Crnogorski Pique.
E kakva je to grobina bila!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Crnogorski Pique.
Još gore, ako su takvom panju dali 8000 platu koliko su imali ostali.
Nije ovo priča o Amaru, ovo je priča o onima zbog kojih smo danas tu gdje jesmo. O onima koji su Željine pare trošili kao da im je babovina pa kad je nestalo para - ispalili se a ostavili ovakve polugrače da ih Željo plaća.Hansestadt je napisao/la: ↑27 maj 2025, 10:25Uz duzno postovanje, yebes vise pricu o Amaru, valja nama sutra ziviti, nego ima li kakvih pojacanja?
Valjda smo naucili, da nam dodje nova epidemija mi smo opet u helacu.Virtu4l je napisao/la: ↑27 maj 2025, 10:34Nije ovo priča o Amaru, ovo je priča o onima zbog kojih smo danas tu gdje jesmo. O onima koji su Željine pare trošili kao da im je babovina pa kad je nestalo para - ispalili se a ostavili ovakve polugrače da ih Željo plaća.Hansestadt je napisao/la: ↑27 maj 2025, 10:25Uz duzno postovanje, yebes vise pricu o Amaru, valja nama sutra ziviti, nego ima li kakvih pojacanja?
Hansestadt je napisao/la: ↑27 maj 2025, 10:38Valjda smo naucili, da nam dodje nova epidemija mi smo opet u helacu.
i ko je sad za to kriv? misimovic?Virtu4l je napisao/la: ↑27 maj 2025, 10:42Hansestadt je napisao/la: ↑27 maj 2025, 10:38Valjda smo naucili, da nam dodje nova epidemija mi smo opet u helacu.
Ne treba nam pandemija, već smo u helaću, ovi su bez pandemije napravili 2 miliona minusa.
Uprava kluba na čelu sa Tanovićima i Tunovićima. Samo izgleda da to više nikome ne smeta, mislim sad kad nema orkestrirane hajke iz Rajlovca.
Stalno potenciraš tu laž kako je u kasi neko ostavio nula KM. Ali nebitno...Virtu4l je napisao/la: ↑27 maj 2025, 08:36Evo, Sipović je sinoć potvrdio ono što ja pišem toliko godina. Čisto da se vidi šta je Amara dočekalo i kako su se krčmile Željine pare na poluigrače. Roster od skoro 40 igrača sa debelim ugovorima, a u kasi su ostavili nula maraka.
Ovaj Crnogorac o kojem pričaju je vjerovatno Darko Marković.
S obzirom kakva stoka od igraca nam je u klubu, nisu nista drugo ni zasluzili. Cast pojedincima
Misimovica i njegovu upravu je docekalo oko 5, 5 miliona (oko tri miliona od Evrope, Bajic, Hadziahmetovic, Dzeko...).
Ne treba ništa dalje komentarisati.mavi je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04Misimovica i njegovu upravu je docekalo oko 5, 5 miliona (oko tri miliona od Evrope, Bajic, Hadziahmetovic, Dzeko...).
Bila je priča o tome. Pa se Sarajevu slala ponuda od tih para od 400 hiljada EURA.
Nakon što su te pare legle na račun, bilo je ostavljeno 2 i kusur miliona sa strane da,se porez zatvori. Pesto je to tada izjavio.
Ali, nije...
Počelo se s dovođenjem igraca, plaćanjem basnoslovnih plata poluigracima, građevinski poduhvati...
I prilikom odlaska se klub ostavio s nula maraka.
I jos s dugom.
Lako provjerljivo, nije ovo nikakvo otkrivanje tople vode.
Upravo tako, potrošili sve moguće pare na polovnjake, čim se nanjušilo već poslije Krcmarevica da nema para, digli su sidro i čekali da ih "otjeraju" navijači.Virtu4l je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:07
Ma jasno kao dan, novi ljudi kad su došli nisu imali za plate već prvi mjesec. Čim su nanjušili da će nestati para, ispalili su se i ostavili preplaćene igrače.
Preko 10 miliona maraka je njima stiglo odmah u prvoj godini mandata. Nikad niko nije imao više para.
Pripremali smo se u Livnu dok su neki isli u Catez pa sta je na kraju bilo? Jos nije zvanicno da li ce biti promjene. I Kupres je jedna od opcija navodno. Ne znam zasto su promijenili Zlatibor.
Ni na instagramu nista od videa nema frisko, nevjerovatno. Ovu sezonu kao i prethodnu igrao za Oss, druga liga Nizozemske, zavrsili 16 od 20, ixa njih samo druge ekipe Ajaxs, PSV, Utrechta i Vitesse. U dvije sezone 50 nastupa (31/19) i dva gola. Na starim videima izgleda ok.mamonelafo je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:12Ne znam šta da mislim za pisanja o ovom Nizozemcu sto je igrao za Curacao. Totalna je nepoznanica. Ima li neko info ili friške snimke na yt, a ne iz 2017. godine?
Ja lično nisam baš zadovoljan sa stvarima koje sam vidio.tiagofaria25 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 12:26Ni na instagramu nista od videa nema frisko, nevjerovatno. Ovu sezonu kao i prethodnu igrao za Oss, druga liga Nizozemske, zavrsili 16 od 20, ixa njih samo druge ekipe Ajaxs, PSV, Utrechta i Vitesse. U dvije sezone 50 nastupa (31/19) i dva gola. Na starim videima izgleda ok.mamonelafo je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:12Ne znam šta da mislim za pisanja o ovom Nizozemcu sto je igrao za Curacao. Totalna je nepoznanica. Ima li neko info ili friške snimke na yt, a ne iz 2017. godine?
Trenutno korisnika/ca: Argentina, perodeformero i 38 gostiju.