Vrlo zanimljivo.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
O tome da bi pricali moramo se jos jednu stepenicu nazad vratiti a to je onda skupstina koja postavlja sve ove uprave,po meni su odgovorniji oni,a ko ce onda to sve pohvatati.
Izvini ali Amoah nije nikakvo pojacanje i kad se vidi ucinak njegov u klubu sve je jasno.Ejnur je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:07To je sve ako ako ako,covjek je zavrsio 3.Pablo11 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:04Ma ne kazem da je Denis vrhunjski strucnjak daleko od toga, ali ispunio je cilj koji je imao a to je evropa. Mulalic u ovom trenutnom omjeru zrinjskog, sarajeva,borca bi se jako lijepo proveo. Zavrsio je treci dok ovi gore jos nisu odmakli i jer su kone bile fine pa pustile igmanu. Volio bih ja da dodje pa da vidis o cemu pricam. Ja za bekrica govorim da je gnjida od covjeka nisam spomenuo sta je uradio, a nisi spomenuo obecane nove ugovore Hodzicu i Santosu.Ejnur je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:19
Al evo vidi sad ovo,evo ti prvi kukas kako sam shvatio za Coricem,a Mulalic je u 3x goroj situaciji izborio europu i zavrsio 3 na tabeli. I ti sad napises Mulalic je los kao trener a Coric je dobar.
A sto ti je taj zakljucak ? Samo zato sto je Mulalic nas tj Zeljovac i odma daj da ga okarakterisemo kao neznalicom itd itd
A evo npr napisao si da je Bekric gnjida a Bekric je u tezoj situaciji odradio bolji posao nego Rahimic u boljoj situaciji.
Al Bekric je popljuvan a Rahimic je gospodin a nema veze sto je dosta skuplji sigurno a nikakav napredak nam nije donio cak naprotiv u njegovom mandatu su dosli Đoric na 2 mjeseca i Vukoja sto nije zabiljezeno u nasoj ligi da je ozbiljan tim doveo igrace na 2-3mjeseca.
Naravno sad ce se Rahimicu traziti opravdanja eto nije ih on doveo ovo ono a ta opravdanja se ne traze Bekricu npr.
Zato je za nas najbolja MA ZNAS TI NAS,**** TI NAS...
Sto se tice Bekrica evo vidis ti mu zamjeras ugovore sto nije produzio kao da on kao sportski direktor ne bi najvise volio da je zadrzao 2 top igraca.
Al neces mu priznati da ih je on doveo i izvukao iz naftalina sto bi se reklo.
Santosa,Amohu i Hodzica to mu neces pripisati kao uspjeh,al ces mu upisati kao minus sto nije produzio iako je realno bilo tesko za ocekivati da oni ostanu kod nas poslijr onakve sezone a znajuci da im mi ne mozemo ponuditi ni blizu platu kakve su dobijali.
Jedini kontinuitet u klubu od augusta 2021. godine je Skupština. Sve ostalo smo mijenjali kako smo stigli.
U pravu si.
Ljudi koji bi pomogli ili nece u to blato ili ih opstruiraju ili se jednostavno ne mogu prijaviti za Skupstinu.Levin je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:25Jedini kontinuitet u klubu od augusta 2021. godine je Skupština. Sve ostalo smo mijenjali kako smo stigli.
Mandat Skupštine ističe u augustu. Prilika svima koji misle da mogu doprinijeti radu kluba.
Ma slažem se sa svim tu ali kažem Mustafu bih ostavio u klubu jer je mlad barem, neka bude četvrta opcija. Nadam se prodaji Karamarka nakon Europe jer je to sasvim moguća opcija. Štoper koji se služi lijevom nogom i ima EU pasoš. Te se nadam dolasku 2 nova štopera koja će odmah doći u prvi sastav. Odinaku bih forsirao desno zbog fizičkih sposobnosti i godina. Lijevog beka moramo pronaći.Ejnur je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:02Mustafa je po meni duplo gori stoper od Drine.Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:50Hamza je dobar momak i pokazao je nešto do jako teške povrede. Morao je na operaciju koju izvodi samo nekoliko hirurga u Europi. Npr. kod tog doktora su se oporavljali Dembele, Spinazzola itd.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:16Opet se mijesaju kruske i jabuke.
