FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Realno mene opste nepogadjaju ove suplje price prvak nam pobjeggao 25 bodova zeljo bez hljeba ima isti broj bodova.
To apsulutno nema nikakve veze sa realnim kvalitetom prikazanim na terenu kao ni prosle 3 sezone..
Ove godine bi osvoili DUPLU KRUNU DA NAS SUDIJE NISU POKRALE..
Kiksevi protiv slobode sb radnika veleza nisu uzrok tog sto su te ekipe zasluzile jer jednostavno vise nije bilo moguce stic i onda se pruzila prilika drugom timu naravno i VOLJNI MOMENET JE PAO KOD IGRACA TO JE DO ZEKICA
To apsulutno nema nikakve veze sa realnim kvalitetom prikazanim na terenu kao ni prosle 3 sezone..
Ove godine bi osvoili DUPLU KRUNU DA NAS SUDIJE NISU POKRALE..
Kiksevi protiv slobode sb radnika veleza nisu uzrok tog sto su te ekipe zasluzile jer jednostavno vise nije bilo moguce stic i onda se pruzila prilika drugom timu naravno i VOLJNI MOMENET JE PAO KOD IGRACA TO JE DO ZEKICA
+1mnon46 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:00Sve dok se borcu i zrinjskom navlači po sezoni 15ak bodova a tebe se kolje za nekih 10, nema smisla raspravljati o tome koliko kasnimo bodova za njima. Isto tako se ne treba porediti sa fekalijama koje imaju dobro suđenje osim kad igraju protiv borca i zrinjskog.
Hoćete mi reći da smo bodovno sa njima egal da ne bi dobili slobodu, radnika, širokog? Eto zadnje 3 domaće, da smo imali ikakav motiv, pregazili bi ih sa 3 razlike. Otvorio ti se kup, uzeo si kup, boli me kkuraac i da kasnimo 80 bodova za prvim. Vidjelo se u ovim tekmama koji igrači ni slučajno ne smiju zakoračit na Koševo iduće sezone. Jedna od ove 3 tekme bi se mogla smatrati lošim danom, sve preko toga je nemoć i neznanje istih.
-
- Kontakt:
Sefu i dalje puna podrska nadam se da on najbolje zna sta radi, i da cemo sad dovesti dobre igrace, jer odlazi fin br igraca po meni i nisu neki kalibar.
Mlinaric pun pogodak za sada….
next please….

Mlinaric pun pogodak za sada….

next please….

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Tako je. Povukli se u drugom poluvremenu kao da smo 3 crvena imali i to protiv Radnika, pa Gavric im igra stopera.luckystrike je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:53Na stranu nes(p)retan slučaj, po mom mišljenju Zekić baš loše vodio utakmicu. Ziheraški.
Na poluvremenu umjesto Turkesa i Krdzalica ulaze Kapetanović i Butic, nigdje veze ali najjača izmjena je Balta umjesto Jatte u 93 minuti.

