FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Asmir je strasan golan, jos uvijek moze i englesku PL branit. Ovo bi bila bomba i po
Asmir Begovic je jace ime nego citava nasa liga zajedno. Bio bi ogromno pojacanje. To je vec jako evropsko Sarajevo..
Kao što Zekić reče, problemi se rješavaju unutar kuće ako ih ima naravno.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:50Hajde molim te jos jednom procitaj sta sam napisao.H8Z7 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:45Problem iznijeti dokaze, ali nije problem javno optužiti klub.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:42
Evo samo na ovo da odgovorim, posto stalno pitate za dokaze.
Da li stvarno mislite da bi HZ izdale onakvo saopstenje na osnovu nicega? Mislite da ce na osnovu mahalskih spekulacija grupa optuziti klub onako? Iskreno. Moze li neko da odgovori na ovo? Je li fakat to mislite?
Postoje prepiske, dokazi, sve je doslo do grupe. Da se javno iznese, to ide do uefe, to je oduzimanje bodova, izbacivanje u nize rangove, raspad sistema.
Je li vam treba bas sve crtati?![]()
-
- Kontakt:
Pokusalo se rijesiti unutar kuce prvo, ali ne moze. Ne bi izaslo nista javno da to nije propalo. Nemojte vjerovati u nelogicne stvari.fks74 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:02Kao što Zekić reče, problemi se rješavaju unutar kuće ako ih ima naravno.
-
- Kontakt:
Objasni nam onda kako se to probalo riješitiHordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:04Pokusalo se rijesiti unutar kuce prvo, ali ne moze. Ne bi izaslo nista javno da to nije propalo. Nemojte vjerovati u nelogicne stvari.
Nakon što je klub javno prozvan, nema smisla ništa više kriti i šutjeti
Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:04Pokusalo se rijesiti unutar kuce prvo, ali ne moze. Ne bi izaslo nista javno da to nije propalo. Nemojte vjerovati u nelogicne stvari.

Ma makni se sa teme ofiran si ba.
"nemojte vjerovati u nelogične stvari"

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mene samo zanima gdje imaju prijave da i ja budem bot?
Haman jedini ja ne hajrujem od pisanja na forumu, tuga
Haman jedini ja ne hajrujem od pisanja na forumu, tuga

