Pa to se valjda i upravo odvija. Cak je i pehar osvojio uprkos svemu.AVNOJ je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:06Malo previše dramatizujemo oko ostanka Zekića, ko' da nam slijedi potop a samo on ima barku tobejarabi.
Ako i ode valjda će navesti razloge zašto je to uradio i mi tu ne možemo ništa, hvala mu i sretno. Imamo sasvim dovoljno vremena za novog trenera i da se krene u novu sezonu. Jbt ko da nam je zagarantovan uspjeh sa Zekićem.
Ako ode zbog saveza, šta tu možemo, pokušali smo nije išlo vidio je to i on sam, takva su pravila šta da se radi al opet niko ne odustaje borimo se svi ne znam zašto ne bi i on ako za to još prima platu i niko mu tu ne prigovara nasuprot samo dobija veću podršku.
Ova zavrzlama oko Kupa i sam je priznao da je kriv i da je morao ozbiljnije shvatiti tu utakmicu jer vjerovatno do ove situacije ne bi mi došlo i valjda je shvatio da Satajevo nije klub jedne utakmice.
Sa druge strane on pored sebe ima još 4-5 ljudi koji primaju platu od Sarajeva, žato bi ih on i njihove porodice ostavio bez primanja zbog nekoh "hira" a ima apsolutnu podršku kao da se neki klubovi sa ovakvim uslovima otimaju za njih a i da postoje davno bi digli sidro. Šta bi da je u Splitu da ga kordon specijalno policije čuva na treningu.
Svi su oni tu prije svega zbog novca pa onda sve ostalo.
Trener si, imaš dobru platu, apsolutnu podršku navijača, svjesni smo uslova u kojima se takmičimo nisi savršen kao ni mi al stisni bori se, igraj.
Zato i necemo da ide ha ja