Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Arnelinho
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2011, 21:21

De mi recite kakve su prognoze za Man. Utd.?Vi poznavaoci Njukaslovih prilika.
Znam da Njukasl (danas sam gled'o na TV-u) ne igra bas dobro kod kuce, narocito protiv Man utd-a.Pa bih volio cuti vase misljenje, a vidim jos ga niste iznijeli :D
PS.Ko sudi tekmu?
Nadam se da Doud :lol: (sala, ne uzimajte za zlo) :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 16 apr 2011, 21:34

Arnelinho je napisao/la:De mi recite kakve su prognoze za Man. Utd.?Vi poznavaoci Njukaslovih prilika.
Znam da Njukasl (danas sam gled'o na TV-u) ne igra bas dobro kod kuce, narocito protiv Man utd-a.Pa bih volio cuti vase misljenje, a vidim jos ga niste iznijeli :D
PS.Ko sudi tekmu?
Nema kapetana Nolana jedan od rijetkih koji može dat gol......Nema još nekih.
Jedino je City od vecih uzeo 3 boda na st james parku i to zbog teveza...

domace tekme:
chelsea 1-1
tottenham 1-1
liverpool 3-1
city 1-3
arsenal 4-4

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2011, 21:46

gloryhunter je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:De mi recite kakve su prognoze za Man. Utd.?Vi poznavaoci Njukaslovih prilika.
PS.Ko sudi tekmu?
Nema kapetana Nolana jedan od rijetkih koji može dat gol......Nema još nekih.
Jedino je City od vecih uzeo 3 boda na st james parku i to zbog teveza...

domace tekme:
chelsea 1-1
tottenham 1-1
liverpool 3-1
city 1-3
arsenal 4-4
uh, ako bog da, zelim vam daa taj niz nastavite i u srijedu (ako se ne varam?) :D
Gledat cu tekmu i navijati za vas, iz mnogo razloga :D
Sretno i zbog vas i zbog nas. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 17 apr 2011, 17:30

@gloryhunter otkud ti to da nolan ne igra?
Ma nece man.utd.dobiti pogotovo ako bude igrao ko jucer :D
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 17 apr 2011, 18:00

__EmIr__ je napisao/la:@gloryhunter otkud ti to da nolan ne igra?
Ma nece man.utd.dobiti pogotovo ako bude igrao ko jucer :D
Zbog deset žutih propušta dvije utakmice, prva je bila protiv Ville, a druga je protiv Man Utd-a...

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 17 apr 2011, 18:02

Nisam znao za to pravilo znam da je proslo pauzirao kontao da je jedna zbog 5 zutih... Nema ni shole, jel tako??

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 17 apr 2011, 18:08

__EmIr__ je napisao/la:Nisam znao za to pravilo znam da je proslo pauzirao kontao da je jedna zbog 5 zutih... Nema ni shole, jel tako??
Shola bi trebao biti spreman, možda ne od prve minute ali bi trebao nastupiti...

Colocho
Kontakt:

Post Postao/la Colocho » 18 apr 2011, 09:49

Sada je najbitniji ostanak u EPL, a nakon toga razmišljati o mogućim pojačanjima...

Po meni pickovi za narednu sezonu su:
1.Niko Kranjčar- Momak je odličan igrač, dosta bi nam dobro došao.
2.Jeremy Menez- Želi da ide iz Rome, a uz to ima kvalitete.
3.Moussa Sow- Momak para li para mreže u Ligue 1, ovakav igrač nam treba.
"You can't compete with this guy. He's a football player, and football players know how to treat a woman right"

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 18 apr 2011, 20:43

Colocho je napisao/la:Sada je najbitniji ostanak u EPL, a nakon toga razmišljati o mogućim pojačanjima...

Po meni pickovi za narednu sezonu su:
1.Niko Kranjčar- Momak je odličan igrač, dosta bi nam dobro došao.
2.Jeremy Menez- Želi da ide iz Rome, a uz to ima kvalitete.
3.Moussa Sow- Momak para li para mreže u Ligue 1, ovakav igrač nam treba.
poz colo :D
sto se mene tice mogu doc sva 3 i još neka druga 3...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 apr 2011, 22:18

Sada ste mi najdraži tim u Premiership poslije LFCa, Arsenal je bio na drugom mjestu, ali njihov vođa i navijači su me razočarali :mrgreen:
Naravno, klub mi je drag zbog Kinga (jer i on navija za NUFC) i posebno zbog Big Andyja :D

Sretno u srijedu :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 18 apr 2011, 22:36

Carlo je napisao/la:Sada ste mi najdraži tim u Premiership poslije LFCa, Arsenal je bio na drugom mjestu, ali njihov vođa i navijači su me razočarali :mrgreen:
Naravno, klub mi je drag zbog Kinga (jer i on navija za NUFC) i posebno zbog Big Andyja :D

igra se u utorak...a ono mnogo ljudi imaju odredjene simpatije prema newcastleu ali navijaju za ove s vrha tablice.....kad nas kupi šeik i kad bude rezultata mozda bude vise navijaca :D

iskreno mislim da ce nas manchester pregazit sutra...vraca im se rooney i giggs a nama nema dosta igraca..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2011, 22:39

