Malo si pod utiskom i mene je pogodilo njihovo ponašanje al šta ćeš, više ima dobrih Mostaraca nego ovih ne znam kako da ih nazovem... Razumijecu psovanje, ok nije strašno svi to rade, al pljuvanje e to nikako da shvatim, volio bih da se klub Velež ogradi od ovih majmuna, ili klub navijača rodjenih, sramotno pred djecom ( 5 curica) onako ponašanjeKosevoZove je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:02Na istoku sam dobrih godina , na djelu gdje sam ja i oko sebe nisam nikad cuo, ne kazem da ima primitivaca i to mi je bas ruzno , ali ostalo sve sto sam napisao tako ce im i biti !
@ Morgen tebi je upuceno![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Kako se cetnici igraju s vama, evo poklasmo se izmedju sebe kad ocigledno nemamo muda da napadnemo tamo gdje zapravo treba. P 1 C K 3 T 1 N 3 ste svi vi ovdje sto najvise lajete dok vas cetnici G U Z 3 u zdrav mozak. Debilcine jedne raspale **** vam Vico i Dodik komplet familiju onu poganu retardiranu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Torabi, skupljanje para da Esmeralda progleda i ovo tvoje napisano. Samo poveži.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:13Kako se cetnici igraju s vama, evo poklasmo se izmedju sebe kad ocigledno nemamo muda da napadnemo tamo gdje zapravo treba. P 1 C K 3 T 1 N 3 ste svi vi ovdje sto najvise lajete dok vas cetnici G U Z 3 u zdrav mozak. Debilcine jedne raspale **** vam Vico i Dodik komplet familiju onu poganu retardiranu.
Nema nama spasa, brate moj.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
uvijek sve isto, sutra ko da nista nije bilo, a i ove picketine od sudija prodanih treba kaznit al zna se ko je glavni u svemu tome on zasluzuje najvecu kaznu, evo ja sam picka prvi al gdje su ti frajeri gdje su ti zmajevi bosanski u kurcu mom sve gustercici dazdevnjaci, sutra cete opet dat da nas karaju a bolje nismo ni zasluzili, kad cete rec dosta vi organizovani??? Boli i vas **** jer ste svi u nekim interesima, nabijem vas sve na ****
Cestitke igracima i trenerima na utakmici u Mostaru. Zekic je odreagovao gospodski, njegovi postupci za vrijeme i poslije utakmice govore vise od 1000 rijeci.
Dugo boljeg trenera necemo imati.
Sudije, Savez, kriminal, sve je vec receno, zato samo jako u narednom periodu, nema predaje. Pojacat se jos vise i moliti Boga da se Mirvicu sve ovo nezgadi i da nedaj Boze odustane.. Naprijed jako Sarajevo!
Sudije, Savez, kriminal, sve je vec receno, zato samo jako u narednom periodu, nema predaje. Pojacat se jos vise i moliti Boga da se Mirvicu sve ovo nezgadi i da nedaj Boze odustane.. Naprijed jako Sarajevo!
-
- Kontakt:
ma u kojem svijetu ti zivis bolanbosnas_ je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:21Cestitke igracima i trenerima na utakmici u Mostaru. Zekic je odreagovao gospodski, njegovi postupci za vrijeme i poslije utakmice govore vise od 1000 rijeci.
Ovo danas sudjenje samo pokazuje koliko mi kao narod imamo izdajnika u nasim redovima, kao sto smo ih imali i 90ih. Kada bi sad poceo rat nedo Bog, mi bi se raspali za godinu dana
-
- Kontakt:
Momci sa Zekicem su definitivno heroji i senzacija sezone!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ova danas ekipa Halkic,Kazla,Nanic to je svega mi mog sevap isamarat dobro,ponizit do maksimuma
Samo batinasi izgleda. Dan dva poslije ovakve lakrdije safatati ih nalupati da ne mogu iz bolnice mjesec dana i auto zapaliti pa bi stisnuo al u q da ga odsudi ovako.
Napokon neko normalanedgarallanpoe04 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:13Kako se cetnici igraju s vama, evo poklasmo se izmedju sebe kad ocigledno nemamo muda da napadnemo tamo gdje zapravo treba. P 1 C K 3 T 1 N 3 ste svi vi ovdje sto najvise lajete dok vas cetnici G U Z 3 u zdrav mozak. Debilcine jedne raspale **** vam Vico i Dodik komplet familiju onu poganu retardiranu.
-
- Kontakt:
Nadam se da su klubovi pametni pa uloziti pare gdje treba a ne ovako da im Vico izbija milione i hljeb i da ponizava igrace na terenu.
-
- Kontakt:
**** te drzava u kojoj je normalno da se ponasas civilizovano nakon necega ovakvog pa u drugim drzavama osim africkih do sad bi vec pao savez, 5 minuta nakon utakmice ako ne i u nadoknadi dok jos traje utakmica
Bravo za komentar. Poklaše nas prodane balije u svakoj tekmi.
Ni obraza ni stida, dno dna
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
- Kontakt:
i onda mi pojedinci pricaju o nekim vau navijackim skupinama sa dugom tradicijom, nevjerovatnom historijom, ponosom sporta a u sustini danas su malo jace od kisele, vrhunac je zapalit koju baklju i zaradit kazne za klub plus unistit travu tim istim bakljama i tako jos nastetit klubu, bravo koja logika molim vas evo neko nek mi pojasni to, pa nase navijacke skupine nisu ni sjenka onoga sto su bile prije 10 godina a ne tek prije 20 i kusur, pa jestel svjesni sta bi se desilo da su njima tad ovako nesto pokusali uraditi, da su pokusali samo a ne da rade vec godinama
Ova krajiska gov.na su bili najveci izdajnici i u ratu. Sve krece od durica, a tu su nanici, kazlagici, halkici pa u savezu tigrovi, picqe materine... Mi balije smo bas POGANI ali krajiska go.vna prednjace !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Koliko para toliko muzikeedgarallanpoe04 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:43i onda mi pojedinci pricaju o nekim vau navijackim skupinama sa dugom tradicijom, nevjerovatnom historijom, ponosom sporta a u sustini danas su malo jace od kisele, vrhunac je zapalit koju baklju i zaradit kazne za klub plus unistit travu tim istim bakljama i tako jos nastetit klubu, bravo koja logika molim vas evo neko nek mi pojasni to, pa nase navijacke skupine nisu ni sjenka onoga sto su bile prije 10 godina a ne tek prije 20 i kusur, pa jestel svjesni sta bi se desilo da su njima tad ovako nesto pokusali uraditi, da su pokusali samo a ne da rade vec godinama

A dobro su za palija i dreke iz daleka: Štaaa jeeeee, hajdeeeee
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Zadnja izmjena: Bordotim, dana/u 18 maj 2025, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.