Nikad ovu bruku i sramotu nećete oprati.

Cega se srbi dohvate tu je negdje i kraj. I onda tkmecis jer se krade, a kradete godinama i napravili cirkus od lige.AvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:56Popij kafu, možeš ti to i bolje.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:55Ti to branis, jadnice bez obraza i casti. Pogubili ste ste zadnjih 30 i kusur godina. Jbg, hoce to tako, puno krvi, oci zakrvave, kompas se izgubi pa ne znas gdje udaras. Zoharu.
Pa kad ne plaćate doprinose onda i ostane za obeštećenje. Nego, hoćete li od sljedeće sezone početi raditi po zakonu? (I vi i ovi iz BL)jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:57Umeđuvremenu Sarajevo koje se raspada dovede najboljeg strijelca lige. Sigurno je jeftin bio i oni nama platili da ga dovedemo.
Ako Bog daRatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:03Cega se srbi dohvate tu je negdje i kraj. I onda tkmecis jer se krade, a kradete godinama i napravili cirkus od lige.AvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:56Popij kafu, možeš ti to i bolje.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:55
Ti to branis, jadnice bez obraza i casti. Pogubili ste ste zadnjih 30 i kusur godina. Jbg, hoce to tako, puno krvi, oci zakrvave, kompas se izgubi pa ne znas gdje udaras. Zoharu.
Glodaru, bas nemas stida.
Kako su tvoji kod kuce?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:03Cega se srbi dohvate tu je negdje i kraj. I onda tkmecis jer se krade, a kradete godinama i napravili cirkus od lige.AvantiBL je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:56Popij kafu, možeš ti to i bolje.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:55
Ti to branis, jadnice bez obraza i casti. Pogubili ste ste zadnjih 30 i kusur godina. Jbg, hoce to tako, puno krvi, oci zakrvave, kompas se izgubi pa ne znas gdje udaras. Zoharu.
Glodaru, bas nemas stida.
A da, vas tada nije bilo pa vas Krleza nije moga analaizirati, vi ste vamo od 90tih pa na ovamoAlemC85 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:05Miroslav Krleza: Srbi i Hrvati su jedan te isti komad kravlje balege koji je tocak zapreznih kola historije slucajno prerezao na pola.
Prema tome, nema razlike izmedju Zrinjskog i Borca, ista su g.ovna, niti ima razlike izmedju Vice i Beusa. SNSD - HDZ koalicija na djelu.
Vi ste se sami u taj kos stavili. Prvo klub pa onda i navijaci. Ne znam sta te tu pogadjazeljovac21 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:40Jel te stid mamu ti **** usta da nas stavljas u isti kos s cetnicima
AvantiBL je napisao/la: ↑20 maj 2024, 20:22Jutros kad sam se probudio, treperio sam, čitav dan, nisam mogao dočekati početak utakmice. Očekivao sam da ćemo rutinirati Igman sa pola gasa. Da mi je neko pričao da ću krvavih očiju otići sa Gradskog, nebih mu ni u ludilu mogao povjerovati. Nisam siguran dali je ovo najneregularnija sezona u istoriji, ali sam siguran da utakmica može ponijeti taj epitet. Sjedio sam na zapadu, u nekoj "ofsajd" liniji gola koji smo napadali u drugom poluvremenu. Nažalost, kud baš tu nađoh mjesto. Sladite se, imate i sa čim. I, da, Borče volim te.
Mozes ti nastavit vazit dan noc ali ovu sramotu oprat neces.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:07Da ponovimo još jednom
Moralne pridike i rekla kazala priče o namještanju propagiraju navijači jedinog kluba službeno presuđenog za namještanje čija je uprava doživotno suspednovana i čiji su igrači suspenodvani zbog namještanja
Apsurdistan
Ukratko, od A do Ž. Živio.successminator je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:12AvantiBL je napisao/la: ↑20 maj 2024, 20:22Jutros kad sam se probudio, treperio sam, čitav dan, nisam mogao dočekati početak utakmice. Očekivao sam da ćemo rutinirati Igman sa pola gasa. Da mi je neko pričao da ću krvavih očiju otići sa Gradskog, nebih mu ni u ludilu mogao povjerovati. Nisam siguran dali je ovo najneregularnija sezona u istoriji, ali sam siguran da utakmica može ponijeti taj epitet. Sjedio sam na zapadu, u nekoj "ofsajd" liniji gola koji smo napadali u drugom poluvremenu. Nažalost, kud baš tu nađoh mjesto. Sladite se, imate i sa čim. I, da, Borče volim te.
Zbog ovoga te malo i poštujem, ostalo mi je u sjećanju kad si ovo napisao prošle godine, iako se nimalo ne slažem sa nekim stvarima koje si napisao na ovom forumu. Svi bismo trebali biti malo realniji i objektivniji, a na ovom forumu (i u državi) je to statistička greška. Sve u svemu, ova cijela liga (kao i bh. fudbal) je poligon politike, mešetarenja i donekle revanšizma.
Sportski pozdrav.
I to sa lopovima iz BL i sa Sirokim.godrina je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:12Mozes ti nastavit vazit dan noc ali ovu sramotu oprat neces.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:07Da ponovimo još jednom
Moralne pridike i rekla kazala priče o namještanju propagiraju navijači jedinog kluba službeno presuđenog za namještanje čija je uprava doživotno suspednovana i čiji su igrači suspenodvani zbog namještanja
Apsurdistan
Jedini klub ikad igdje ciji su navijaci javno rekli da im klub stima utakmice.
Ovi sto pisu na ovoj temi nemaju nikakve veze sa tim klubom. To su prekodrinski cetalji koji mrze BiH i pogotovo Sarajevo pa koriste taj lopovski klub kao izgovor da ispoljavaju tu mrznjujurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:07Da ponovimo još jednom
Apsurdistan
Apsurdno je da vi uopste pričate o tom kao jedini klub zvanično presuđen za to.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:15I to sa lopovima iz BL i sa Sirokim.godrina je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:12Mozes ti nastavit vazit dan noc ali ovu sramotu oprat neces.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:07Da ponovimo još jednom
Apsurdistan
Jedini klub ikad igdje ciji su navijaci javno rekli da im klub stima utakmice.
Nema dalje, prekucali su igricu.
Trenutno korisnika/ca: Cava, gh0stHZ, Jadnimi, supervizor, svrakino1921 i 34 gosta.