FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve to uredu
Ide ovo nekim finim tokom korak po korak ali ide.
Ali ona majica kupa u šopu je meni ružna i da dres za dijete od 5 godina košta kao onaj xxl to mi ne ide u glavu plus što na clansku čekam da sam zaboravio kad sam je produžio.
Ovo sa šopom se mora malo podići, one tete su uredne žene, fine gostoljubljive ,ljubazne ali ovo sa cijenama je otišlo u tacku. Da mi napiše ime igrača na dresu ode preko 220km
Ali ona majica kupa u šopu je meni ružna i da dres za dijete od 5 godina košta kao onaj xxl to mi ne ide u glavu plus što na clansku čekam da sam zaboravio kad sam je produžio.
Ovo sa šopom se mora malo podići, one tete su uredne žene, fine gostoljubljive ,ljubazne ali ovo sa cijenama je otišlo u tacku. Da mi napiše ime igrača na dresu ode preko 220km
-
- Kontakt:
Jel stvarno neko misli da bi nam Cala ljudska gromada i dobar covijek tamo bio od koristi pored Vice,onog njegovog savjetnika sa telecom glavom,Beusa,Durica i slicnih?
Cuj Cala u savez

Hej djeco mila, vite grane moje,
Poslusajte sta vam govorim…
Hej ko ne ljubi, i ne cuva svoje…
Bozjeg lica nece vidjeti.
Sude mi zato sto svoje volim,
Volim najvise,
Sto sam branio moje najdraze……
Poslusajte sta vam govorim…
Hej ko ne ljubi, i ne cuva svoje…
Bozjeg lica nece vidjeti.
Sude mi zato sto svoje volim,
Volim najvise,
Sto sam branio moje najdraze……
-
- Kontakt:
jbt gledam jaran mi u inostranstvu kupio dres rome jer navija za njih, 80€ platio sa dostavom. kod nas dres preko 100€ kosta kao da smo realrelativizam je napisao/la: ↑25 maj 2025, 00:31Sve to uredu

ali to je nacin da klub nesto zaradi od navijaca, fanatika i turista, razumijem, ali su bas pretjerali.

Nisam fan ove dvojice da odma razjasnimo, iritantni su i meni i ne znam što ih Mirvic pušta blizu al eto valjda on zna razloge.Dakson je napisao/la: ↑24 maj 2025, 22:34Ibrakovic proda Celika i to je najveci transfer,Trbic se zna da je momak 100 ispravan. I nije tacno da su nogirani,problem je Mlinaric i transfer u koji se ugradio Dzeka Muminovic cc 25 milja Eura. Svaki levat uzima Mirvica,i gura se oko kluba. A problem koji je najveci sto je Dzenan Muminovic i Hurem predlozeni u savez od strane Mirvica.To ce tek da dodze Na red.
Ali, zivo me interesuje sta podrazumjevate po tim "ugradio se", ako znamo da svaki transfer ima svoje posrednike (obicno menadjere I ljude koji rade na transferu) i da se podrazumjeva odredjeni procenat ili dogovorena cifra za realizovani transfer.
Sto se saveza tice, njih dvojica su idealni kandidati za isti. Tu bas pašu sa ovim kriminalcima da se gombaju.
Ja cisto sumnjam da iko od nas koji su poznavaoci djela Dzeka i Hurema mogu podrzati da nas ono predstavljaju… ljudi koji mogu radit samo za svoj internes… problem je sto su ti ljudi blizu kluba insti nam ruse renome kluba .SARAJEVO je uvjek bio gradski klub…..
Koliko je izvjesno to da su nogirani Trbic i Ibrakovic?
- feniksptica
- Kontakt:
Kakve to ima veze sa namjestanjem kupa ? Gubite se, ali pravo...Dakson je napisao/la: ↑24 maj 2025, 22:34Ibrakovic proda Celika i to je najveci transfer,Trbic se zna da je momak 100 ispravan. I nije tacno da su nogirani,problem je Mlinaric i transfer u koji se ugradio Dzeka Muminovic cc 25 milja Eura. Svaki levat uzima Mirvica,i gura se oko kluba. A problem koji je najveci sto je Dzenan Muminovic i Hurem predlozeni u savez od strane Mirvica.To ce tek da dodze Na red.
