A pošto niko ne može u ovoj ligi pored štimanja Borcu i Zrinjskom(a svakako igraju 10x kvalitetniji fudbal od nas iz novčanih razloga i s čime se trenutno ne možemo boriti), predlažem da se par vas odavde okupite i aplicirate na mjesto šefa stručnog štaba Fudbalskog Kluba Željezničar i uz ogromne minuse i dugove povedete Želju do dugo isčekivane titule, ma hajte molim vas, duple krune, vjerujemo u vas.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Amin, ako Bog da , inshAllah, Denis da ostane i sljedeću sezonu, a da pocrkate onda svi od muke. 
A pošto niko ne može u ovoj ligi pored štimanja Borcu i Zrinjskom(a svakako igraju 10x kvalitetniji fudbal od nas iz novčanih razloga i s čime se trenutno ne možemo boriti), predlažem da se par vas odavde okupite i aplicirate na mjesto šefa stručnog štaba Fudbalskog Kluba Željezničar i uz ogromne minuse i dugove povedete Želju do dugo isčekivane titule, ma hajte molim vas, duple krune, vjerujemo u vas.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
To sebi pozeli, Denis ti leti svakakoZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:44Amin, ako Bog da , inshAllah, Denis da ostane i sljedeću sezonu, a da pocrkate onda svi od muke.
A pošto niko ne može u ovoj ligi pored štimanja Borcu i Zrinjskom(a svakako igraju 10x kvalitetniji fudbal od nas iz novčanih razloga i s čime se trenutno ne možemo boriti), predlažem da se par vas odavde okupite i aplicirate na mjesto šefa stručnog štaba Fudbalskog Kluba Željezničar i uz ogromne minuse i dugove povedete Želju do dugo isčekivane titule, ma hajte molim vas, duple krune, vjerujemo u vas.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Proričeš budućnost brate, ko je sljedeći trener i osvajamo li titulu sa njim?irfo je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:47To sebi pozeli, Denis ti leti svakakoZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:44Amin, ako Bog da , inshAllah, Denis da ostane i sljedeću sezonu, a da pocrkate onda svi od muke.
A pošto niko ne može u ovoj ligi pored štimanja Borcu i Zrinjskom(a svakako igraju 10x kvalitetniji fudbal od nas iz novčanih razloga i s čime se trenutno ne možemo boriti), predlažem da se par vas odavde okupite i aplicirate na mjesto šefa stručnog štaba Fudbalskog Kluba Željezničar i uz ogromne minuse i dugove povedete Želju do dugo isčekivane titule, ma hajte molim vas, duple krune, vjerujemo u vas.![]()
Nadam se nekom nasem ko je povezan sa klubom i aBd uzimamoZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:49Proričeš budućnost brate, ko je sljedeći trener i osvajamo li titulu sa njim?irfo je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:47To sebi pozeli, Denis ti leti svakakoZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:44Amin, ako Bog da , inshAllah, Denis da ostane i sljedeću sezonu, a da pocrkate onda svi od muke.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
Gledaj ti debila i ovog portala, kakav naslov. Pa bijednici jedni zasto ne pisete o lakrdijama i sudijama? A zaboravio onda nema finansiranja od nfsbih, **** li vam Vico sve.
-
- Kontakt:
Hansestadt je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:07Siroki je previse etabliran u ligi da bi ispao. Nisu slucajno Boljevic i Krpic dobili zute kartone. Npr ono kod Boljevica ne moze biti zuti karton, kad ga je igrac Sloge zakacio. Moze reci da nije dovoljno za penala naravno, ali ne da je zuti karton. Frane Jelic je dobro znao to unaprijed.

-
- Kontakt:
Koji od otjeranih kojima je psovano sve živo na kraju svakog mandata?irfo je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:56Nadam se nekom nasem ko je povezan sa klubom i aBd uzimamoZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:49Proričeš budućnost brate, ko je sljedeći trener i osvajamo li titulu sa njim?
Adžem je spreman k'o zapeta puška.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:01Koji od otjeranih kojima je psovano sve živo na kraju svakog mandata?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Otkud to, zar nisi neki dan najavio kako dolazi bolji od Denisa, sad se ipak nadas nekom nasem..irfo je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:56Nadam se nekom nasem ko je povezan sa klubom i aBd uzimamoZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:49Proričeš budućnost brate, ko je sljedeći trener i osvajamo li titulu sa njim?
