Znam da Njukasl (danas sam gled'o na TV-u) ne igra bas dobro kod kuce, narocito protiv Man utd-a.Pa bih volio cuti vase misljenje, a vidim jos ga niste iznijeli

PS.Ko sudi tekmu?
Nadam se da Doud

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Nema kapetana Nolana jedan od rijetkih koji može dat gol......Nema još nekih.Arnelinho je napisao/la:De mi recite kakve su prognoze za Man. Utd.?Vi poznavaoci Njukaslovih prilika.
Znam da Njukasl (danas sam gled'o na TV-u) ne igra bas dobro kod kuce, narocito protiv Man utd-a.Pa bih volio cuti vase misljenje, a vidim jos ga niste iznijeli![]()
PS.Ko sudi tekmu?
Nadam se da Doud(sala, ne uzimajte za zlo)
uh, ako bog da, zelim vam daa taj niz nastavite i u srijedu (ako se ne varam?)gloryhunter je napisao/la:Nema kapetana Nolana jedan od rijetkih koji može dat gol......Nema još nekih.Arnelinho je napisao/la:De mi recite kakve su prognoze za Man. Utd.?Vi poznavaoci Njukaslovih prilika.
Znam da Njukasl (danas sam gled'o na TV-u) ne igra bas dobro kod kuce, narocito protiv Man utd-a.Pa bih volio cuti vase misljenje, a vidim jos ga niste iznijeli![]()
PS.Ko sudi tekmu?
Nadam se da Doud(sala, ne uzimajte za zlo)
Jedino je City od vecih uzeo 3 boda na st james parku i to zbog teveza...
domace tekme:
chelsea 1-1
tottenham 1-1
liverpool 3-1
city 1-3
arsenal 4-4
Zbog deset žutih propušta dvije utakmice, prva je bila protiv Ville, a druga je protiv Man Utd-a...__EmIr__ je napisao/la:@gloryhunter otkud ti to da nolan ne igra?
Ma nece man.utd.dobiti pogotovo ako bude igrao ko jucer
Shola bi trebao biti spreman, možda ne od prve minute ali bi trebao nastupiti...__EmIr__ je napisao/la:Nisam znao za to pravilo znam da je proslo pauzirao kontao da je jedna zbog 5 zutih... Nema ni shole, jel tako??
poz coloColocho je napisao/la:Sada je najbitniji ostanak u EPL, a nakon toga razmišljati o mogućim pojačanjima...
Po meni pickovi za narednu sezonu su:
1.Niko Kranjčar- Momak je odličan igrač, dosta bi nam dobro došao.
2.Jeremy Menez- Želi da ide iz Rome, a uz to ima kvalitete.
3.Moussa Sow- Momak para li para mreže u Ligue 1, ovakav igrač nam treba.
igra se u utorak...a ono mnogo ljudi imaju odredjene simpatije prema newcastleu ali navijaju za ove s vrha tablice.....kad nas kupi šeik i kad bude rezultata mozda bude vise navijacaCarlo je napisao/la:Sada ste mi najdraži tim u Premiership poslije LFCa, Arsenal je bio na drugom mjestu, ali njihov vođa i navijači su me razočarali![]()
Naravno, klub mi je drag zbog Kinga (jer i on navija za NUFC) i posebno zbog Big Andyja
Sretno u srijedu
Dobar ti avatar, respect za Alana!gloryhunter je napisao/la:igra se u utorak...a ono mnogo ljudi imaju odredjene simpatije prema newcastleu ali navijaju za ove s vrha tablice.....kad nas kupi šeik i kad bude rezultata mozda bude vise navijacaCarlo je napisao/la:Sada ste mi najdraži tim u Premiership poslije LFCa, Arsenal je bio na drugom mjestu, ali njihov vođa i navijači su me razočarali![]()
Naravno, klub mi je drag zbog Kinga (jer i on navija za NUFC) i posebno zbog Big Andyja
Sretno u srijedu
iskreno mislim da ce nas manchester pregazit sutra...vraca im se rooney i giggs a nama nema dosta igraca..
Alan je moj idol i ja želim biti poput njegahaxonja je napisao/la:Dobar ti avatar, respect za Alana!gloryhunter je napisao/la:igra se u utorak...a ono mnogo ljudi imaju odredjene simpatije prema newcastleu ali navijaju za ove s vrha tablice.....kad nas kupi šeik i kad bude rezultata mozda bude vise navijacaCarlo je napisao/la:Sada ste mi najdraži tim u Premiership poslije LFCa, Arsenal je bio na drugom mjestu, ali njihov vođa i navijači su me razočarali![]()
Sretno u srijedu
iskreno mislim da ce nas manchester pregazit sutra...vraca im se rooney i giggs a nama nema dosta igraca..
Izgleda ništa od Harpera večeras, Krul brani od prve minute. Pravi test za Nizozemca, ako bude briljirao imati će pole position protiv Forstera u utrci za drugog golmana, u protivnim Forster će biti u prednosti...Monolog je napisao/la:
Također, danas je izašla vijest da je Harper povrijeđen (koljeno), al' da će to sve biti sanirano.
Nisi jedini, baš mislim da ćemo izvuči bodove na kraju...__EmIr__ je napisao/la:Ma ja imam dobar osjecaj nesto mi nije man.utd. izgledo Bog zna kako u zadnjim tekmama a svrake igraju najbolje protiv velikih. Ma uvalice ga tiote opet s 30m ko arsenalu:D