FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svejedno, ako je to da izglade odnose lijepo je, ali nedostaje izvinjenje realno. Ipak mislim da ce to sve imati odraza na brojku na tribini.
Pos.reš se na klub i onda mu daš podršku.
Sama cinjenica da su komentari ugaseni na objavi sve govori
Sramota za Real Madrid i navijače tog kluba.Haksss je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:06Pa usrali su najvatreniji navijaci Real Madrida pa ih uklone sa tribine i izabere druge vodje i sve i izdvaja im godisnje iz kase za koreografiju i sve sto treba za gostovanja u evropijurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 13:56Da je ovo napravila neka navijačka grupa u ozbiljnijem klubu , malo bi se drugačije razgovaralo. A kod nas će proći kao da ništa nije bilo.
Mirvic mi počinje smetat sto nema jasan karakter i stav o svemu. Uložio si 20-30 miliona udari sakom od sto jednom, ne dozvoli nikom da te zajebava.
Hz najjadnija i najsmjesnija navijacka skupina na balkanu a i sire. Jbt unistili su ostavstinu koju su im stare hz predala, ukaljali ime kluba a i grupe.
-
samo sarajevo
- Kontakt:
ko je uzeo americke dolare?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jednostavno tesko je sta reci ili ici protiv neceg sto volis tj kluba i HZ medjutim onu ljagu niko od nas nikad nece moci saprati,ono je bilo jedinstveno u navijackom svijetu prvi put vidjeno uostalom sve ce se samo pokazati.
-
EastMadness
- Kontakt:
Jesul ovo pare dat3
Ne radi se samo o Zekicu. Jasno da se klub nece raspasti kad ode. Stvar je sto smo uboli dobrog trenera koji slaze ekipu. Sad on ode, i opet idemo u onaj zacarani krug. A meni je muka kad se sjetim 15 odlazaka i dolazaka. I tako svako pola godine.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- feniksptica
- Kontakt:
Nema ljepseg perioda nego vrijeme transfera
Pa kad lozis raju ovdje
Uhhh

Pa kad lozis raju ovdje
Uhhh
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne branim HZ, nego sam ih naprotiv kritikovao i smatram kako su nepromisljeno izletili s dopisima. Ali kakvi su to klubovi koji gase najvatrenije grupe i sebi postavljaju koga zele? Kakva je to Sjeverna Koreja, zbog Mirvica se fudbal igra u Sarajevu ili zbog navijaca?
Zadnja izmjena: broj6, dana/u 24 maj 2025, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Dugo veću glupost nisam pročitao. AferimHaksss je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:06Pa usrali su najvatreniji navijaci Real Madrida pa ih uklone sa tribine i izabere druge vodje i sve i izdvaja im godisnje iz kase za koreografiju i sve sto treba za gostovanja u evropijurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 13:56Da je ovo napravila neka navijačka grupa u ozbiljnijem klubu , malo bi se drugačije razgovaralo. A kod nas će proći kao da ništa nije bilo.
Mirvic mi počinje smetat sto nema jasan karakter i stav o svemu. Uložio si 20-30 miliona udari sakom od sto jednom, ne dozvoli nikom da te zajebava.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Zamene HZ nepostoje vise..
To je smijurija, treba zatvorit sjever i zabranit ulaz bilo kome ko nosi bilo sta sa nadpisom HZ..
Prosli je skoro mjesec dana nikakav dokaz, i onda sjedilismo sa upravom podrska kluba.. bla bla bla
Sve je jasno HORDE DOBRA, su napali klub radi licnog interesa, ili ti ga PARA NOVCA SOLDI
BTW: ZORAN JE JUCE REKAO DA SVAKI DAN PRICA PO SAT SAT IPO SA MIRVICEM, da odkazi **** bi moj prico 10 sati sedmicno..