:lol:

Koji će qrac šeik u Newcastleu? Da, znam da si bio ironičan, al' nek se Arapi nastave baviti naftnim bušotinama i svojim mnogobrojnim (nezadovoljenim) ženama koje udaraju evnusi, a fudbal iliti nogomet ostave onima koji uistinu vole ovu plemenitu vještinu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 18 apr 2011, 22:41

Carlo je napisao/la:Sada ste mi najdraži tim u Premiership poslije LFCa, Arsenal je bio na drugom mjestu, ali njihov vođa i navijači su me razočarali :mrgreen:

igra se u utorak...a ono mnogo ljudi imaju odredjene simpatije prema newcastleu ali navijaju za ove s vrha tablice.....kad nas kupi šeik i kad bude rezultata mozda bude vise navijaca :D

iskreno mislim da ce nas manchester pregazit sutra...vraca im se rooney i giggs a nama nema dosta igraca..
Dobar ti avatar, respect za Alana! ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 18 apr 2011, 22:43

haxonja je napisao/la:

Dobar ti avatar, respect za Alana! ;)
Alan je moj idol i ja želim biti poput njega :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 apr 2011, 23:06

[youtube][/youtube]

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 apr 2011, 14:50

Danas yebenica od utakmice (kako god da okreneš). Kada pogledamo tabelu i vidimo na kojem je mjestu Newcastle, može se odahnuti. No, kada se malo bolje pogleda bodovna razlika između Svraka i osamnaestoplasiranog Blackpoola, onda 6 bodova i nije neka bodovna zaliha. Dakle, s tog aspekta bi se današnja utakmica trebala završiti barem remijem, kako bi se što sigurnije moglo ući u posljednjih 5 kola. No, protivnik nije mog'o biti gori. Manchester United u posljednje vrijeme igra dosta dobro, a sigurno će i oni gledati da dobiju ovu utakmicu kako bi se onda mogli okrenuti isključivo Champions League, jer bi Premiership 99% bio osvojen.

Nolana nema zbog 10 žutih kartona. Svi znamo koliko je kapiten značajan za Newcastle, te je bukvalno nezamjenjiv. Također, nema Ben Arfe, Goslinga, Smitha, Besta, a možda čak ni Ameobi-ja (mada posljednje vijesti govore da bi mog'o biti spreman za večerašnji ogled). Ryan Taylor-u je istekla suspenzija, a očekuje se i Ireland :?: (mada, s obzirom da nije igr'o od decembra, sigurno neće biti u prvoj postavi, već će dobiti maksimalno 20-ak minuta ovog mega meča). Također, vraća se i Tiote nakon odslužene kazne od dva meča zbog sakupljenih 10 žutih kartona. Ako ništa, barem će vezni red izgledati jače sa Bjelokoščaninom.

Također, danas je izašla vijest da je Harper povrijeđen (koljeno), al' da će to sve biti sanirano.

Što se tiče ove sezone, Svrake su imale uspjeha protiv velikih timova na St. James Parku (Liverpool 3:1, Arsenal 4:4, Chelsea 1:1, Tottenham 1:1, jedino je City uzeo sav plijen), tako da je to razlog zbog kojeg bi se i večeras mog'o očekivati barem remi. Moram priznati, da bih skak'o od sreće kada bi tako završilo. :D

Eh, ono što upada u oči je činjenica da Pardew nije nikada pobijedio SAF-a. :( Ko zna, možda se večeras to promijeni. Iskreno se nadam da hoće, mada ponavljam, ni bodom ne bih bio nezadovoljan. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 19 apr 2011, 16:15

Monolog je napisao/la:
Također, danas je izašla vijest da je Harper povrijeđen (koljeno), al' da će to sve biti sanirano.
Izgleda ništa od Harpera večeras, Krul brani od prve minute. Pravi test za Nizozemca, ako bude briljirao imati će pole position protiv Forstera u utrci za drugog golmana, u protivnim Forster će biti u prednosti...

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 19 apr 2011, 16:45

Ma ja imam dobar osjecaj nesto mi nije man.utd. izgledo Bog zna kako u zadnjim tekmama a svrake igraju najbolje protiv velikih. Ma uvalice ga tiote opet s 30m ko arsenalu:D

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 19 apr 2011, 16:58

__EmIr__ je napisao/la:Ma ja imam dobar osjecaj nesto mi nije man.utd. izgledo Bog zna kako u zadnjim tekmama a svrake igraju najbolje protiv velikih. Ma uvalice ga tiote opet s 30m ko arsenalu:D
Nisi jedini, baš mislim da ćemo izvuči bodove na kraju...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 apr 2011, 21:36

Lovenkrands (ili kako se već piše) fakat nema sreće, već dvije prilike je imao :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.