Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Još jedna potvrda paralelne stvarnosti u kojoj žive.
Čuj najveća afera
Čuj koprcao se Zekic
Hahahahahahahhahahahah
Čuj najveća afera
Čuj koprcao se Zekic
Hahahahahahahhahahahah
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pjena level pro. Odavno ih ovako strah nije bilojurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 12:08Još jedna potvrda paralelne stvarnosti u kojoj žive.
Čuj najveća afera
Čuj koprcao se Zekic
Hahahahahahahhahahahah

Pucanje po savovima, mimo objektivni plavi novinar… skontao Zekic na drugoj minuti. Stvar filozofije

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Šta ka'e, Mimara se izvitoperio.
Poprilično sam siguran da spektar boja ne poznaje ovu boju.
Poprilično sam siguran da spektar boja ne poznaje ovu boju.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je li realno da ljudi prate ko je koga zapratio i otpratio na društvenim mrežama.
Pa onda tema je blago.

Pa onda tema je blago.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
A sto se toliko uzbudjujes oko ovoga i sta tacno pokusavas?
Ja zivim za dan kad ce nama ovako nesto bit najveci problem
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ništa čudno.
I na svjetskom nivou imaš takve stvari, uvijek ćeš imati ljudi koji će to pratiti.
Jel normalno ili nije, dalo bi se diskutovati, ali je tako.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 12:59A sto se toliko uzbudjujes oko ovoga i sta tacno pokusavas?
Pa nije baš da se uzbuđujem, ja uživam, a veoma je jasno ko se uzbuđuje.
Čovjek je došao u studio i ne želi da ga neko pita o najstrašnijoj stvari koja se desila klubu koji vodi od rata pa na ovamo.
Sa druge strane, vrijeđaju i napadaju Mimu Šahinpašića jer čovjek radi svoj posao, traži ekskluzivu, pita ono što ljude najviše zanima.
Da podsjetim, navijačka grupa Horde Zla na koju svršavate decenijama, koju prizivate kad god je neki cirkus u klubu, je klub optužila za namještanje utakmica i zakulisne radnje sa ljudima koji vode savez.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hajde eto uzivaj ako je to sve sto ti je ostalo a jeste,mene licno bi bilo stid pisati na ovoj temi nakon ove polusezoneVirtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2025, 13:03NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 12:59A sto se toliko uzbudjujes oko ovoga i sta tacno pokusavas?
Pa nije baš da se uzbuđujem, ja uživam, a veoma je jasno ko se uzbuđuje.
Čovjek je došao u studio i ne želi da ga neko pita o najstrašnijoj stvari koja se desila klubu koji vodi od rata pa na ovamo.
Sa druge strane, vrijeđaju i napadaju Mimu Šahinpašića jer čovjek radi svoj posao, traži ekskluzivu, pita ono što ljude najviše zanima.
Da podsjetim, navijačka grupa Horde Zla na koju svršavate decenijama, koju prizivate kad god je neki cirkus u klubu, je klub optužila za namještanje utakmica i zakulisne radnje sa ljudima koji vode savez.
Za Horde ne znate pricu i sto je saopstenje napisano,da je glupost velika naravno da jeste.S druge strane vasa najveca legenda osudjena za namjestanje utakmica.Ne brini,da ima i najmanje sansi za nesto tako jedva bi cekali da nas odere i ogule
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja samo čitam ono što piše, a piše to da je UNFKS optužilo klub za namještanje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 13:08
Za Horde ne znate pricu i sto je saopstenje napisano,da je glupost velika naravno da jeste.S druge strane vasa najveca legenda osudjena za namjestanje utakmica.Ne brini,da ima i najmanje sansi za nesto tako jedva bi cekali da nas odere i ogule
Ponovo živiš u nekoj deluziji, sezona je takva da smo dva boda iza vas, milijardera sa Kobilje Glave. Pa ti vidi koga treba biti sramota pisati, plus ono iz prvog dijela posta.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 13:08Hajde eto uzivaj ako je to sve sto ti je ostalo a jeste,mene licno bi bilo stid pisati na ovoj temi nakon ove polusezone
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

- 1 9 4 6 -
Frajer nema privatni život.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2025, 13:02Ništa čudno.
I na svjetskom nivou imaš takve stvari, uvijek ćeš imati ljudi koji će to pratiti.
Jel normalno ili nije, dalo bi se diskutovati, ali je tako.![]()
Postovani pitari, misljenje i stavovi ovog nolajferskog opterecenog mongoloida ne odrazavaju misljenje Zeljovaca. U zdravlje 