Mujkic dvije amaterske greške, faul na centru, pa neće ti valjda njihov igrač s loptom pobjeći do našeg gola…
Realno, izvukli smo jedva ovaj bod jer su imali 2 zicera. Još jedno prvenstvo za zaborav.
Mnogo sam uzrujan zbog ove današnje utakmice, strašno!
- relativizam
- Kontakt:
Ja da uzmem dres sa imenom igraca za sebe i sina moram platiti oko 500km,kucaj na šopu manchestera vjerujem da je tu ta cijena.TommyHilfiger je napisao/la: ↑25 maj 2025, 06:34jbt gledam jaran mi u inostranstvu kupio dres rome jer navija za njih, 80€ platio sa dostavom. kod nas dres preko 100€ kosta kao da smo realrelativizam je napisao/la: ↑25 maj 2025, 00:31Sve to uredu
Ide ovo nekim finim tokom korak po korak ali ide.
Ali ona majica kupa u šopu je meni ružna i da dres za dijete od 5 godina košta kao onaj xxl to mi ne ide u glavu plus što na clansku čekam da sam zaboravio kad sam je produžio.
Ovo sa šopom se mora malo podići, one tete su uredne žene, fine gostoljubljive ,ljubazne ali ovo sa cijenama je otišlo u tacku. Da mi napiše ime igrača na dresu ode preko 220km![]()
ali to je nacin da klub nesto zaradi od navijaca, fanatika i turista, razumijem, ali su bas pretjerali.![]()
Preskupo, još kad vidis ovu igru i ova desavanja...
Sad s utakmice, odem na zapad malo, počela me mahala nervirat na istoku u zadnje vrijeme kad na zapadu još gori orangutani, zamal' da ovaj jedan pacijent fasuje...
Nejse, što se utakmice tiče, dobro smo prošli. Znao sam da će Mujkić crvenku da dobije, čist crveni k'o suza, ne znam šta je mislio da će ga Lija sa 4 operacije i 10 godina više da pretrči. Mnogo glup potez. Do crvenog smo bili puno bolji, poslije nam po našoj desnoj strani djecu pravili. Unušić će ono krilo njihovo da sanja večeras.
Idemo dobit' Posušje, imamo im dužni. Vraćaju nam se igrači tako da nema izgovora!
Nejse, što se utakmice tiče, dobro smo prošli. Znao sam da će Mujkić crvenku da dobije, čist crveni k'o suza, ne znam šta je mislio da će ga Lija sa 4 operacije i 10 godina više da pretrči. Mnogo glup potez. Do crvenog smo bili puno bolji, poslije nam po našoj desnoj strani djecu pravili. Unušić će ono krilo njihovo da sanja večeras.
Idemo dobit' Posušje, imamo im dužni. Vraćaju nam se igrači tako da nema izgovora!
-
- Kontakt:
Moramo dobiti u Posusju
Mustafic,Lulic,Unusic i jos 2-3 nemaju sta da traze u FKS.Krdzalicu bi dao jos jedne pripreme samo zbog povrede i nicega drugog
Mustafic,Lulic,Unusic i jos 2-3 nemaju sta da traze u FKS.Krdzalicu bi dao jos jedne pripreme samo zbog povrede i nicega drugog
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Zekić često potencira traženje dubine, a Turkeša zamjenio sa igračem sličnog profila. Po mom amaterskom mišljenju naprijed su trebali "vrebati" Kyeremeh i Kuprešak, eventualno da se Mustafić ubacuje iz drugog plana, a sve u momentima tranzicije tj. po otetoj lopti.Madafaka je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:33Tako je. Povukli se u drugom poluvremenu kao da smo 3 crvena imali i to protiv Radnika, pa Gavric im igra stopera.luckystrike je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:53Na stranu nes(p)retan slučaj, po mom mišljenju Zekić baš loše vodio utakmicu. Ziheraški.
Na poluvremenu umjesto Turkesa i Krdzalica ulaze Kapetanović i Butic, nigdje veze ali najjača izmjena je Balta umjesto Jatte u 93 minuti.![]()
Mujkic dvije amaterske greške, faul na centru, pa neće ti valjda njihov igrač s loptom pobjeći do našeg gola…
Realno, izvukli smo jedva ovaj bod jer su imali 2 zicera. Još jedno prvenstvo za zaborav.
Butić nije mogao vršiti pritisak a za tranziciju nije dovoljno brz. Kapetanović je gurnut za to što mislim da je Mihael trebao raditi ali se nije snašao, a Zoranu je očigledno bilo bitnije da je zadnja linija čvršća.
Razočaran sam zalaganjem unatoč igraču manje. Imali smo igrača manje i u Mostaru odnosno dva zadnjih 20-ak minuta ali su se svi redom bacali na glavu. Danas voljni momenat ni blizu toga.
Brate vidis da je skonto da je pojeo g. pa obriso odgovor kad si ga ti ispravio pa stavio samo.Rokitansky je napisao/la: ↑25 maj 2025, 12:02Malo si se zbunionapoleon72 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 11:52Kralju ti si postavio sliku kako je Mirvic otpratio Ibru Hodzica, dan te yebo, kojeg Ibraka? Znas li ti da su to dvije razlicite osobe? Abdulah Ibrakovic - prevarant koji je bio SD u vrijeme ulaska Tana u klub. Ibro Hodzic - trener golmana koji je otisao iz kluba kad i Dogan. Prvo nauci ko stoji iza profila pa onda trazi teorije zavjere u Mirvicevom instagramu.![]()
On je u search osoba koje prati Mirvic ukucao slova "ibr" i onda mu je samo izašao Ibro Hodžić, a nije nigdje izašao Ibrakovic, što znači da prati Ibru Hodzica ali ne prati više Ibrakovica
Hvala tebi u svakom slučaju
+1tabba77 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:21+1mnon46 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:00Sve dok se borcu i zrinjskom navlači po sezoni 15ak bodova a tebe se kolje za nekih 10, nema smisla raspravljati o tome koliko kasnimo bodova za njima. Isto tako se ne treba porediti sa fekalijama koje imaju dobro suđenje osim kad igraju protiv borca i zrinjskog.
Hoćete mi reći da smo bodovno sa njima egal da ne bi dobili slobodu, radnika, širokog? Eto zadnje 3 domaće, da smo imali ikakav motiv, pregazili bi ih sa 3 razlike. Otvorio ti se kup, uzeo si kup, boli me kkuraac i da kasnimo 80 bodova za prvim. Vidjelo se u ovim tekmama koji igrači ni slučajno ne smiju zakoračit na Koševo iduće sezone. Jedna od ove 3 tekme bi se mogla smatrati lošim danom, sve preko toga je nemoć i neznanje istih.

