Cudi me kako je tebi taj promaknuo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Cudi me kako je tebi taj promaknuo
Džaba mu kad ga je brigada proglasio panjem.
Ako ode u dinamo imati će ga u fokusu. Ako ide u blackburn, aik ili cirih sigurno ga neće zvati.vedranbadjun je napisao/la: ↑16 maj 2025, 21:50Koja je šansa da Hrvatska pozove Rozića? Nemojte da vas nešto takvo iznenadi.
Karloboss je napisao/la: ↑16 maj 2025, 22:19Ako ode u dinamo imati će ga u fokusu. Ako ide u blackburn, aik ili cirih sigurno ga neće zvati.vedranbadjun je napisao/la: ↑16 maj 2025, 21:50Koja je šansa da Hrvatska pozove Rozića? Nemojte da vas nešto takvo iznenadi.
Bar tako mislim, trebat će kluba ranga Dinama, top 6 holandije, Belgije , salcburga , Augsburg, Mainz tkd. . A iz Istre dostići u te klubove je maksimum.
Ovisi puno o tomu.
Ne znam, ali eto tako je realno. Rozicu je prvi izbor HR , a taj rasplet jedini realni da ga imaju po fokusu.caffetin je napisao/la: ↑17 maj 2025, 15:55Karloboss je napisao/la: ↑16 maj 2025, 22:19Ako ode u dinamo imati će ga u fokusu. Ako ide u blackburn, aik ili cirih sigurno ga neće zvati.vedranbadjun je napisao/la: ↑16 maj 2025, 21:50Koja je šansa da Hrvatska pozove Rozića? Nemojte da vas nešto takvo iznenadi.
Bar tako mislim, trebat će kluba ranga Dinama, top 6 holandije, Belgije , salcburga , Augsburg, Mainz tkd. . A iz Istre dostići u te klubove je maksimum.
Ovisi puno o tomu.
okleti znas matereti
Karloboss je napisao/la: ↑17 maj 2025, 16:09Ne znam, ali eto tako je realno. Rozicu je prvi izbor HR , a taj rasplet jedini realni da ga imaju po fokusu.caffetin je napisao/la: ↑17 maj 2025, 15:55Karloboss je napisao/la: ↑16 maj 2025, 22:19
Ako ode u dinamo imati će ga u fokusu. Ako ide u blackburn, aik ili cirih sigurno ga neće zvati.
Ovisi puno o tomu.
okleti znas matereti
Pa dobro to je normalo, zvali su Lovrena i Budimira takodjer tako, Hercegovce ….vidjet ćemo zna se da mu je prvi izbor HR, ali eto oni neće igrače Istre ili Blackburna , Stockholma ili Ciriha zvati sigurno.
caffetin je napisao/la: ↑17 maj 2025, 19:08
takoje jastace ih zvati bosanac kaijesu bosanci
neznam kotije reko damuje izbor hrvacka jasam cuo dabas voli historiju bosne kaze kodjete dokje bijo htijo historiju uciti
rozic pravi bosnjo sadna kace kazu on pito spahu daigra zanas ane spaha njega eto kolko voli bosnu svaka cas
Bas jbt. Vise bi volio da je Milad Djuric mladji, pa da on uleti u ekipu, pogotovo kad ganjamo rezultat.
Promašio si poentu mog posta. Moja poenta nije bila da žalimo za bilo kim iz proslosti nego da ne znamo nikada ko će kada doživjeti svoj vrhunac i imati dobre partije.
Ne kontam poentu. Šta smo trebali, zvati Budimira kojem je tada maksimum bio par golova u sezoni pa da se yebe majka selektoru jer zove takvog igraca ?DeeWa je napisao/la: ↑18 maj 2025, 11:23Promašio si poentu mog posta. Moja poenta nije bila da žalimo za bilo kim iz proslosti nego da ne znamo nikada ko će kada doživjeti svoj vrhunac i imati dobre partije.
Ko će naslijediti Dzeku? Već je vrijeme da Džeko ulazi u drugom poluvremenu i da bude opasan zadnjih 30 minuta. Od njegovih 90 minuta ćemo više štete imati nego koristi kada ganjamo rezultat.
Trenutno Bazdar kojem ne ide ni u drugoj spanskoj ligi? Mlad je i ima još nade da se popravi, ali sa takvim trenutnim stanjem sigurno ne mozes očekivati da pobjeđujes bilo koje prosječne reprezentacije, o jacim neću ni da pričam.
Ali opet kažem, nije poenta porediti ovdje te igrače nego težiti ka tome da dobijemo svakoga ko ima šanse da igra.
Ma realno jedan Djuric bi nam bio zlata vrijedan. Pogotovo jer svakako nismo kreativni i nemamo taj zadnji pas, pa onda šalji dugu loptu na Djurica kada gubimo.
jasmin10 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 12:00Ne kontam poentu. Šta smo trebali, zvati Budimira kojem je tada maksimum bio par golova u sezoni pa da se yebe majka selektoru jer zove takvog igraca ?
Nismo mi bas ni San Marino da zovemo svakoga.
Podrzavam zvati potencijale poput Bazdara, čak i kada nema statistiku ali ima potencijal i talenat.
Dzeku igrački ne može niko zamijeniti trenutno, a kako stvari stoje ni u budućnosti. Čovjek je godinama bio svjetska klasa od napadaca i imali smo jednog takvog u posljednjih 30 godina. Dzeku može zamijeniti samo sistem igre kakav smo igrali zadnje dvije utakmice. Trka, borba, zajedništvo… nećemo biti efikasni kao sa Edinom, ali morati ćemo se osloniti onda na druge stvari.
Da je iko u ovih 30 godina bar upola vodio racuna o igracima k'o Barba & Spaha sad mi ni jednog igraca izgubili ne bi ... ne bi zato sto bi svi bili kaparisani na vrijeme i poslije bi samo mogli mlatit' izjavama po portalima sto ih se ne zove ...DeeWa je napisao/la: ↑18 maj 2025, 11:08Mi kao navijači ponekad se olako odricemo nekih igrača i govorimo kako nam neko ne treba jer je sličnih kvaliteta i td. Konkurencija nikada ne škodi i nisu svi predodređeni da budu igračine sa 18 godina. Neko krene ranije, neko vrhunac doživi pod stare dane...da se o reprezentaciji vodilo računa kao što to sad Spaha vodi računa, ja sam uvjeren da bi jedan Seferovic igrao za Bosnu koji nam je za dlaku izmakao, a svi znamo da je bio glavna uzdanica Švicaraca godinama.
Jedan Ante Budimir koji je evo "pod stare dane" u 33.godini u spanskoj ligi jedini igrač koji je uz Mbappea i Lewandoskog dao 20+ golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.