Vi ste prva meč lopta. Ako dobijete Jedinstvo, to je to. Ako slucajno zijanite, zadnjih 90 minuta pola lige moze ispasti.
Vasa tekma protiv Bihaca jednog salje u Drugu ligu, vi ili oni.
Moderator/ica: GracanicaAA
Jesmo svih 5 zadnjih kola sve pobjede kupili.Ne znamo šta ćemo sa parama pa ima se može se.
Mi kada bi i izgubili od Jedinstva, imamo šansu da se izvučemo protiv Travnika u zadnjem kolu, te potencijalno gurnemo njih u niži rang.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑25 maj 2025, 19:37Vi ste prva meč lopta. Ako dobijete Jedinstvo, to je to. Ako slucajno zijanite, zadnjih 90 minuta pola lige moze ispasti.
A i ja podrazumijevam da cemo mi sada Travnika dobitiASD je napisao/la: ↑25 maj 2025, 19:42Mi kada bi i izgubili od Jedinstva, imamo šansu da se izvučemo protiv Travnika u zadnjem kolu, te potencijalno gurnemo njih u niži rang.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑25 maj 2025, 19:37Vi ste prva meč lopta. Ako dobijete Jedinstvo, to je to. Ako slucajno zijanite, zadnjih 90 minuta pola lige moze ispasti.
Hehe, kolike su šanse da iznenadite Travnik u gostima u zadnjem kolu i jos ih izbacite iz lige!? Šanse ravne 0ASD je napisao/la: ↑25 maj 2025, 19:42Mi kada bi i izgubili od Jedinstva, imamo šansu da se izvučemo protiv Travnika u zadnjem kolu, te potencijalno gurnemo njih u niži rang.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑25 maj 2025, 19:37Vi ste prva meč lopta. Ako dobijete Jedinstvo, to je to. Ako slucajno zijanite, zadnjih 90 minuta pola lige moze ispasti.
Smanjenje na 14 klubova je naredna sezona.
Logično kad je 60% ekipa u +/- 3 boda od 50% osvojenih bodova. Samo su Stupčanica i Čelik sigurni da ostaju
strasno Bgm, Travnik do prije par kola ganjao Stupcanicu, sad im gori pod nogama
Kad su prodali gdje god su stigli bodove...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑25 maj 2025, 19:57strasno Bgm, Travnik do prije par kola ganjao Stupcanicu, sad im gori pod nogama
Znaci srebrenik ste riješililegenda reala je napisao/la: ↑25 maj 2025, 21:39Vi odigrajte u Banovicima X, da vas prestignemo hahaha
Sad radimo na Rahicu da zapne u Tomislavu i sudije iz Salegendarnadruga je napisao/la: ↑25 maj 2025, 21:43Znaci srebrenik ste riješililegenda reala je napisao/la: ↑25 maj 2025, 21:39Vi odigrajte u Banovicima X, da vas prestignemo hahaha![]()
Hajmo biti realni, koja ekipa ima još za premije. Kod nas su Plate redovne,ali nije da bas novca imamo viska. Gradina ima još šansu da se izvuče, po meni će igrati regularno.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑26 maj 2025, 07:06Jedinstvo bi itekako ozbiljno trebalo shvatiti utakmicu Gradina - Gorazde. Mozda podjednako vazna kao i njihova tekma. Po meni trebaju uraditi na dozvoljen nacin, a to je dati premije igracima Gradine za pobjedu protiv Gorazda. Time bi sebi uveliko povecali sanse za opstanak. Jedinstvu je ostala samo jedna utakmica, dok cemo mi ostali imati jos jednu sansu da spasimo sezonu.