Ma realno jedino on na zapadu jede vanago svaku utakmicu. Umalo je mare dobio, ona 3 ispred su se zaletila..hazarder je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:41Sad s utakmice, odem na zapad malo, počela me mahala nervirat na istoku u zadnje vrijeme kad na zapadu još gori orangutani, zamal' da ovaj jedan pacijent fasuje...
Bolje je puno nego na istoku, tamo je bas puno pacijenata raznih dijagnoza.
Utakmica, lijepo vrijeme, malo vjetar pirkao

Ma crveni nas je sasjekao, umjesto 2-0 odes na 1-1 s igracem manje to je to.. Mah nebitno vala.
-
- Kontakt:
Previše loši utakmica na kosevu to se mora popraviti . Bodove su nosili Zrnjski,Borac,Široki,Zeljeznicar,Sloboda,Posušje,Radnik .
-
- Kontakt:
Ako se misli u narednim sezonama osvajati titula, bodove sa strane sto vise kupit, a kuci sto manje kikseva bar ne protiv ovih iz donjeg dijela tabele realno, ali mi to ne ispostujemo nama bodove nosi ko stigne jak i nejak tim.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Pa igrali bez pola ekipe zbog crvenih u mostaru, jos opet dobili rano crveni...ne znam sta ste ocekivali, dobar je bod u ovakvim okolnostima
Volim te Sarajevo!
Volim te Sarajevo!
Budimo realni, titule necemo vidjeti ni narednih 8 godina! Ne sto smo losi i sto necemo zasluziti, dok je gicka i beusa tako je kako je.
Volim te Sarajevo!
Volim te Sarajevo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
U ovih 7 utakmica od moguci 21 uzeli smo 4 . 17 bodova ispusteno na kosevu ,puno .bordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2025, 19:21Previše loši utakmica na kosevu to se mora popraviti . Bodove su nosili Zrnjski,Borac,Široki,Zeljeznicar,Sloboda,Posušje,Radnik .
-
- Kontakt:
Upravo tako.Jednostavno ne mogu da se motivišem da idem na utakmice gdje se njima samim ne igra i gdje je svima u klubu svejedno kakav će biti rezultat.luckystrike je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:07Bez imalo volje i kuvveta za daljom raspravom, ne mogu da ne napišem da za FK Sarajevo ne bi trebalo biti nebitnih utakmica. Naročito na Koševu.
Čuj nebtina utakmica za skupinu plačenika i čuj nebitno jesi li treći ili četvrti na tabeli.
Njima nebitno a plata im je bitna,a meni da bude bitno da dođem odvojim vrijeme,platim kartu i da gledam to što je njima nebitno.
Loše je ovo bilo, ali male su šanse bile da je moglo biti bolje. Četvorica izbačeni od Halkića za ovu utakmicu, četvorica bitnih. Pojedini koji su igrali ili nisu za prvih 11 ili nisu za našeg kluba. Plus sudijsko guranje, ne puno, ali im je fino šiljio što se vidjelo. Podrška za Zekića i igrače! Još jedna utakmica i kraj. Ekipu ne smijemo mijenjati puno na pauzi. Bude li većih promjena onda smo debili.