Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako je prodao Sirokom utakmicu, odlican potez da ga sklone.
Ako misle da ce neko napraviti bolji rezultat od Corica, cisto sumnjam. Izvukao maksimum maksimuma. Realnost je cetvrto mjesto. Nisu 1000% bolji ni od jednog kluba od vodece trojke.
Ako misle da ce neko napraviti bolji rezultat od Corica, cisto sumnjam. Izvukao maksimum maksimuma. Realnost je cetvrto mjesto. Nisu 1000% bolji ni od jednog kluba od vodece trojke.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ljudi ne budite smijesni! Ćorić je sa smijesnom ekipom napravio iskorak u europu, lani su se borili za ostanak! Reakcija na klupi jucer je pokazatelj da je pozadi nesto drugo, a ne kojekakve gluposti i priče oko prodaje utakmice! Jučer je Široki realno trebao pobjedit s dva tri razlike! Želji sretno u Europi! Željo i svi željini članovi uprave i simpatizeri mogu potvrdit da se u Širokom osjecaju kao kod kuce! Ni jedne ruzne riječi igračima, niti oni publici!
Ma naravno da nije prodao, po forumima ljudi lupetaju kao i uvijek. Iz drugih razloga smo se razisli.
- relativizam
- Kontakt:
Samo da racunovodje dodje sa durmitora i slijedi novo imenovanje,Lutvin bi mogao opet na kormilo
Za to i sluzi ovaj forum

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
To im je vec praksa. Pred derbi ide mandat na raspolaganje upravi,pa uprava podrzi i onda nakon toga,taraba…Shategabri je napisao/la: ↑19 maj 2025, 15:21Ne kontam, čovjek stavio mandat na raspolaganje, neka te, podrška.
I onda pred kraj, haj zdravo.
Valjda nije ostvario skok na treće mjesto iznad nas.
Ima još ljudine da se igra, možda je mogao i skočiti.
Basic,Coric….
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Pazi ovo,sve tekme isti dan,ista satnica,da slucajno ne bi neko nesto smuljao i da sve prodje korektno do zadnje sekunde. Ahahahahahahahahaha