Nije niko gurao Becu, Gasala i Drinu. Oni su igrali jer su morali i imali ocajne saigrace jer para nikako nije bilo.
Cim smo do para dosli njih smo sutnuli, a po igrama Gasal je bolji od Mircevskog, Drina od Cavnica, Sukilovica.. ali puno manje kostaju i nemaju tako zvucno ime.
Nakon povrede nije bilo to to.
Sada kako vidim u Travniku igra sasvim dobro i nosi tu ekipu. Realno za Prvu ligu federacije je Semir Štilić.
Pohvalno je i da je oprostio Želji sva dugovanja samo kako bi dobio papire jer nije igrao.
Što se tiče Drine, nije taj kvalitet. Igra na poziciji čije se greške ne praštaju i tu nam trebaju provjerena imena. Također, taj kvalitet nisu ni Cavnić ni Šukilović. Ipak bih zadržao Mustafu jer je još u neku ruku mlad a ima mnogo nastupa u našoj ligi. Cavniću hvala za sve i sretno.
Drina je imao svoje mane i nedostake sto je logicno,al je bio i mlad i trebalo se raditi na njemu.
Znao je povuci loptu kao stoper naprijedci imao je dosta vecu brzinu od ovih.
Šukilovic ispada,onda ja ne znam jel uzeo 3 lopte u Zelji pretezno svaki njegovoj pokusaj oduzimanja lopte zavrsava faulom.
A da ne pricam koja panika nastaje kad ljudi samo nabiju u zrak loptu sa svoje polovice ili koliko je puta izgubio ciste lopte kad se spetlja(gulijasvili na derbiju kad isao 1 na 1)
Tako je. Bekriću neću priznati ništa. Da je doveo Palmera i Sterlinga nije dovoljno za sve što je radio.Ejnur je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:07To je sve ako ako ako,covjek je zavrsio 3.Pablo11 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:04Ma ne kazem da je Denis vrhunjski strucnjak daleko od toga, ali ispunio je cilj koji je imao a to je evropa. Mulalic u ovom trenutnom omjeru zrinjskog, sarajeva,borca bi se jako lijepo proveo. Zavrsio je treci dok ovi gore jos nisu odmakli i jer su kone bile fine pa pustile igmanu. Volio bih ja da dodje pa da vidis o cemu pricam. Ja za bekrica govorim da je gnjida od covjeka nisam spomenuo sta je uradio, a nisi spomenuo obecane nove ugovore Hodzicu i Santosu.Ejnur je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:19
Al evo vidi sad ovo,evo ti prvi kukas kako sam shvatio za Coricem,a Mulalic je u 3x goroj situaciji izborio europu i zavrsio 3 na tabeli. I ti sad napises Mulalic je los kao trener a Coric je dobar.
A sto ti je taj zakljucak ? Samo zato sto je Mulalic nas tj Zeljovac i odma daj da ga okarakterisemo kao neznalicom itd itd
A evo npr napisao si da je Bekric gnjida a Bekric je u tezoj situaciji odradio bolji posao nego Rahimic u boljoj situaciji.
Al Bekric je popljuvan a Rahimic je gospodin a nema veze sto je dosta skuplji sigurno a nikakav napredak nam nije donio cak naprotiv u njegovom mandatu su dosli Đoric na 2 mjeseca i Vukoja sto nije zabiljezeno u nasoj ligi da je ozbiljan tim doveo igrace na 2-3mjeseca.
Naravno sad ce se Rahimicu traziti opravdanja eto nije ih on doveo ovo ono a ta opravdanja se ne traze Bekricu npr.
Zato je za nas najbolja MA ZNAS TI NAS,**** TI NAS...
Sto se tice Bekrica evo vidis ti mu zamjeras ugovore sto nije produzio kao da on kao sportski direktor ne bi najvise volio da je zadrzao 2 top igraca.
Santosa,Amohu i Hodzica to mu neces pripisati kao uspjeh,al ces mu upisati kao minus sto nije produzio iako je realno bilo tesko za ocekivati da oni ostanu kod nas poslijr onakve sezone a znajuci da im mi ne mozemo ponuditi ni blizu platu kakve su dobijali.
