MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 maj 2025, 09:47
Fuad Čolpa je sarajevski advokat i sportski radnik, rođen 1. novembra 1954. godine u Sarajevu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i od 2008. godine se aktivno bavi advokaturom. Njegova sportska karijera započela je 1969. godine, kada je nastupao za sve kategorije FK “Saobraćajac”.
https://www.transfermarkt.com/elmir-pil ... chter/3369
Adnan Džemidžić
Rođen je 20.02.1969. godine u Sarajevu. Po zanimanju je diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom. Uspješno je završio školovanje u okviru UEFA-e, FLP (master fudbalskog prava) i CFM program (edukacija iz fudbalskog menadžmenta).
1. Covjeka ne odredjuje geografsko porijeklo, nego ponasanje, odgoj tj. karakter.
2. Rodjen sam u Sarajevu 19.5.1958 g. Volim grad neizmjerno, po zanimanju ing.mas(penzioner), no porijeklo mi nije iz
Sarajeva. Rahmetli babo iz Tesnja, rahmetli mati iz Foce

3. Ima nesto kvalitetno i dobro u starim sarajevskim porodicama, ali ima i otpadaka taman da su kod Sebilja rodjeni
4. Svaka podjela i antagonizam izmedju ljudi koji vole BiH steti Bosancima, a prvenstveno Bosnjacima
5. Papak moze biti i onaj kome su pretci 400g. radjani u Sarajevu, kao i onaj koji je dosao iz zadnje provincije, ali mislim da
je najgora kombinacija papak iz selendre.
@MBjelave, samo moje misljenje, nema ljutis