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ocigledno je da sledece sezone napadamo i grupe i ubjedljivu dvostruku krunu cim ovom sezonom u upravi nisu zadovoljni.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Pojedini ljudi iz uprave su razgovarali sa coricem o tome da se Velezu daju bodovi, coric odbio peijedlog ka on je prodap svojima i to je to. I odmah otkaz jutros. Slucajno
Regularnost prvenstva je na prvom mjestuTrofejiSuTu je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:17Pazi ovo,sve tekme isti dan,ista satnica,da slucajno ne bi neko nesto smuljao i da sve prodje korektno do zadnje sekunde. Ahahahahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Prvenstvo nam je tako da se sad za svaku utakmicu sumnja da je namjestena. Realnost je da je to i tacno. Onda se cudimo kad neki ozbiljan trener ili trener s potencijalom odu. Kada vidis s cime imas posla i nema smisla da nesto radis. Mozda s Denisom ovo i nije slucaj, ali djeluje da jeste. Osvojiti 60 bodova nakon sto si borio za opstanak ne moze nikako biti za otkaza.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Istina.Kockoglavi je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:47Pojedini ljudi iz uprave su razgovarali sa coricem o tome da se Velezu daju bodovi, coric odbio peijedlog ka on je prodap svojima i to je to. I odmah otkaz jutros. Slucajno
Denis reko:
-Ne može, taman im je ovaj bod što su im divovi dali.
Evo ja iskreno ne volim sto je denis coric otisao . Ne bi volio adzem da se vrati ja bi iskreno trazio da se vrati nas najborbeniji igrac ikada a to je edis mulalic sablja . Ljudi puno nesto govore protiv njega igra ruzan fudbal itd. Ali ti njemu daj 11 najgorih igraca on ce doci protiv zrinjskog odigrati 0-0. Jest neatraktivan je fudbal vrlo defanzivan sto je rekao kedan propali trener nermin basic horuk fudbal ali ja svoju podrsku dajem njemu. Naravno volio bi da se vrati najvise najtrofejniji trener u historiji bosne i hercegovine ali se to nece desiti zbog navijaca .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Vama je najveci problem sto vam tribina diriguje kako i sta ce bit.To ti je tako kad klub nije privatizovan ili nema nikoga iza sebe pa sto bi se reklo,ne zna se ko pije a ko placa.Pact1921 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 18:20Evo ja iskreno ne volim sto je denis coric otisao . Ne bi volio adzem da se vrati ja bi iskreno trazio da se vrati nas najborbeniji igrac ikada a to je edis mulalic sablja . Ljudi puno nesto govore protiv njega igra ruzan fudbal itd. Ali ti njemu daj 11 najgorih igraca on ce doci protiv zrinjskog odigrati 0-0. Jest neatraktivan je fudbal vrlo defanzivan sto je rekao kedan propali trener nermin basic horuk fudbal ali ja svoju podrsku dajem njemu. Naravno volio bi da se vrati najvise najtrofejniji trener u historiji bosne i hercegovine ali se to nece desiti zbog navijaca .
Navijacke grupe ne smiju ama bas nista odlucivati ni u jednom klubu,naravno ako mislis nesto ozbiljno.Prvo kod nas kad su one bojkote i slicne gluposti zbog Mirze pucali,sad ova saopstenja itd.
Liga 10 ce bit haos yebena.Pojacat ce se sigurno Velez i Siroki.Vi para da pratite prve 3 ekipe nemate tako da najbolje da fatate taj voljni momenat.Nije mi samo jasno sta kontate za narednih 10-15 godina posto bez vlasnika isto vas ceka.Ne samo vas vec sve.Bili su vam ljudi voljni uloziti ali znas i sam ko ih je rastjerao
Mi moramo ostaviti Zekica pod svaku cijenu i dovest mu sta trazi,mada titulu osvojit ne mozemo.U Evropi krecemo iz 2.pretkola,dat sve od sebe pa sta bude
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tribina otjerala coricaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 maj 2025, 18:28Vama je najveci problem sto vam tribina diriguje kako i sta ce bit.To ti je tako kad klub nije privatizovan ili nema nikoga iza sebe pa sto bi se reklo,ne zna se ko pije a ko placa.Pact1921 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 18:20Evo ja iskreno ne volim sto je denis coric otisao . Ne bi volio adzem da se vrati ja bi iskreno trazio da se vrati nas najborbeniji igrac ikada a to je edis mulalic sablja . Ljudi puno nesto govore protiv njega igra ruzan fudbal itd. Ali ti njemu daj 11 najgorih igraca on ce doci protiv zrinjskog odigrati 0-0. Jest neatraktivan je fudbal vrlo defanzivan sto je rekao kedan propali trener nermin basic horuk fudbal ali ja svoju podrsku dajem njemu. Naravno volio bi da se vrati najvise najtrofejniji trener u historiji bosne i hercegovine ali se to nece desiti zbog navijaca .
Navijacke grupe ne smiju ama bas nista odlucivati ni u jednom klubu,naravno ako mislis nesto ozbiljno.Prvo kod nas kad su one bojkote i slicne gluposti zbog Mirze pucali,sad ova saopstenja itd.
Liga 10 ce bit haos yebena.Pojacat ce se sigurno Velez i Siroki.Vi para da pratite prve 3 ekipe nemate tako da najbolje da fatate taj voljni momenat.Nije mi samo jasno sta kontate za narednih 10-15 godina posto bez vlasnika isto vas ceka.Ne samo vas vec sve.Bili su vam ljudi voljni uloziti ali znas i sam ko ih je rastjerao
Mi moramo ostaviti Zekica pod svaku cijenu i dovest mu sta trazi,mada titulu osvojit ne mozemo.U Evropi krecemo iz 2.pretkola,dat sve od sebe pa sta bude

A zasto nece Dino Djurbuzovic, zasto mu sad nedate priliku nakon prosle sezone gdje vas je ostavio u zivotu ?Pact1921 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 18:20Evo ja iskreno ne volim sto je denis coric otisao . Ne bi volio adzem da se vrati ja bi iskreno trazio da se vrati nas najborbeniji igrac ikada a to je edis mulalic sablja . Ljudi puno nesto govore protiv njega igra ruzan fudbal itd. Ali ti njemu daj 11 najgorih igraca on ce doci protiv zrinjskog odigrati 0-0. Jest neatraktivan je fudbal vrlo defanzivan sto je rekao kedan propali trener nermin basic horuk fudbal ali ja svoju podrsku dajem njemu. Naravno volio bi da se vrati najvise najtrofejniji trener u historiji bosne i hercegovine ali se to nece desiti zbog navijaca .
Covjek napravio iskorak i umjesto nagrade dobio otkaz.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cuspajz, NeSamSafetee, Rule_hz, zemuntrg i 20 gostiju.