Da hoce Denis ostati u inat vama dusmanima.
-
- Kontakt:
Eno Edis se popeo na tunel, čeka zvanično ostavku.Virtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:07Adžem je spreman k'o zapeta puška.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:01Koji od otjeranih kojima je psovano sve živo na kraju svakog mandata?
-
- Kontakt:
Ne bih Adzema, zao mi isto covjeka, mogao bi fasovati bypass sa namaVirtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:07Adžem je spreman k'o zapeta puška.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:01Koji od otjeranih kojima je psovano sve živo na kraju svakog mandata?
- jointunija
- Kontakt:
Ne brukaj se,preofiran si.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:44Amin, ako Bog da , inshAllah, Denis da ostane i sljedeću sezonu, a da pocrkate onda svi od muke.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
E cuj Adzem hahahahahahaha, tiktoker
Prvi sam ja svasta ovdje pisao kad se iznerviram ali mislim da previse dramimo sad. Nismo tek danas saznali šta sve nije kako treba bit u našoj ekipi. Limitirani smo, dovoljno da nam je i ovo 4. mjesto premija za sad. Koga to mi sad možemo dovesti i da vodi ekipu i u samu ekipu? Evo zadnja linija nam je katastrofa, pa volio bih i ja da mi možemo tu imati nešto kvalitetnije nego što imamo. Nije nam ni Cocalić valjao, a već nam je falio na početku ove sezone i osjetilo se to...
Niko ne drami osim par bokijevih nickova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko ovo zaustavlja?Virtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 15:25Postoji Gredićev model.
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... tva/76900/
Veoma jasan i precizan, na zadovoljstvo obje strane, strateškog partnera i nas.
Priča koja je zaustavljena prije nego je i zaživila. Posljednja informacija vezana za Javni poziv je ova,
Ko i zašto konstantno blokira i opstruiše ovu priču sa potencijalnim partnerom - ne znam, ali jasno je da se neko životom bori da se to ne desi.Izvještaj Radne grupe zadužene za Javni poziv prezentovao je Adi Bikić. Tim za pregovore u kontaktima je sa nekoliko zainteresovanih fizičkih i pravnih lica.
Novom odlukom Skupštine, rok Javnog poziva za strateško partnerstvo je produžen do avgusta 2024. godine, dok istovremeno, Tim za pregovore je ovlašten da započne pregovore sa svim zainteresovanim stranama koje su se već javile na javni poziv, navodi se u saopštenju FK Željezničar.
Svi sve znaju, a glavnu stvar niko ne spominje!!!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ma nekad sam i ja mislio da je prica o ljudima na zadatku teorija nekih navijaca, ali iskreno poceo sam i ja vjerovat da su u svakom trenutku spremni neki ljudi na zadatku da odrade ono svoje. Cuo sam i na zapadu da ih vazda ima, cekaju svoj trenutak jbg. Svakakva sam ja sranja ovdje pisao kad se iznerviram valjda je to sve normalno, ljudi smo, ali ima ih mnogo koji bi da olako da odredjuju koga treba tjerat, a zamjena doslovno ne postoji.
Nema potrebe za dramom kad bar ovaj kraj sezone mozemo rahat provest, pa ima ko je zaduzen da vidi kako dalje, a tesko ce bit. Odmorimo malo.
-
- Kontakt:
Kriziraju ovi što bi voljeli da se Željo pati i da mu se ponavlja prošla sezona konstantno, a da se otjera sve što valja, svašta je Željo predeverao, i ovo će stoposto, a i par ovih botova.Lewy21 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:20Prvi sam ja svasta ovdje pisao kad se iznerviram ali mislim da previse dramimo sad. Nismo tek danas saznali šta sve nije kako treba bit u našoj ekipi. Limitirani smo, dovoljno da nam je i ovo 4. mjesto premija za sad. Koga to mi sad možemo dovesti i da vodi ekipu i u samu ekipu? Evo zadnja linija nam je katastrofa, pa volio bih i ja da mi možemo tu imati nešto kvalitetnije nego što imamo. Nije nam ni Cocalić valjao, a već nam je falio na početku ove sezone i osjetilo se to...
- Riquelme1921
- Kontakt:
Vala neka ode Denis ako to znači da više neću slušati Mambu, zeljovolimte i ostale bokijeve profile.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Pablo11 i 65 gostiju.