Evo da i ja tebe pitam normala - sta to fali Adzemu, pa ga toliko ismijavate i osporavate ?
Btw. ako te bas zanima - bio sam protiv smjene Corica, to jest protiv klupske politike zvane "svaka sezona-novi trener".
Šta god mislio ti o meni zbog pisanja ovakvog i onakvog, ne ismijavam Adzema. Sad sam ti rekao zao mi ga sto će ga potrošiti bez ikakvog plana, vizije, ideje i cilja. Da mu ne treba novi psihički stres nakon svega sto je prošao. Ado je pravi lik. Kao treneru nemam neko visoko mišljenje, ne mislim da može napraviti revoluciju kakva je vama potrebna. Mislim da će upast u velike probleme. Mislim razgovarat ćemo nakon 10 kola.let3 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 19:40Vi bi trebali biti zadnji koji ismijavaju Adzema, znate i sami zasto![]()
Evo da i ja tebe pitam normala - sta to fali Adzemu, pa ga toliko ismijavate i osporavate ?
Btw. ako te bas zanima - bio sam protiv smjene Corica, to jest protiv klupske politike zvane "svaka sezona-novi trener".
To je jednostavno trend.let3 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 19:40Vi bi trebali biti zadnji koji ismijavaju Adzema, znate i sami zasto![]()
Tacno tako
Mi ovdje pričamo o suđenju ne o igranju.
Odgovara mu da cedo hinjski podje.bava po forumu.relativizam je napisao/la: ↑20 maj 2025, 20:34Zar ovaj nije dobio dozivotni ban kad je armiju BiH nazvao agresorskom
@admin nikad nije dao objasnjenje zašto to nije kaznjeno a za manje stvari banovao kao kad bi neko šta kontra rekao, ja sam tako dva bana popio
Borac ima 200 ljudi koje ih prati svakako i kući kad igraju. Od tih 200 , 10 ce u Zenicu + zvanice. I dodaj na to 15 ljudi iz Mostara ro je taman 25 , podijelili su 100 pozivnica. Uci ce neke djece ovog onog. Taman 200 ljudi.
Odlicno takmicenje za velike klubove sa tradicijom