- feniksptica
- Kontakt:
Znamo nego ga furamo da vidimo do kojih granica se ide 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo podrške sa lobotomije.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pustite ba frajera da piše šta hoce.
Ako mu se ne možete argumentima suprotstaviti nemojte nikako.
Ovo za Zekica je fulio cijeli fudbal.
Mimu niko ne napada sto pita nego sto je papak i sto pita 10 puta. Odgovoreno mu je. I to je to.
Ali ovo za sramotu koju su ovi priredili pa sad evo polizali je upravu. Za mene najveci dokaz da ta utakmica nije namještena je saopstenje, tu se odmah vidio neki veći interes. Nešto drugo.
Ako mu se ne možete argumentima suprotstaviti nemojte nikako.
Ovo za Zekica je fulio cijeli fudbal.
Mimu niko ne napada sto pita nego sto je papak i sto pita 10 puta. Odgovoreno mu je. I to je to.
Ali ovo za sramotu koju su ovi priredili pa sad evo polizali je upravu. Za mene najveci dokaz da ta utakmica nije namještena je saopstenje, tu se odmah vidio neki veći interes. Nešto drugo.
Jel realno da je napisao da je njima sezona dobra (ili je barem predstavlja kao dobru ili šta već) kad kaže da zaostaju samo 2 boda za nama?
Oni ako su ispred nas na kraju sezone (pa makar to bilo i šesto mjesto npr) kao da su titulu osvojili?
Veliki si željezničare!
Oni ako su ispred nas na kraju sezone (pa makar to bilo i šesto mjesto npr) kao da su titulu osvojili?
Veliki si željezničare!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Pusti to mora se nečim tješit.Pendulum je napisao/la: ↑24 maj 2025, 13:58Jel realno da je napisao da je njima sezona dobra (ili je barem predstavlja kao dobru ili šta već) kad kaže da zaostaju samo 2 boda za nama?
Veliki si željezničare!
Iza nas su 2 boda i jedan trofej u sezoni gdje su nama ukrali 15 bodova i u tim utakmicama za trofej nije da smo imali neko pošteno suđenje.
Zna on to sve, samo se lud pravi. Naći ćeš i objektivnih postova gdje priča o kvalitetu nas i njih i da je to velika razlika.
Zrinjski im bjezi haman 20 bodova, al oni se i dalje mjere sa Zeljom
Tuzno je to zapravo.

Tuzno je to zapravo.
Nisam vidio da se u onom saopstenju spominje savez ni ljudi koji vode savez.
Ma znam. Znam da može normalno pisati kada hoće. Ovu temu uglavnom koristi da trola i podjeb*va ali mu je nekad zajeb*ncija na levelu četvrtog razreda osnovne.jurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:01Pusti to mora se nečim tješit.Pendulum je napisao/la: ↑24 maj 2025, 13:58Jel realno da je napisao da je njima sezona dobra (ili je barem predstavlja kao dobru ili šta već) kad kaže da zaostaju samo 2 boda za nama?
Veliki si željezničare!
Iza nas su 2 boda i jedan trofej u sezoni gdje su nama ukrali 15 bodova i u tim utakmicama za trofej nije da smo imali neko pošteno suđenje.
Zna on to sve, samo se lud pravi. Naći ćeš i objektivnih postova gdje priča o kvalitetu nas i njih i da je to velika razlika.
Primjer; "Fatao" se za ono saopštenje UNFKS k'o pjan plota, kad god je bio popišan od nekog forumaša, a sad kad je UNFKS izdalo novo saopštenje, šta će mu sljedeće biti? Evo vidim da je krenuo na Zekića da "ujeda".
Razumijem i da smo rivali i da je podjeb*vanje i zajeb*ncija sastavi dio ovog folklora (tako je bilo i tako treba da bude) ali, jarane, odvadi malo.
Mimo se obrukao sa onim podcastom; isto kao da mu je došao CR7 sav uzbuđen k'o mala curica. Uvjeren sam da mu je vuna (isto kao i računovođi) što Vaso Crni nema jednog Zekića na klupi. Zekića kao trenera, Zekića kao gospodina i Zekića kao "raju".
Ja koliko vidim, ovdje samo računovođa gleda koliko bodova vi zaostajete za nama.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48