Ma ispali su oni nazalost.legendarnadruga je napisao/la: ↑26 maj 2025, 07:24Hajmo biti realni, koja ekipa ima još za premije. Kod nas su Plate redovne,ali nije da bas novca imamo viska. Gradina ima još šansu da se izvuče, po meni će igrati regularno.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑26 maj 2025, 07:06Jedinstvo bi itekako ozbiljno trebalo shvatiti utakmicu Gradina - Gorazde. Mozda podjednako vazna kao i njihova tekma. Po meni trebaju uraditi na dozvoljen nacin, a to je dati premije igracima Gradine za pobjedu protiv Gorazda. Time bi sebi uveliko povecali sanse za opstanak. Jedinstvu je ostala samo jedna utakmica, dok cemo mi ostali imati jos jednu sansu da spasimo sezonu.
Ma do zadnje se ovdje neće znati, vi isto morate Travnika uzeti jer sa Piskicem se nikad ne zna, njemu su pare drage svejedno odakleHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:00Ma ispali su oni nazalost.legendarnadruga je napisao/la: ↑26 maj 2025, 07:24Hajmo biti realni, koja ekipa ima još za premije. Kod nas su Plate redovne,ali nije da bas novca imamo viska. Gradina ima još šansu da se izvuče, po meni će igrati regularno.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑26 maj 2025, 07:06Jedinstvo bi itekako ozbiljno trebalo shvatiti utakmicu Gradina - Gorazde. Mozda podjednako vazna kao i njihova tekma. Po meni trebaju uraditi na dozvoljen nacin, a to je dati premije igracima Gradine za pobjedu protiv Gorazda. Time bi sebi uveliko povecali sanse za opstanak. Jedinstvu je ostala samo jedna utakmica, dok cemo mi ostali imati jos jednu sansu da spasimo sezonu.
Ma drug, za to se moraju roditi pare. Bolje naci 5-10 hiljada pa da se poslije ne kaješ. Puno je skuplje ispasti pa onda govoriti jesmo bili budale, sto nismo dali premije. Uostalom ako nece jedni, hoce drugi. Dace druga strana, jel tako?legendarnadruga je napisao/la: ↑26 maj 2025, 07:24Hajmo biti realni, koja ekipa ima još za premije. Kod nas su Plate redovne,ali nije da bas novca imamo viska. Gradina ima još šansu da se izvuče, po meni će igrati regularno.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑26 maj 2025, 07:06Jedinstvo bi itekako ozbiljno trebalo shvatiti utakmicu Gradina - Gorazde. Mozda podjednako vazna kao i njihova tekma. Po meni trebaju uraditi na dozvoljen nacin, a to je dati premije igracima Gradine za pobjedu protiv Gorazda. Time bi sebi uveliko povecali sanse za opstanak. Jedinstvu je ostala samo jedna utakmica, dok cemo mi ostali imati jos jednu sansu da spasimo sezonu.
Gle drug donekle si upravu. Ali meni je draže da nakon godina brukanja platimo ove igrače kao sto su im sad redovna primanja neg da kukamo kao pojedine ekipe svaka 2-3 mjeseca. Stanje u ovoj ligi općenito nije dobro, možda 2-3 ekipe plaćaju obaveze svoje a ostale to je vise gladno nego sito.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑26 maj 2025, 09:38Ma drug, za to se moraju roditi pare. Bolje naci 5-10 hiljada pa da se poslije ne kaješ. Puno je skuplje ispasti pa onda govoriti jesmo bili budale, sto nismo dali premije. Uostalom ako nece jedni, hoce drugi. Dace druga strana, jel tako?legendarnadruga je napisao/la: ↑26 maj 2025, 07:24Hajmo biti realni, koja ekipa ima još za premije. Kod nas su Plate redovne,ali nije da bas novca imamo viska. Gradina ima još šansu da se izvuče, po meni će igrati regularno.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑26 maj 2025, 07:06Jedinstvo bi itekako ozbiljno trebalo shvatiti utakmicu Gradina - Gorazde. Mozda podjednako vazna kao i njihova tekma. Po meni trebaju uraditi na dozvoljen nacin, a to je dati premije igracima Gradine za pobjedu protiv Gorazda. Time bi sebi uveliko povecali sanse za opstanak. Jedinstvu je ostala samo jedna utakmica, dok cemo mi ostali imati jos jednu sansu da spasimo sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.