Jesam i stojim iza svojih rijeci, kako bijese kako sam ga zvao ispod radara ili AZ igrac....ronaldo99 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 13:26Memo i milanist su sigurno ta dva ali bilo ih je jos. Ali ok to sad vise nije ni bitno, ono sto je bitnije je da mu je vcrs vrlo vjerovatno posljednja tekma za Milan. Steta nadao sam se iduce sezone njemu i Ricciju u veznom redumuxa je napisao/la: ↑24 maj 2025, 12:05Koliko me pamćenje služi samo 2 forumasa su sprdala da njimronaldo99 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 10:08Ovdje se pljuvalo po Tijjaniju, a sad se place sto ce biti prodan. Cudni smo mi navijaci. Tesko da ce seTijjani zadrzati pogotovo kad ga Pep hoce, svi oni zele ici kod njega i osvajati trofeje i postati jos bolja verzija sebe. Tijjani u Cityu je idealna zamjena za KDB recimo
Moje misljenje on nije top igrac niti moze biti u ovom momentu, na osnovu jedne sezone u Milanu ( koja je bila uzasna) govoriti da je top isuvise neozbiljno, gdje je igrao toplo hladno znao po nekoliko utakmica da ga nema ni na mapi....sad ce reci najbolji veznjak izabran bla bla, to je iskreno smijurija jer ti je tim na 8 ili 9 mj i da izaberes iz tog tima najboljeg igraca to je suludo....
On treba ostati u Milanu i tek sljedece sezone da eksplodira ili cak jos jednu pa se moze pricati o nekim stvarima....
Iskren da budem i ja bi prihvatio objerucke poziv Pepa jer ova Milan sa ovakvom upravljackom strukturom je klub bez buducnosti.....