Ma nisam ja u tokovima,al imaju neke stvari koje su ocigledne,ocigledno je da je Armina doveo Bekric.Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:12Tako je. Bekriću neću priznati ništa. Da je doveo Palmera i Sterlinga nije dovoljno za sve što je radio.Ejnur je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:07To je sve ako ako ako,covjek je zavrsio 3.Pablo11 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:04
Ma ne kazem da je Denis vrhunjski strucnjak daleko od toga, ali ispunio je cilj koji je imao a to je evropa. Mulalic u ovom trenutnom omjeru zrinjskog, sarajeva,borca bi se jako lijepo proveo. Zavrsio je treci dok ovi gore jos nisu odmakli i jer su kone bile fine pa pustile igmanu. Volio bih ja da dodje pa da vidis o cemu pricam. Ja za bekrica govorim da je gnjida od covjeka nisam spomenuo sta je uradio, a nisi spomenuo obecane nove ugovore Hodzicu i Santosu.
Pisao sam milion puta već o njegovim nedjelima ali sasvim je dovoljno ono kada se hvalio okolo da je sa par igrača dogovarao taktiku suprotnu od onog koju je trener postavio. Ili kada je sa par saigrača dogovarao kada će povući ručnu u cilju da se otjera trener.
Odlazi od nas u Zrinjski i kaže došao sam u gospodski klub aludirajući na to da smo mi ku.rac.
Sjećaš li se kako je skakao na utakmicama protiv Želje na sudiju žaleći se na sudijske odluke?
O tome šta je radio kao sportski direktor sam već pisao i kako je pokušavao ugraditi se u ostanak Armina.
Jesi li razmišljao možda da Bogičević nije popljuvan zbog katastrofalnih nastupa?Ejnur je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:37a i prije su ismijavani Bogicevic i ostali,mozemo mi pricati sta hocemo o Bogicevicu ovo ono,al covjek je osvajao titule sa Zeljom.Virtu4l je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:16Dodao bih i to da je vjerovatno bolje što je otišao, jer kod nas sigurno ne bi izrastao u igrača kakav je danas. Mi smo postali najteža sredina za takve igrače, ne postoji igrač koji kod nas nije bio popljuvan i ponižavan, 'ta će on.
Ima 21 godinu i 130 utakmica seniorskog fudbala, od čega su 23 evropske, odnosno 9 utakmica u grupnoj fazi Evrope. Tamo je postao i reprezentativac, ništa od toga mu se ne bi desilo da je ostao kod nas.
Mada ovo sam samo naveo za Bogicevica jer ce uvijek skociti par osoba koji ce se sjetiti samo njegovih partija u zadnjem mandatu i to na kraju tog mandata.
Je li mi sad kao navijaci mozemo glasati za skupstinu . Jer to ono znam da su govorili da kad uzmes clansku kartu da dobijas i pravo na glasanje i nominovanje za skupstinu .Argentina je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:32Ljudi koji bi pomogli ili nece u to blato ili ih opstruiraju ili se jednostavno ne mogu prijaviti za Skupstinu.
Ma to sam samo naveo kao primjer.Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:27Jesi li razmišljao možda da Bogičević nije popljuvan zbog katastrofalnih nastupa?Ejnur je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:37a i prije su ismijavani Bogicevic i ostali,mozemo mi pricati sta hocemo o Bogicevicu ovo ono,al covjek je osvajao titule sa Zeljom.Virtu4l je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:16Dodao bih i to da je vjerovatno bolje što je otišao, jer kod nas sigurno ne bi izrastao u igrača kakav je danas. Mi smo postali najteža sredina za takve igrače, ne postoji igrač koji kod nas nije bio popljuvan i ponižavan, 'ta će on.
Ima 21 godinu i 130 utakmica seniorskog fudbala, od čega su 23 evropske, odnosno 9 utakmica u grupnoj fazi Evrope. Tamo je postao i reprezentativac, ništa od toga mu se ne bi desilo da je ostao kod nas.
Mada ovo sam samo naveo za Bogicevica jer ce uvijek skociti par osoba koji ce se sjetiti samo njegovih partija u zadnjem mandatu i to na kraju tog mandata.
Možda je zbog tužbe Želje preko sindikata.
Možda jer je najavio da ako ne prođe tužba ovdje da će ići do Sportskog arbitražnog suda u Lozani.
Možda jer je tako javno pljunuo na klub.
Možda zbog davljenja Kosorića.
Možda zbog presova po prostorijama FK Sarajeva.
Možda zbog starta nad Zolotićem.
Možda..
Pritisak forumasa bio prejak