilo, jadnice bez obraza i casti.AvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:48Jeste, i neka je, neka bude i 5x gore.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:47Ovo sto vi radite je nevidjeno, ligu gledam od rata, a ti se lazi da nije tako. Zar ne vidis da je svima drago sto ste ga popusili, jer ste se zgadili ljudima od lakrdija koje se guraju vec godinama. Zato vas niko i ne gleda u BL. Kome je lakrdija zanimljiva.
Pri ovome ne mislim samo na Borac, nego na sve klubove. Koji god klub uzeo titulu, dabogda uzimao na 5x gore načine i krađe. I, takođe ti isto želim.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:50Vratice vam se, kao i sve do sada. DaBogda ti tako i u zivotu bilo, jadnice bez obraza i casti.AvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:48Jeste, i neka je, neka bude i 5x gore.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:47
Ovo sto vi radite je nevidjeno, ligu gledam od rata, a ti se lazi da nije tako. Zar ne vidis da je svima drago sto ste ga popusili, jer ste se zgadili ljudima od lakrdija koje se guraju vec godinama. Zato vas niko i ne gleda u BL. Kome je lakrdija zanimljiva.
Ti to branis, jadnice bez obraza i casti. Pogubili ste ste zadnjih 30 i kusur godina. Jbg, hoce to tako, puno krvi, oci zakrvave, kompas se izgubi pa ne znas gdje udaras. Zoharu.AvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:51Pri ovome ne mislim samo na Borac, nego na sve klubove. Koji god klub uzeo titulu, dabogda uzimao na 5x gore načine i krađe. I, takođe ti isto želim.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:50Vratice vam se, kao i sve do sada. DaBogda ti tako i u zivotu bilo, jadnice bez obraza i casti.
Iskreno za vas je Amar gospodin. Jest krao ali kad zapne. Vi svaku kradete.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:50Vratice vam se, kao i sve do sada. DaBogda ti tako i u zivotu bilo, jadnice bez obraza i casti.AvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:48Jeste, i neka je, neka bude i 5x gore.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:47
Ovo sto vi radite je nevidjeno, ligu gledam od rata, a ti se lazi da nije tako. Zar ne vidis da je svima drago sto ste ga popusili, jer ste se zgadili ljudima od lakrdija koje se guraju vec godinama. Zato vas niko i ne gleda u BL. Kome je lakrdija zanimljiva.
Popij kafu, možeš ti to i bolje.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:55Ti to branis, jadnice bez obraza i casti. Pogubili ste ste zadnjih 30 i kusur godina. Jbg, hoce to tako, puno krvi, oci zakrvave, kompas se izgubi pa ne znas gdje udaras. Zoharu.AvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:51Pri ovome ne mislim samo na Borac, nego na sve klubove. Koji god klub uzeo titulu, dabogda uzimao na 5x gore načine i krađe. I, takođe ti isto želim.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:50
Vratice vam se, kao i sve do sada. DaBogda ti tako i u zivotu bilo, jadnice bez obraza i casti.
A po bilansama dajete manje plate od Zeljeznicara. Vi i Borac zajedno dajete manje na plate od Zrinjskog. Al se zato borite za dobrobit BiH fudbala, zar nejurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:57Umeđuvremenu Sarajevo koje se raspada dovede najboljeg strijelca lige. Sigurno je jeftin bio i oni nama platili da ga dovedemo.
Ma nije istina , ne znaš čitati izvještaj. Imaju i ostali troškovi. Dajemo na ruke i premije i bonuse.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:00A po bilansama dajete manje plate od Zeljeznicara. Vi i Borac zajedno dajete manje na plate od Zrinjskog. Al se zato borite za dobrobit BiH fudbala, zar nejurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:57Umeđuvremenu Sarajevo koje se raspada dovede najboljeg strijelca lige. Sigurno je jeftin bio i oni nama platili da ga dovedemo.![]()
Ko vas ne zna.......
Trenutno korisnika/ca: nastrojeni21, Paromlinac i 27 gostiju.