FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E moj Zeljo Nasta si spao.Od polufinala lige Evrope do poredjenja sa Slaven Belupom i Varaždinom.Svi koji ste doveli Zelju na ovaj nivo bilo vam ko i klubu.Cupali se dabogda godinama.Cuj Slaven Belupo.
- dubioza144
- Kontakt:
Zatisje pred buru
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ovaj Karlo Perić iz GOŠK-a nije loša opcija za dovesti ga, da malo poboljšamo konkurenciju u napadu. Svidio mi se i kad je GOŠK na Grbavici igrao, a sad protiv Igmana dade golčinu.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- gegenpressing
- Kontakt:
Rahimić je jedna od najvećih prevara ikad u FKŽ!Brkooo je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:09Kad je Rahimic tek dosao na platnom spisku je bilo 42 fudbalera, jedno katastrofalno stanje je ostalo iza Bekrica (koji i dalje parazitira u klubu).
Sa jednim ogranicenim budzetom, Rahimic je uspio da stabilizuje ekipu. Uspio je da produzi ugovore sa svim bitnim igracima. Na tim igracima, klub ce u blizoj buducnosti, vjerovatno zaraditi ozbiljan novac. Da ne spominjem da je zastitio trenera maksimalno(kroz citavu sezonu) i da je stanje u svlacionici odlicno.
Imao je i fula normalno, ali sad ga pljuvati, omalovazavati i porediti sa Bekricem je degutantno, najblaze receno..
Za nesto vise i ozbiljnije od ovoga, treba investitor(novac)..
Pozdrav
Brohra ribo se...
Sve to nista nije zasluga Rahimica, nego ljudi iz uprave! Cisto da se zna, istine radi.Brkooo je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:09Kad je Rahimic tek dosao na platnom spisku je bilo 42 fudbalera, jedno katastrofalno stanje je ostalo iza Bekrica (koji i dalje parazitira u klubu).
Sa jednim ogranicenim budzetom, Rahimic je uspio da stabilizuje ekipu. Uspio je da produzi ugovore sa svim bitnim igracima. Na tim igracima, klub ce u blizoj buducnosti, vjerovatno zaraditi ozbiljan novac. Da ne spominjem da je zastitio trenera maksimalno(kroz citavu sezonu) i da je stanje u svlacionici odlicno.
Imao je i fula normalno, ali sad ga pljuvati, omalovazavati i porediti sa Bekricem je degutantno, najblaze receno..
Za nesto vise i ozbiljnije od ovoga, treba investitor(novac)..
Rahimic je fin cova koji samo ceka da se vrati u “svoju” rusiju a do tad moze i po Istanbulu da boravi kao sto je i vecinu vremena proveo u trenucima kad su se desavala sva ta produzenja

Zadnja izmjena: lexluthor, dana/u 17 maj 2025, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Rahimic je bio model potreban za slike u novim majicama u shopu i za slike sa igracima koji potpisu ugovor 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Nikad mi nije bilo jasno šta bi trebao uradit SD bez para 

-
- Kontakt:
Dajte otjerajte više Bekrića iz kluba.
Taraba iz Širokog je jako dobar igrač, iznenadio sam se da mu je tek 18, treba probat.
Taraba iz Širokog je jako dobar igrač, iznenadio sam se da mu je tek 18, treba probat.
-
- Kontakt:
Ljudi pljuju jednog Elvira Rahimića.
Dobro mi ikako postojimo.
Dobro mi ikako postojimo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Divi Bekrije sto se uhljebio.Ma nemamo mi sanse za napredak.Sve isti face samo mjenjaju funkcije.I tako u krug a Zeljo vec 10 godina se stabiluje.
-
- Kontakt:
Niko nije pljuvao Rahimica, ali sa veoma ogranicenim mogucnostima tesko da se i moze da vidi neki ucinak koji se njemu moze pripisati bilo da je pozitivno ili negativno.
A istovremeno se rumeni djilkoš poceo pojavljivati u medijima.
Otjerajte zohara.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Uvijek isto, ja ne mogu vjerovati da su baš toliko uvezani.
Žoharu su dali ugovor kao da je diretor u IBM i Google, nećemo ga se riješiti još par godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrlo zabrinjavajuće... dok god je on tu...
P.S. Je li neko upratio? Zašto Velibor Ðurić nije trener Sloge? Mislio sam da je to dogovoreno.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Bas ljudski nekorektno od Bekrica da nastavlja biti u klubu kad ga navijaci vise ne zele. Nikad to nisam mogao u bilo cemu da neka osoba se drzi pozicije iako ljudi nisu za to...
Turanjanin, Biber, Dubackic, Alison, Rustemovic.
Plus odlazak Santosa i Hodzica za 0, kako nas je unazadio za jedan prelazni rok...
Plus odlazak Santosa i Hodzica za 0, kako nas je unazadio za jedan prelazni rok...
- Riquelme1921
- Kontakt:
Hvala Kovačeviću što si pred odlazak produžio ugovor gnjidi Bekriću.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, dark44, nedimmmm1337, perodeformero, TefalTava i 42 gosta.