Kažem po stoti put, ta fantazija u kojoj oni žive je fascinantna.
Ponovo će za šampionom zaostati 20 bodova a uložili više od njega i ponašaju se kao da su titulu obezbijedili pet kola prije kraja.
A jel po tebi onako to realno?Kad kazes ne razmisli i zasto
Joj tebe , treba znati citati , on je to pročitao u razmacima u interpukcijama, ima to samo si ti nepismen.
Al nije to samo ove sezone.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:27A jel po tebi onako to realno?Kad kazes ne razmisli i zasto
Nemoj se lud pravit.let3 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:32Al nije to samo ove sezone.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:27A jel po tebi onako to realno?Kad kazes ne razmisli i zasto
Prosle vam je Borac bjezao 25 bodova, pretprosle Zrinjski 26, 2022 Zrinjski vam bjezao skoro 40 bodova na kraju.
I dok oni nabijaju toliku razliku, vi se mjerite sa Zeljom. Vama je to jedina mjera. Bitno je da ste ispred njega, a yebes ovo ostalo. Pa dobro, ako vam je tako lakse![]()
jurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:34
Nemoj se lud pravit.
Vi se mjerite.
Jedini vam je argument u životu da smo 2 boda ispred vas a uložili pare.
Kad smo 20 to ne spominjete.
Vi niste u konverzaciji za trofeje nit nas zanimate u tom smislu.
Vaša prosječna pozicija u ligi u zadnjih 6 godina je 5 mjesto.
Pa mi smo aktuelni osvajači trofeja.let3 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:39jurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:34
Nemoj se lud pravit.
Vi se mjerite.
Jedini vam je argument u životu da smo 2 boda ispred vas a uložili pare.
Kad smo 20 to ne spominjete.
Vi niste u konverzaciji za trofeje nit nas zanimate u tom smislu.
Vaša prosječna pozicija u ligi u zadnjih 6 godina je 5 mjesto.![]()
![]()
A vi kao jeste, tako sto ste svake sezone najmanje 20 bodova iza prvog na tabeli.
Ima logike
Vasa prosjecna pozicija je 3,4 mjesto.
Tad jesu bili bolji od nas to niko ne spori ali ove sezone stvarno nema niko pravo A da kaze ni Zekicu ni igracima koji su herojski iznijeli ovu polusezonu i to je jedino realno.let3 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:32Al nije to samo ove sezone.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:27A jel po tebi onako to realno?Kad kazes ne razmisli i zasto
Prosle vam je Borac bjezao 25 bodova, pretprosle Zrinjski 26, 2022 Zrinjski vam bjezao skoro 40 bodova na kraju.
I dok oni nabijaju toliku razliku, vi se mjerite sa Zeljom. Vama je to jedina mjera. Bitno je da ste ispred njega, a yebes ovo ostalo. Pa dobro, ako vam je tako lakse![]()
Nije to taj Zeljeznicar, drugi je to ne bi ovi nasi to radiliNeSamSafetee je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:46U slatkom iščekivanju početka šampionata 1965/66, legendarni bosanski publicista i novinar Alija Resulović, tada novinar sarajevskih “Večernjih novina”, imao je susret sa golmanom Rankom Planinićem, koji je opisao u svojoj knjizi “Ona vremena” (2006. godine). Donosimo odlomak iz ove sjajne knjige.
“Odjednom, stolu prilazi Ranko Planinić, golman Željezničara i moli me za pet minuta razgovora.
Pristajem.
– Znaš, u tebe imam najviše povjerenja, pa ću ti reći; u prošlom prvenstvu prodali smo utakmice Hajduku i zagrebačkoj Trešnjevki!!!?
– Pazi, Ranko, to su opasne i teške optužbe!?
– Ako želiš, reći ću ti sve, a ti snimi.
Odlazim do kola, uzimam magnetofon, molim Dejana (Vidovića, kuma Alijinog op.a.) da kao pravnik bude prisutan.
Planinić ponavlja tvrdnju o prodanim utakmicama.
– Ne znam ko je primio novac, ali znam da nismo smjeli pobijediti u Splitu protiv Hajduka i u Zagrebu protiv Trešnjevke! – reći će Planinić.
Vidi kralju
Druže ulagat se mora,to ne znači nekad i uspjeh kakav si zamislio.. To se najbolje vidi kod Man City-a,Psg-a,ne osvojiš svaki put šta želiš iako ulozis 500-600 miliona..
Znamo i kako ste osvajalijurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:53Vidi kralju
U posljednjih 10 sezona + ova ako ostane ovako
Sarajevo 3 titule 3 kupa
Zrinjski 6 titula 2 kupa
Borac 2 titule
Siroki 1 kup
Radnik 1 kup
Olimpic 1 kup
Velež 1 kup
Željezničar 1 kup
Cini mi se da ste vi u društvu Olimpica i Radnika. Mi ne.
Mi trofeje redovno osvajamo.
Treba istaći i da vam je ti jedino finale kupa a mi smo ih odigrali 5.
Bogami drastična je razlika.
jurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:53Vidi kralju
U posljednjih 10 sezona + ova ako ostane ovako
Sarajevo 3 titule 3 kupa
Zrinjski 6 titula 2 kupa
Borac 2 titule
Siroki 1 kup
Radnik 1 kup
Olimpic 1 kup
Velež 1 kup
Željezničar 1 kup
Cini mi se da ste vi u društvu Olimpica i Radnika. Mi ne.
Mi trofeje redovno osvajamo.
Treba istaći i da vam je ti jedino finale kupa a mi smo ih odigrali 5.
Bogami drastična je razlika.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, VolimoSarajevo i 23 gosta.