jurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:01
Pendulum je napisao/la: ↑24 maj 2025, 13:58
Jel realno da je napisao da je njima sezona dobra (ili je barem predstavlja kao dobru ili šta već) kad kaže da zaostaju samo 2 boda za nama?
Oni ako su ispred nas na kraju sezone (pa makar to bilo i šesto mjesto npr) kao da su titulu osvojili?
Veliki si željezničare!
Pusti to mora se nečim tješit.
Iza nas su 2 boda i jedan trofej u sezoni gdje su nama ukrali 15 bodova i u tim utakmicama za trofej nije da smo imali neko pošteno suđenje.
Zna on to sve, samo se lud pravi. Naći ćeš i objektivnih postova gdje priča o kvalitetu nas i njih i da je to velika razlika.
Ma znam. Znam da može normalno pisati kada hoće. Ovu temu uglavnom koristi da trola i podjeb*va ali mu je nekad zajeb*ncija na levelu četvrtog razreda osnovne.
Primjer; "Fatao" se za ono saopštenje UNFKS k'o pjan plota, kad god je bio popišan od nekog forumaša, a sad kad je UNFKS izdalo novo saopštenje, šta će mu sljedeće biti? Evo vidim da je krenuo na Zekića da "ujeda".
Razumijem i da smo rivali i da je podjeb*vanje i zajeb*ncija sastavi dio ovog folklora (tako je bilo i tako treba da bude) ali, jarane, odvadi malo.
Mimo se obrukao sa onim podcastom; isto kao da mu je došao CR7 sav uzbuđen k'o mala curica. Uvjeren sam da mu je vuna (isto kao i računovođi) što Vaso Crni nema jednog Zekića na klupi. Zekića kao trenera, Zekića kao gospodina i Zekića kao "raju".
let3 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:04
Zrinjski im bjezi haman 20 bodova, al oni se i dalje mjere sa Zeljom
Tuzno je to zapravo.
Ja koliko vidim, ovdje samo računovođa gleda koliko bodova vi zaostajete za nama.