Zoran i Bubanja da ostanu samo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Malo mi je glupo što i na sofascore stoji transfer u Sarajevo i njegov klub objavio a kod nas još ništa. S druge strane, ovaj put su insajderi klonuli momački. 
- Shategabri
- Kontakt:
Mladi igrači, nisu pregaženi, odigraju li dvije dobre sezone, jaki izlazni transferi.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:13100%Shategabri je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:05Da se jednom i to uradi kako treba.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 13:49
Zimski rok nas je i poremetio sa igrom ...
Kasno su se igraci doveli.
Ovako se radi dogovoris na vrijeme i imas spremnu ekipu
Nadam se samo da sef ostaje !
A ne krenula sezona, mi tek dovodimo igrače.
Ili dovedemo pred samu Evropu.
+ svidja mi se nisu neki da ih ozivljavas
Ovaj redovno igrao kao i Mlinaric
Sretno obojci (ako je i Mlinaric zavrsen) teren i vrijeme ce pokazat svoje
Uz to, ne dovode se samo da bi se popunio roster, ciljano si uzeo najboljeg strijelca lige i dovodiš reprezentativca iz realno jače lige od naše.
Koševo Zapad
- relativizam
- Kontakt:
Još jednom svaka čast za dovodjenje igraca bez mahalanja.
Sad jel pojacanje ili nije to ću ostaviti na polusezoni ili kraj sezone.
Ostaviti Zekica neka se odrade pripreme i Evropa će dosta pokazati.
Prošla Evropa nam je ukazivala na ovakvu situaciju koja nas zadesila gdje se sve vrti oko Gulise i najslabije karike golmana.
Veliko je za strance kad vide da odavde igrači idu za 2.3miliona eura, još ako Gulisu utrpamo za vise onda odlicna odskocna za sve
Sad jel pojacanje ili nije to ću ostaviti na polusezoni ili kraj sezone.
Ostaviti Zekica neka se odrade pripreme i Evropa će dosta pokazati.
Prošla Evropa nam je ukazivala na ovakvu situaciju koja nas zadesila gdje se sve vrti oko Gulise i najslabije karike golmana.
Veliko je za strance kad vide da odavde igrači idu za 2.3miliona eura, još ako Gulisu utrpamo za vise onda odlicna odskocna za sve
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 21 maj 2025, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
- jurisicduska
- Kontakt:
Iskreno za stranca nisam nikako odusevljen.
On u AEKu nije nikako igrao, mislim za one koji ne znaju kako stvari stoje na Kipru AEK je top klub
Tek kad je prešao u AEL počeo je dobijati minute, a AEL nije neki klub koji je nešto jak mogli su glat ispasti ove godine.
Ali eto valjda ubodu.
On u AEKu nije nikako igrao, mislim za one koji ne znaju kako stvari stoje na Kipru AEK je top klub
Tek kad je prešao u AEL počeo je dobijati minute, a AEL nije neki klub koji je nešto jak mogli su glat ispasti ove godine.
Ali eto valjda ubodu.
Nije stranac, Kipar je u EU.jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:19Iskreno za stranca nisam nikako odusevljen.
Ali eto valjda ubodu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
EastMadness
- Kontakt:
Nadam se da je Zekic odobrio transfer i da ga je trazio
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pa nije još potpisao, kad potpiše, objaviće. Nije to baš tako kao što mi mislimo, ima dokumentacije hejbet.

Odlično je što su krenuli žustro i što su već dvojicu dogovorili. Vjerovatno je naredba Zekića, jer su mu prošli rok kasnili s pojačanjima, a i sve rade da mu udovolje da ostane kod nas, mada će ostati.
Dobri igrači će dolaziti izgleda.
Dobro je sto ima EU pasoš, dakle tretira se kao domaći igračjurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:19Iskreno za stranca nisam nikako odusevljen.
Ali eto valjda ubodu.
Nadam se da je dobro skautiran i da ćemo biti zadovoljni, vidjet ćemo. Svakako da nam trebaju provjerena pojacanja, on zasad to nije, sto ne znaci da nece biti..
Ali je dobio poziv u repku.jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:19Iskreno za stranca nisam nikako odusevljen.
Ali eto valjda ubodu.
-
EastMadness
- Kontakt:
sa njihove stranice komentar , dobar je ali svaka tekma zuti karton . U prevodu ide kod nas crveni 
I za Paskaleva sam isti strah imao al' eto pregura brat bez crvenke.EastMadness je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:24sa njihove stranice komentar , dobar je ali svaka tekma zuti karton . U prevodu ide kod nas crveni![]()
Nemoj širiti dezinformacije, čovjek je odigrao preko 80 utakmica u AEKu i 30ak u AELu, a Ciparska liga je jača od naše troduplo tako da je top pojačanje u pitanju nego trebamo štopera dovesti, nema Gojkovića do oktobra...jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:19Iskreno za stranca nisam nikako odusevljen.
Ali eto valjda ubodu.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čuj zasad nije pojačanje, ko to jeste? Joj sve znaju, kod baba Vange išli na kurseve.
21 utakmica,7 zutih i jednom dupli zuti. Crveni nista. Izvor TM.EastMadness je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:24sa njihove stranice komentar , dobar je ali svaka tekma zuti karton . U prevodu ide kod nas crveni![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
Nisam mislio ono kao neće moći igrati nego od tih igrača očekujem da budu top, a nikako da nam se s tim potrefi. Sretno momku kako god da bude najbolji.Nirton je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:21Nije stranac, Kipar je u EU.jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:19Iskreno za stranca nisam nikako odusevljen.
Ali eto valjda ubodu.![]()
Bogme u pravu je Duška. 2021/2022 bio standardan poslije toga opadala minutaža do transfera kad je opet postao standardan. Ima na TM sve crno na bijelo.Seipronto je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:28Nemoj širiti dezinformacije, čovjek je odigrao preko 80 utakmica u AEKu i 30ak u AELu, a Ciparska liga je jača od naše troduplo tako da je top pojačanje u pitanju nego trebamo štopera dovesti, nema Gojkovića do oktobra...jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:19Iskreno za stranca nisam nikako odusevljen.
Ali eto valjda ubodu.
Valjda i u tom Napoliju znaju probrat' igrača.jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:29Nisam mislio ono kao neće moći igrati nego od tih igrača očekujem da budu top, a nikako da nam se s tim potrefi. Sretno momku kako god da bude najbolji.Nirton je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:21Nije stranac, Kipar je u EU.jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:19Iskreno za stranca nisam nikako odusevljen.
Ali eto valjda ubodu.![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Samo je pitanje da li je zamjena za Bubanju ili Pavicica?
Al Paskalev je zlatan za ovoghazarder je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:27I za Paskaleva sam isti strah imao al' eto pregura brat bez crvenke.EastMadness je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:24sa njihove stranice komentar , dobar je ali svaka tekma zuti karton . U prevodu ide kod nas crveni![]()
10 utakmica 8 zutih (2 crvena)
-
Rokitansky
- Kontakt:
Po videima, više izgleda kao neki box-to-box igrač , što bi trebao biti Lulić kod nas.
Ukoliko ostane Lulić neka se njih dvojica bore za tu poziciju
Ukoliko ostane Lulić neka se njih dvojica bore za tu poziciju
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, Seipronto i 11 gostiju.