Jedino sta Mirvicu zamjeram, jeste zasto covjek ne daje nikom nikakav interview, i zasto nekupi 10 batinasa i odradi sudije na taj nacin.. NETREBAJU NAMA BATINASI DA NAM SUDIJE POMAZU I SUDE U NASU KORIST AL FK SARAJEVO MORA INAT ISTO SUDJENJE KO borac i zrinjski, ako oni imaju fer sudjenje nek i FK SARAJEVO ima fer sudjenje ako se njima pomaze nek se pomaze i nama..NS BIH KRIZ SUDIJE SU OSTETILE FK SARAJEVO OKO 40 m€ za 4 godine
To je smijurija, treba zatvorit sjever i zabranit ulaz bilo kome ko nosi bilo sta sa nadpisom HZ..
Prosli je skoro mjesec dana nikakav dokaz, i onda sjedilismo sa upravom podrska kluba.. bla bla bla
Sve je jasno HORDE DOBRA, su napali klub radi licnog interesa, ili ti ga PARA NOVCA SOLDI
BTW: ZORAN JE JUCE REKAO DA SVAKI DAN PRICA PO SAT SAT IPO SA MIRVICEM, da odkazi **** bi moj prico 10 sati sedmicno..
Jedino sta Mirvicu zamjeram, jeste zasto covjek ne daje nikom nikakav interview, i zasto nekupi 10 batinasa i odradi sudije na taj nacin.. NETREBAJU NAMA BATINASI DA NAM SUDIJE POMAZU I SUDE U NASU KORIST AL FK SARAJEVO MORA INAT ISTO SUDJENJE KO borac i zrinjski, ako oni imaju fer sudjenje nek i FK SARAJEVO ima fer sudjenje ako se njima pomaze nek se pomaze i nama..NS BIH KRIZ SUDIJE SU OSTETILE FK SARAJEVO OKO 40 m€ za 4 godine
Zbog navijaca, ako ti mislis sa su autonomasi vojska ARIMIJE BOSNE I HERCEGOVINE, a ne neprijatelji veci od cetnika i ustasa , to je dotebebroj6 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 15:08Ne branim HZ, nego sam ih naprotiv kritikovao i smatram kako su nepromisljeno izletili s dopisima. Ali kakvi su to klubovi koji gase najvatrenije grupe i sebi postavljaju koga zele? Kakva je to Sjeverna Koreja, zbog Mirvica se fudbal igra u Sarajevu ili zbog navijaca?
Zlo Fudbalskom klubu Sarajevo zele samo dusmani i hostapleri koji bi da od kluba imaju hajra ko birvaktile sto su imali. Danima su sirili price o namjestanju tako da su izmanipulisali navijače pogotovo jer se radi o Sirokom. Nisu stali niti ce stati ima i ovdje na forumu nikova koji rade za iste cim im vidis pricu znas ko su najbolje ignorisati. Samo jako Sarajevo da dusmanima cirevi pucaju
- Kockoglavi
Nikad ja sa onim izdajicama sa saopstenjem kojim su se posrali na sve ne bi sastajao. Ko ih J**+
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma ovo vam je sve od kona krenulo,Nirvic je previse dobar i previse pusta,slabo pliva sa nasim sarajevskim,odvratnim,primitivnim mentalitetom gdje svako hoce za marku da se ogrebe,nogu da podmetne,iskreno ocekujem opet neka previranja,saopstenja za par mjeseci,godinu.
1000%mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 15:25Ma ovo vam je sve od kona krenulo,Nirvic je previse dobar i previse pusta,slabo pliva sa nasim sarajevskim,odvratnim,primitivnim mentalitetom gdje svako hoce za marku da se ogrebe,nogu da podmetne,iskreno ocekujem opet neka previranja,saopstenja za par mjeseci,godinu.
Smiješna je ova navijačka grupica tkz hz
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
Ševkija Resić se vraća
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], trunks1946, Wilshere10 i 27 gostiju.