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Iskacu ko iz pastete. Nevjerovatno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:10Mene samo zanima gdje imaju prijave da i ja budem bot?
Haman jedini ja ne hajrujem od pisanja na forumu, tuga![]()
Pa ovdje i jeste fazon da se napravi prica da se krene lagano tjerati Mirvic. A kako napraviti priču? Pa najbolje da je u paktu sa Vicom i da je namjestio utakmicu protiv koga? Najomraženijeg protivnika. Samo kasno su se sjetili, dali podršku poslije utakmice, tu je greška. Pa daj sad operi se na sve načine.
-
- Kontakt:
Nikakve logike da se namjesti protiv SB,2 tekme da nas puste tj kup za bodove u ligi u kojoj ce ostati i 3 boda od kojih nemaju neke benefite znaci logika 0.
-
- Kontakt:
Dobro. Ja sam bot. Evo da tebe pitam, ti nisi bot sigurno, da li ti mislis da bi HZ izdale onakvo saopstenje bez razloga? Ili bilo koja navijacka grupa na svijetu? Je li mislis da je to 'nako, bez nekih saznanja, dokaza, kako hoces? Znaci grupa koja je u svakoj bitnoj bitci za klub bila cista i izasla iz nje kao pobjednik, sad odjednom radi protiv kluba iz nekih nedefinisanih razloga i bukvalno laze i izmislja? To vjerujes? Izmislili sve, nicim izazvani? Moze se u ovoj drzavi uzeti trofej bez Vicinog aminovanja, inace? Je li to vjerujes, fakat?nokee je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:16Iskacu ko iz pastete. Nevjerovatno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:10Mene samo zanima gdje imaju prijave da i ja budem bot?
Pa ovdje i jeste fazon da se napravi prica da se krene lagano tjerati Mirvic. A kako napraviti priču? Pa najbolje da je u paktu sa Vicom i da je namjestio utakmicu protiv koga? Najomraženijeg protivnika. Samo kasno su se sjetili, dali podršku poslije utakmice, tu je greška. Pa daj sad operi se na sve načine.
Hajde budi posten, i ti i drugi, pa odgovori na ova pitanja. Obrazlozi, argumentovano, sta i kako. Mani se uvreda i smajlija. Hajde da vidimo, kako su to HZ preko noci odjednom neprijatelji kluba i pod kontrolom nekakvih drugih sila. Hajde objasni da cujemo.
-
- Kontakt:
Nikakve veze nema klub sa namještanjem. Bilo je problema ( pojedini) navijaci vs uprava.
-
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio ,Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:18Dobro. Ja sam bot. Evo da tebe pitam, ti nisi bot sigurno, da li ti mislis da bi HZ izdale onakvo saopstenje bez razloga? Ili bilo koja navijacka grupa na svijetu? Je li mislis da je to 'nako, bez nekih saznanja, dokaza, kako hoces? Znaci grupa koja je u svakoj bitnoj bitci za klub bila cista i izasla iz nje kao pobjednik, sad odjednom radi protiv kluba iz nekih nedefinisanih razloga i bukvalno laze i izmislja? To vjerujes? Izmislili sve, nicim izazvani? Moze se u ovoj drzavi uzeti trofej bez Vicinog aminovanja, inace? Je li to vjerujes, fakat?nokee je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:16Iskacu ko iz pastete. Nevjerovatno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:10Mene samo zanima gdje imaju prijave da i ja budem bot?
Hajde budi posten, i ti i drugi, pa odgovori na ova pitanja. Obrazlozi, argumentovano, sta i kako. Mani se uvreda i smajlija. Hajde da vidimo, kako su to HZ preko noci odjednom neprijatelji kluba i pod kontrolom nekakvih drugih sila. Hajde objasni da cujemo.
Kako se to pokušalo riješiti na relaciji horde-mirvić
Ili samo prenosis rekla-kazala i time potvrđuješ da je grupa svjesno nanijela zlo klubu bez dokaza
-
- Kontakt:
Covjeku koji ulaze ovoliko novca nije sigurno u cilju da osvoji a jos gore namjesti pisljivi kup i da uzme 300k euro od Konf.lige,znaci fulas opet ajmo dalje?Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:18Dobro. Ja sam bot. Evo da tebe pitam, ti nisi bot sigurno, da li ti mislis da bi HZ izdale onakvo saopstenje bez razloga? Ili bilo koja navijacka grupa na svijetu? Je li mislis da je to 'nako, bez nekih saznanja, dokaza, kako hoces? Znaci grupa koja je u svakoj bitnoj bitci za klub bila cista i izasla iz nje kao pobjednik, sad odjednom radi protiv kluba iz nekih nedefinisanih razloga i bukvalno laze i izmislja? To vjerujes? Izmislili sve, nicim izazvani? Moze se u ovoj drzavi uzeti trofej bez Vicinog aminovanja, inace? Je li to vjerujes, fakat?nokee je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:16Iskacu ko iz pastete. Nevjerovatno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:10Mene samo zanima gdje imaju prijave da i ja budem bot?
Haveru, ljudi su raspakovali Sky aplikaciju prije 5-6 godina i eto koliko je to relevantno niko nije osudjen za nista, a kamoli Viber prepiske koje moze montirat bakir izetbegovic koji je zavrsio sa 6 ticon izenjerski fakultet i nikad uzivotu cumez nije nacrto.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:42Evo samo na ovo da odgovorim, posto stalno pitate za dokaze.
Da li stvarno mislite da bi HZ izdale onakvo saopstenje na osnovu nicega? Mislite da ce na osnovu mahalskih spekulacija grupa optuziti klub onako? Iskreno. Moze li neko da odgovori na ovo? Je li fakat to mislite?
Postoje prepiske, dokazi, sve je doslo do grupe. Da se javno iznese, to ide do uefe, to je oduzimanje bodova, izbacivanje u nize rangove, raspad sistema.
Je li vam treba bas sve crtati?
Poznato tije REKLA SAB, i sta bi kurcina.
I sta ce bit sutra kad, se ustanovi da je to vama podmetnutoreci cete mi smo se bojali da nebi FK SARAJEVO zacepilo, a dotad stetu koju klub pretrpi samim tim i Mirvic koce platit tu ostetu.
Zeljo bi sad dao da mi budemo 7 godina prvaci u zamjenu da ih Mirvic preuzmu uz to da mu koplet grbavicu prepisu 1/1..
Politiku kluba HZ nemogu voditi, imali su sansu da kupe glasacka prava koliko su to HZ I VOJNICI KLUBA KUPILI 5% isti
Mirvicu ako obo citas stavi KAMERE PO TRIBINAMA, i zatvori sjevet.. HZ NISU FK SARAJEVO, niti su oni imaju ikakvo vece pravo od ostali ljudi koji dodju na istok zapad
Braćo, dobri moji pitari, ne odgovarajte, molim vas ovom plavom smeću, pleme mu je b em! Sve je i krenulo od naših najvećih dušmana sa druge strane Miljacke, što će se ubrzo razotkriti. Njima je Mirvić trn u oku. Plavo smeće je došlo ovdje da piše i da dodatno unese razdor među nas.
Ne nasjedajte na providne igre plave paščadi i zbijmo dodatno redove i svi ko jedan.
PS čudi me da se HZ ne oglašavanju i ne izvini kako su nasjeli na režiju manijaka.
Ne nasjedajte na providne igre plave paščadi i zbijmo dodatno redove i svi ko jedan.
PS čudi me da se HZ ne oglašavanju i ne izvini kako su nasjeli na režiju manijaka.
Nema šanse da dođe.bio je možda njihov najbolji igrač u Evropi.ispod 1.0 Mio € sigurno neće ići.