Pusa i tebiTripleThreat je napisao/la: ↑21 maj 2025, 13:40On je potencijalan koliko je i Nihad Đedović potencijalan, pusa.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ma sve ok, samo napisah da jeste potencijalni reprezentativac19vendetta87 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 13:44Ja nemam nista protiv njega, smatram da bi donio kvalitet i sirinu u rosteru, ali koliko je realno da sad dobije poziv na EB?
-
- Kontakt:
De i za Nihada to napiši. Možda su im uporedive ambicije.
Tema o Đedoviću čak i nije na ovom pdf, toliko o tome.
-
- Kontakt:
Valjda si sposoban vratiti unazad tri stranice upravo na ovom pdf, kada si brstio o njemu, kao po običaju.
ja ne vidim da sam ja na ovoj temi na tri stranice unazad počeo priču o djedovicu. posve nešto drugio je što je neko drugi počeo pisati o tome pa se ja nadovezeo
-
- Kontakt:
Post prije si izjavio da tema o Đedoviću uopće nije na ovom pdf... Znači ipak jeste. Još jedna fula, hajmo dalje.
Tema o Đedoviću je na pdf Košarka, evo je viewtopic.php?p=10177310#p10177310
A ova tema na kojoj pišemo je na posve drugom pdf viewtopic.php?p=10177310#p10177310
posve dva različita pdf
A ova tema na kojoj pišemo je na posve drugom pdf viewtopic.php?p=10177310#p10177310
posve dva različita pdf
-
- Kontakt:
Filipe, kopirao si dva identična linka, još jedna fula u nizu
Drugo, ima i zasebna tema o Kondiću pa je l' to znači onda da se ne smije spominjati na ovoj temi kao i Nihad, vice versa?
Treće, ništa od tog ne anulira da se Nihad jeste spominjao ovdje prije tri stranice, uključujući i tebe.

Drugo, ima i zasebna tema o Kondiću pa je l' to znači onda da se ne smije spominjati na ovoj temi kao i Nihad, vice versa?
Treće, ništa od tog ne anulira da se Nihad jeste spominjao ovdje prije tri stranice, uključujući i tebe.
viewforum.php?f=13
evo pdf na kojem pišemo
ja se odjavljujem sa foruma ako je na ovom pdf tema o đedoviću.
evo pdf na kojem pišemo
ja se odjavljujem sa foruma ako je na ovom pdf tema o đedoviću.
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 21 maj 2025, 15:17, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ostani ti na copy/paste manevrima X postova, pogubiš se kod iole zahtjevnijih radnji...
kako već napisah, pa da ponovim zbog onih kojima treba ponavljati , a zna se kome se treba ponavljati, tema o đedoviću nije na pdf na kojem pišemo
evo čekam da neko dokaže da je tema o tom igraču na ovom pdf i ja odoh sa foruma
evo čekam da neko dokaže da je tema o tom igraču na ovom pdf i ja odoh sa foruma
-
- Kontakt:
Ti si izgleda toliko intelektualno ograničen da ne možeš shvatiti da se na ovoj temi spominjao i Đedović i Kondić, iako imaju zasebne teme za oba ta igrača.
kako napisah, a nekima fakat to treba čak nekoliko puta ponoviti, pa evo to i radim vrlo rado, tema o đedoviću čak nije ni na ovom pdf.
vrlo rado ću to još nekoliko puta ponoviti, možda neki kojima treba malo više vremena da shvate, to ipak skontaju
vrlo rado ću to još nekoliko puta ponoviti, možda neki kojima treba malo više vremena da shvate, to ipak skontaju
-
- Kontakt:
Kao što rekoh maloprije, drži se ti copy/paste manevara. To ti je izgleda domet, džaba je tebi i bojenje pored crtanja.
na ovom pdf nema teme o đedoviću. prenesite osobama koje to ne mogu skontati, da na ovom odf nema teme o đedoviću, ima tema ali je na nekom posve drugom dijelu foruma, ali na ovom takve teme nema, osim ako je neko u međuvremenu ne otvori.
pomozite onima koji sitnice slabo kontaju
pomozite onima koji sitnice slabo kontaju
- Garzi smo prije tri godine pokušali skinuti zvjezdice. Uspjeli smo s Amarom Alibegovićem. Proteklih šest mjeseci smo potrošili mnogo vremena na lobiranje, jer FIBA kao organizacija tako funkcioniše. Složen je taj dosije, koji je otišao u FIBA. Pismo podrške dao je Garzin klub Minnesota, dali su njegovi roditelji, dao je on sam. Dobili smo od agencije IDEEA-e odrđene stvari - kad je aplicirao za bh. pasoš. Dobili smo pismenu podršku od Nermina Nikšića, premijera FBiH, od Olimpijskog komiteta BiH. Dobili smo podršku od Sheikha Sauda Ali Al-Thanija, predsjednika FIBA World i mi jednostavno očekujemo da bismo ovog puta mogli znati konačan status Garze. Očekujemo od FIBA decidan odgovor - ako može, kad može ili ako ne može, kad će moći. Jer sve uslove, koje smo mogli da prezentujemo, što je normalno da uradimo, mi smo uradili. Nikad nismo bili sa više optimizma, ali u FIBA je birokratija veoma bitna i ništa sa sigurnošću ne možemo uraditi. Ali više od ovoga što smo uradili i što su nam savjetovali, ne možemo uraditi. Imali smo razgovore i sa Kamilom Novakom predsjednikom FIBA Europe Jorgeom Garbajosom, ostali smo čitav sat, pokušali smo na sve načine da Luku Garzu dobijemo kao domaćeg igrača, rekao je Berbić
Kad bi se moglo znati otprilike to za Garzu?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Rekli bili do polovine maja.
Mogli je napisao/la: ↑20 maj 2025, 00:06Garza onda treba ici kao naturalizovani.Raonffa je napisao/la: ↑19 maj 2025, 23:46Ma nema od toga ništa, nešto slično se da naslutiti i na osnovu Bekirove izjave neki dan za N1.TripleThreat je napisao/la: ↑16 maj 2025, 14:26Berbić je krajem aprila izjavio da bi do polovine maja trebali znati konačan status Luke Garze. Evo, danas je 16. maj, niko se još ne oglašava.
PS: Alibegović večeras u drugom meču četvrtfinala play-offa talijanske lige 20 poena, jedan skok i dvije asistencije, najefikasniji igrač na meču.
7/10 za dva i 2/4 za tri![]()
Atic/Gegic
Musa
Lazic
Garza/Alibegovic
Nurkic/Kamenjas
Rotacija od osam igraca na prvenstvu.![]()
Garza I Nurkic zajedno Max 3-4 min....inace je smrt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.