Braco, sve ok. Priča je krenula kako Krajina ne valja zbog Halkića. A ja, papak s Bjelava, osipam se na to.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 maj 2025, 18:30MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 maj 2025, 09:47
Fuad Čolpa je sarajevski advokat i sportski radnik, rođen 1. novembra 1954. godine u Sarajevu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i od 2008. godine se aktivno bavi advokaturom. Njegova sportska karijera započela je 1969. godine, kada je nastupao za sve kategorije FK “Saobraćajac”.
https://www.transfermarkt.com/elmir-pil ... chter/3369
Adnan Džemidžić
Rođen je 20.02.1969. godine u Sarajevu. Po zanimanju je diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom. Uspješno je završio školovanje u okviru UEFA-e, FLP (master fudbalskog prava) i CFM program (edukacija iz fudbalskog menadžmenta).
1. Covjeka ne odredjuje geografsko porijeklo, nego ponasanje, odgoj tj. karakter.
2. Rodjen sam u Sarajevu 19.5.1958 g. Volim grad neizmjerno, po zanimanju ing.mas(penzioner), no porijeklo mi nije iz
Sarajeva. Rahmetli babo iz Tesnja, rahmetli mati iz FoceNo iskreno ne smatram se Sarajlijom, citav zivot zivim u S.
3. Ima nesto kvalitetno i dobro u starim sarajevskim porodicama, ali ima i otpadaka taman da su kod Sebilja rodjeni
4. Svaka podjela i antagonizam izmedju ljudi koji vole BiH steti Bosancima, a prvenstveno Bosnjacima
5. Papak moze biti i onaj kome su pretci 400g. radjani u Sarajevu, kao i onaj koji je dosao iz zadnje provincije, ali mislim da
je najgora kombinacija papak iz selendre.
@MBjelave, samo moje misljenje, nema ljutis![]()
![]()
Onda sam kao svi papci napisao, da eto ako Krajina ne valja zbog Halkića, Kazlagića i Durića, je li onda Sarajevo ok sa gore trojicom navedenih. Pa su me krenuli ubjeđivati da su njih trojica Foča/Goražde. E onda sam morao kopirati biografije da me ne bi ubjeđivali u nešto u šta sam siguran, jer dvojicu od njih trojice lično poznajem.
Uglavnom off Topic je, tvoja i generacija mog starog su popušile priču o raji i papcima i to od onih koji odoše na okolna brda, gdje su nam "cvijeće bacali". Nebitno, jesu li raja ili papci ti koje gađaju.
Isto tako, ova današnja mlađarija puši neku drugu priču. Pa tako da ćeš od te mlađarije slabo ili nikako čuti da je neko lafac, već da je "šmeker"
Imam još dosta primjera, ali nejse. Nek nam je Bog na pomoći sa nama ovakvim kakvi smo.