De se dogovorite za sta optuzujete klub/Mirvica...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Za dio sa Dodikom se slazem 100%. Nase drugove, bracu, poznanike sa Sjevera ne smijemo otpisati. Oni ce Sami procistiti redove Kao I 2007/08. Do sad Su imali dobrih odluka Ali realno je da se na njih vrsi pritisak od structura koje vise nisu U klubu da svako Malo prave dramu I bojkot.Pitar6785 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 19:07Hz nemogu i nesmiju niti trebaju vratit svoj kredibilititet za 10 godina.. klub ako predje preko ovog nakon jednog derbija, i dobrog navijanja onda **** ti nas..HZSydney je napisao/la: ↑24 maj 2025, 16:21Dobro su se sjetili da niko nije iznad kluba! Malo su HZ preletile (ili nekoliko njih) Ali Evo hvala Bogu smirili su se. Izgubili su kredibilitet kod dosta raje Ali vratice oni to U prvom sljedecem derbiju kad zagrme...Nek nama za iducu sezonu ostanu Beganovic, Kupresak, Bubanja, Kyeremeh, Guli, Gojkovic ( kad se vrati), Turkes + ovi mladji sto svakako ne bi nigdje (Mujkic, Jatta, Mehmedovic, Hamzic) I dva tri pojacanja I mi SMO KO bombona...
Mora postojat odgovornost za uradjenu stetu, to je problem i sa Dodikom zeli covjek da radi sta hoce da vuce poteze koje hoce, hoce da bude sudija tuzioci general advokat i da kaze to sto sam juce prico danas nevazi ovi sto danas pricam nece vazit sutra al vazi sta je bilo prije 20 godina, i on je to uspio da u entitetu rs provodi zgura svoj narod u sjevernu koreju e sad misli da to moze i u federaci. E sad kad nemore hoce da kaze narodu u rs vidite ja sam pokuso nemoze tako al haj sad da se pomirimo i da zaboravimo moje budalastinje, al ja zelim bosanskim srbima u entitu i dalje da **** mater al vi izvinte hajde sad da se nastavimo igrat, ko **** rs i narod tamo..
E nece moci da moze..
Vidi, ja Sam daleko I ne znam sta "mahala" prica Ali po ovome sto vidim I onom cega se sjecam (Baljci, Sumani...) FKS je na putu da I organizaciono I finansjski I rezultatski dobije status evropskog modernog kluba sto U nasem pravnom I drustvenom sistemu predstavlja cudo
Zato mislim da BP i njihov uticaj Mora ili da se dijametralno promjeni ili da nestane jer cim Su njihovi clanovi izasli iz uprave imamo neverending dramu.
Zato je odlicno da se sa HZ sjelo I izmirilo (iako nicim izazvano od kluba) jer negative pred prelazni rok moze odbit I Ono Malo igraca sto zeli da igra nasu ligu.
S velikim postovanjem Pitaru 6785! Dobre Su te godine bile

.. jer Stari je volio Sarajevo...
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Je.bemtiuciteljicubosanskogjezikaiknjizevnostiPitar6785 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 19:07Hz nemogu i nesmiju niti trebaju vratit svoj kredibilititet za 10 godina.. klub ako predje preko ovog nakon jednog derbija, i dobrog navijanja onda **** ti nas..HZSydney je napisao/la: ↑24 maj 2025, 16:21Dobro su se sjetili da niko nije iznad kluba! Malo su HZ preletile (ili nekoliko njih) Ali Evo hvala Bogu smirili su se. Izgubili su kredibilitet kod dosta raje Ali vratice oni to U prvom sljedecem derbiju kad zagrme...Nek nama za iducu sezonu ostanu Beganovic, Kupresak, Bubanja, Kyeremeh, Guli, Gojkovic ( kad se vrati), Turkes + ovi mladji sto svakako ne bi nigdje (Mujkic, Jatta, Mehmedovic, Hamzic) I dva tri pojacanja I mi SMO KO bombona...
Mora postojat odgovornost za uradjenu stetu, to je problem i sa Dodikom zeli covjek da radi sta hoce da vuce poteze koje hoce, hoce da bude sudija tuzioci general advokat i da kaze to sto sam juce prico danas nevazi ovi sto danas pricam nece vazit sutra al vazi sta je bilo prije 20 godina, i on je to uspio da u entitetu rs provodi zgura svoj narod u sjevernu koreju e sad misli da to moze i u federaci. E sad kad nemore hoce da kaze narodu u rs vidite ja sam pokuso nemoze tako al haj sad da se pomirimo i da zaboravimo moje budalastinje, al ja zelim bosanskim srbima u entitu i dalje da **** mater al vi izvinte hajde sad da se nastavimo igrat, ko **** rs i narod tamo..
