Ma kakav Mulalic vidis li ovu propagandu oko Adzema
jurisicduska je napisao/la: ↑20 maj 2025, 18:46Ma kakav Mulalic vidis li ovu propagandu oko Adzema
Izgubio titulu na gol razliku (ovo mi je nemoguce pored interneta da prolazi)
Osvojio kup
Gurao juniore
Vojnik kluba
Nije menadžerski lobi a Denis jest
Totalne budale. Bogami će ispast.
Sad kad si to napisao, prvo što mi je palo na pametVirtu4l je napisao/la: ↑20 maj 2025, 18:23Ne vidim niti jedan razlog zašto bi prosječan fudbaler u to vrijeme najgore lige u Evropi bio mjerodavan za bilo šta. Odnosno zašto bi njegovo mišljenje bilo relevantnije od tvog ili mog. Pogledali smo na hiljade utakmica, znamo fudbalska pravila i gledamo snimak isto kao i on.AVNOJ je napisao/la: ↑20 maj 2025, 18:00Izvini molim te a ko si ti da bi bio mjerodavan za tumačenje tih istih pravila, pošto vidim da nekoliko puta tvrdiš da je penal bio očigledan.
Zašto bi tvoja tvrdnja kao anonimusa bila tačnija od čovjeka koji javno govori o tome i koji je tolike godine aktovan nogometaš i kako on kaže sudionik bezbroj takvih situacija u šenestercu.
Provociranje je ok al sad baš pretjeruješ.
I ovo nije nikakvo provociranje.
Da pričamo o igranju fudbala, sigurno da bi taj vic bio adekvatan.
Pa kako se ponašate realnije je da ispadnete nego da šta osvojite. Izvini ali je tako. Zamisli Adzema zaposliš. Meni je ovdje Ade zao nije vas. Dobar čovjek i velika tragedija iza njega, ne treba mu u životu da se s ovim mešetarima u vašem klubu nervira i jede svoju jetru. A i nije kalibar za trenera objektivno. Njemu treba neki miran posao, omladinska škola, lagano, bez pritiska.let3 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 19:05jurisicduska je napisao/la: ↑20 maj 2025, 18:46Ma kakav Mulalic vidis li ovu propagandu oko Adzema
Izgubio titulu na gol razliku (ovo mi je nemoguce pored interneta da prolazi)
Osvojio kup
Gurao juniore
Vojnik kluba
Nije menadžerski lobi a Denis jest
Totalne budale. Bogami će ispast.![]()
![]()
Grob te ne yebo ludi, pa svake godine najavljujes istokako ti ne dosadi vise.
Pa kad ne kapiraš, to sam ti pokušavao i reći, gledanje i igranje nije isto.
Šta god mislio ti o meni zbog pisanja ovakvog i onakvog, ne ismijavam Adzema. Sad sam ti rekao zao mi ga sto će ga potrošiti bez ikakvog plana, vizije, ideje i cilja. Da mu ne treba novi psihički stres nakon svega sto je prošao. Ado je pravi lik. Kao treneru nemam neko visoko mišljenje, ne mislim da može napraviti revoluciju kakva je vama potrebna. Mislim da će upast u velike probleme. Mislim razgovarat ćemo nakon 10 kola.let3 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 19:40Vi bi trebali biti zadnji koji ismijavaju Adzema, znate i sami zasto![]()
Evo da i ja tebe pitam normala - sta to fali Adzemu, pa ga toliko ismijavate i osporavate ?
Btw. ako te bas zanima - bio sam protiv smjene Corica, to jest protiv klupske politike zvane "svaka sezona-novi trener".
To je jednostavno trend.let3 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 19:40Vi bi trebali biti zadnji koji ismijavaju Adzema, znate i sami zasto![]()
Evo da i ja tebe pitam normala - sta to fali Adzemu, pa ga toliko ismijavate i osporavate ?
Btw. ako te bas zanima - bio sam protiv smjene Corica, to jest protiv klupske politike zvane "svaka sezona-novi trener".
Tacno tako
Mi ovdje pričamo o suđenju ne o igranju.
Odgovara mu da cedo hinjski podje.bava po forumu.relativizam je napisao/la: ↑20 maj 2025, 20:34Zar ovaj nije dobio dozivotni ban kad je armiju BiH nazvao agresorskom
@admin nikad nije dao objasnjenje zašto to nije kaznjeno a za manje stvari banovao kao kad bi neko šta kontra rekao, ja sam tako dva bana popio