AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 maj 2025, 14:42
Pendulum je napisao/la: ↑18 maj 2025, 14:21
AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:33
Najbolje da pitaš sjever.
Ako su znali za namješteni Kup znaju i za današnju utakmicu.
Sportski pozdrav.
Znači na osnovu "rekla-kazala" saopštenja sjevera, mi smo namjestili tu utakmicu? Dobro, hajmo reći da je to istina.
Ako sutra Horde objave saopštenje da je Željo učestvovao u toj štimaljci ("pustili" lišticu da ih nabije 3:0 u prvoj polufinalnoj utakmici) jel to znači da ste i vi namještali?
Jel moguće da vam je dovoljan dokaz to saopštenje i ništa više? Razumijem da vam je dovoljno da nas prcate i podje*avate i to mi je okej ali, optuživati na namještanje bez ikakvog dokaza - malo djetinjasto, zar ne?
Horde su objavile saopštenje da je FKS namjestio Kup, što nije za zanemarit kao što bi bilo za zanemarit da objave saopštenje da je neki drugi klub uradio nešto.
Afera
Punac rekla-kazala, izjava Predraga Pašića ili onog Makedonca rekla-kazala, saopštenje hordi rekla-kazala.
Ok.
Djetinjasto je optuživati vas za nešto "bez dokaza" a nije kad su drugi klubovi u pitanju.
Malo licemjerno, zar ne?
Sportski pozdrav.
Ja vas nikad nisam optužio za nešto. To što neki drugi navijači Sarajeva rade (ovdje na forumu), šta ja mogu po tom pitanju? Ni ne zanima me, iskreno.
Ono što duškica priča (vezano za namještanje) jedino ima smisla jer se radi o presudi. Zvaničnoj. Kažnjivoj. Kroz institucije (pa kakve god one bile) mada, i ta priča od prije X godina u 2025. godini mi nema smisla. Razumijem zašto je duškica "poteže".
Saopštenje Hordi nije za zanemariti ali nije ni "presuda", složiti ćeš se?
Afera "Punac" ima svoj sudski epilog, ako se ne varam? Sarajevo nije osuđeno, zar ne?
Izjava Predraga Pašića je rekla-kazala, izjava makedonca je rekla-kazala zato što nema nikakvih dokaza. Živio.