E nece moci da moze..
....sve drugo će proći!
Podrazumijeva se to da npr Mlinaric pristane na platu od 15 hiljada dok pregovara sa nekim ko je zaduzen za to, a onda taj neko ode i kaze da Mlinaric nece ispod 16-17 hiljadanokee je napisao/la: ↑25 maj 2025, 07:39Nisam fan ove dvojice da odma razjasnimo, iritantni su i meni i ne znam što ih Mirvic pušta blizu al eto valjda on zna razloge.Dakson je napisao/la: ↑24 maj 2025, 22:34Ibrakovic proda Celika i to je najveci transfer,Trbic se zna da je momak 100 ispravan. I nije tacno da su nogirani,problem je Mlinaric i transfer u koji se ugradio Dzeka Muminovic cc 25 milja Eura. Svaki levat uzima Mirvica,i gura se oko kluba. A problem koji je najveci sto je Dzenan Muminovic i Hurem predlozeni u savez od strane Mirvica.To ce tek da dodze Na red.
Ali, zivo me interesuje sta podrazumjevate po tim "ugradio se", ako znamo da svaki transfer ima svoje posrednike (obicno menadjere I ljude koji rade na transferu) i da se podrazumjeva odredjeni procenat ili dogovorena cifra za realizovani transfer.
Sto se saveza tice, njih dvojica su idealni kandidati za isti. Tu bas pašu sa ovim kriminalcima da se gombaju.
- napoleon72
- Kontakt:
.Haksss je napisao/la: ↑25 maj 2025, 00:08Ja kad sam danas napisao da je Mirvic otpratio sa instagrama Ibraka evo i Trbica i pitao zna li neko sta se desava mene Napoleon napadne i kaze mi da to ovdje nikoga ne zanima ko koga prati i da ne smatram![]()
Zadnja izmjena: napoleon72, dana/u 25 maj 2025, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Malo si se zbunionapoleon72 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 11:52Kralju ti si postavio sliku kako je Mirvic otpratio Ibru Hodzica, dan te yebo, kojeg Ibraka? Znas li ti da su to dvije razlicite osobe? Abdulah Ibrakovic - prevarant koji je bio SD u vrijeme ulaska Tana u klub. Ibro Hodzic - trener golmana koji je otisao iz kluba kad i Dogan. Prvo nauci ko stoji iza profila pa onda trazi teorije zavjere u Mirvicevom instagramu.![]()
On je u search osoba koje prati Mirvic ukucao slova "ibr" i onda mu je samo izašao Ibro Hodžić, a nije nigdje izašao Ibrakovic, što znači da prati Ibru Hodzica ali ne prati više Ibrakovica
-
- Kontakt:
HahahahahahRokitansky je napisao/la: ↑25 maj 2025, 12:02Malo si se zbunionapoleon72 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 11:52Kralju ti si postavio sliku kako je Mirvic otpratio Ibru Hodzica, dan te yebo, kojeg Ibraka? Znas li ti da su to dvije razlicite osobe? Abdulah Ibrakovic - prevarant koji je bio SD u vrijeme ulaska Tana u klub. Ibro Hodzic - trener golmana koji je otisao iz kluba kad i Dogan. Prvo nauci ko stoji iza profila pa onda trazi teorije zavjere u Mirvicevom instagramu.![]()
On je u search osoba koje prati Mirvic ukucao slova "ibr" i onda mu je samo izašao Ibro Hodžić, a nije nigdje izašao Ibrakovic, što znači da prati Ibru Hodzica ali ne prati više Ibrakovica
- luckystrike
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO
IGRA SARAJ'VO
IGRA SARAJ'VO
Renan se vraca, moguca dalja posudba u Posusje, bar je to zelja posusaka. Iskreno, ja bih ga ostavio i dao mu jos jednu sansu, ali samo ako to nece znaciti da Turkes ispasta opet.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
E koliko mozete srati...
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bordo10, bordobijeli, Hajdeee, hase73, MokraKifla, Serha i 88 gostiju.