Ova uprava nema pojma kud goni.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I Tanovića dodaj u to kolo.Virtu4l je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:44Fascinantno je to da ova Uprava, koja je napravila 2 miliona novog duga - otpušta jedinu svijetlu tačku ovog kluba. Uprava koje nema komunikaciju sa navijačima, članovima kluba, koja se ne oglašava, koja nema nikakav plan, Uprava koja drži parazita Samira Bekrića, Uprava koja nam je priredila fijasko sa Arapima - takvi ljudi su se drznuli da nekoga otpuštaju.
Tunoviću ubleho mrš iz svetinje.
Kakva je sad situacija s dugom, ima li neka cifra koja se spominje?Virtu4l je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:44Fascinantno je to da ova Uprava, koja je napravila 2 miliona novog duga - otpušta jedinu svijetlu tačku ovog kluba. Uprava koje nema komunikaciju sa navijačima, članovima kluba, koja se ne oglašava, koja nema nikakav plan, Uprava koja drži parazita Samira Bekrića, Uprava koja nam je priredila fijasko sa Arapima - takvi ljudi su se drznuli da nekoga otpuštaju.
Tunoviću ubleho mrš iz svetinje.
A prije njih redom Genjac - Alihodzic, Joldic, Derviši, Seferovic, Bekric
Pa vidi, izborili smo evropu, 1/2 finale kupa, 4. mjesto...to je i vise nego ispunjen cilj.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:46Iskreno nisam za smjenu, mislim da je ekipa ogranicena ko balkon a uprava nesposobna, al tako to vazda biva i trener nastrada. Ruku na srce da se ne lazemo, nemamo apsolutno nikakve igre, dobio je cijelu sezonu da radi i nikakav sistem nismo razvili da budemo prepoznatljivi po njemu. U drugoj polusezoni smo 4 5 puta osvajali 3 boda duboko u sudijakoj nadoknadi na cistu srecu, a i u prvoj polusezoni takodjer par puta. Imamo pofino vise bodova nego sto smo igrama na terenu zasluzili. Opet kazem, mislim da je ekipa ogranicena ko balkon, al nije se denis nesto pokazao, ruku na srce.
AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑19 maj 2025, 12:03Sretno i hvala eto što se nismo borili za opstanak ove sezone.
Za onih 5:0 iz Mostara te zaboli neka stvar, znamo.
Parmacima starosjediocima, da ih ne nabrajam, ako se produže ugovori, automatski znači 4 članske, dvije sezonske i minimalno 1000 KM godišnje u Fan Shopu manje.
Nije puno al taman za početak.
MRŠ!
Postali ste toksicni ko pitari... zato i ne pamtite zadnji trofej. Ne mislim to kao provokaciju, neka ovo bude moj zadnji komentar ovdje da vas ne remetim.
dubioza144 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 12:14Oni ti ga puse Denisekako rekose tribina je rekla svoje
![]()