FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Buchanan novi Lazaro, izgleda da će u Torino, transfer koji nikada nije imao smisla.
Umjesto njega se traži centralni stoper jer Acerbi i dalje nije blizu povrataka.
Problem je što neće nekoga ko će biti privremeno rješenje, a u Interovoj platnoj kategoriji u januaru nema nikoga ko bi bio dugoročno rješenje.
Umjesto njega se traži centralni stoper jer Acerbi i dalje nije blizu povrataka.
Problem je što neće nekoga ko će biti privremeno rješenje, a u Interovoj platnoj kategoriji u januaru nema nikoga ko bi bio dugoročno rješenje.
-
- Kontakt:
Neka, ne sluti pobogu.ElPrincipe je napisao/la: ↑20 jan 2025, 02:06Mozel ovaj gendouzi iz lacia igrat hakanovu poziciju jako gotivan igrac bar meni
1921
Palacios ode na posudbu u Monzu na 6 mjeseci, bolje nego da trune na klupi kod nas.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Buchanan ode u Villareal na posudbu do kraja sezone. 1m + opcija da ga se otkupi za 13. Eto njega nazad na ljeto
Nasi hoce Zalewskog iz Rome. Nismo puno vidjeli Buchanana ali djeluje mi da je NIcola bolja opcija
Nasi hoce Zalewskog iz Rome. Nismo puno vidjeli Buchanana ali djeluje mi da je NIcola bolja opcija
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Zalewski je jako loš igrač, ali moguće da će pod trenerom koji ima neki sistem i pokazati šta zna. Čudan tip kojeg baš i ne krasi disciplina, jedino je atipično to što za reprezentaciju uvijek igra vrhunski, dok za Romu i ne baš.
Svakako će deal biti posudba sa pravom otkupa, ali njemu ističe ugovor, pa ne znam da li je potreban produžetak ugovora sa nama da se to desi ili će ga stari lisac Marotta uzeti džabe. Da sam na mjestu Ghisolfija ponudio bi zamjenu Arnautović - Zalewski.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nije zalewski neko impresivno rjesenje ali tesko je ocekivati da sad dovedemo nekog ko moze pomoci, a u isto vrijeme nece mu biti problem da grije klupu.
Vidjecemo ako dodje kako ce se snaci, mlad je, ima neki potencijal, a i mi imamo sistem i timsku hemiju koja je pomogla i igracima sa manjim potencijalom da budu korisni u ovom trenutnom sistemu.
Vidjecemo ako dodje kako ce se snaci, mlad je, ima neki potencijal, a i mi imamo sistem i timsku hemiju koja je pomogla i igracima sa manjim potencijalom da budu korisni u ovom trenutnom sistemu.
Jedino me razumijem što ganjaju lijevog beka kad tu imamo sjajnog Augusta kao zamjenu za Dimarc, umjesto da ganjaju desnog beka jer tu Denzela mijenja Darmian koji fizički to više je može i treba samo igrat desnog štopera povremeno
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Meni vala augusto vise lezi kao zamjena za bastonija nego da igra di marcovu poziciju tako da je meni licno drago da su se ipak odlucili za lijevog bocnog. Ne bi se slozio ni za darmiana pa on je dok je dumfries bio u kanalu zbog pregovora oko ugovora bio maicon licno za pomenutog. Ali na ljeto definitivno treba potraziti nekog ozbiljnijeg za tu poziciji, nekog ko bi i dumfriesa eventualno poslao na klupu.
Eto odose Buchanan i Palacios a dolazi Zalewski na posudbu uz mogucnost otkupa ugovora. Nisam ga nesto pretjerano gledao u Romi ali protiv Hrvatske u dvije utakmice je bio ponajbolji igrac na terenu, djeluje kao igrac koji je brz, voli loptu i ima dobar dribling. Jos je mlad i moze napredovati.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Navijači Rome nisu oduševljeni s njim ali Roma je i rasulu, tamo vjerovatno ni Denzel ne bi valjao. Ali za reprezentaciju odlično igra i mislim da ima sve potrebno da Inzaghi od njega napravi novog Augusta. Mlad je i jeftin tako da u svakom slučaju samo možemo dobit
p.s. Thomas Palacios danas odmah starter za Monzu, izgleda da smo ga poslali na pravo mjesto na posudbu
p.s. Thomas Palacios danas odmah starter za Monzu, izgleda da smo ga poslali na pravo mjesto na posudbu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- TheTruth34
- Kontakt:
Ne očekujem ništa od Zalewskog, doveden da grije klupu i to je to..
Potvrđen transfer Sučića za 14 mil plus bonusi, ostaje u Dinamu do kraja sezone ja posudbi. Nisam ga pratio ali Interisti iz Hrvatske kažu da je top transfer
Igrac koji kad je dosao u Dinamo je odmah upao u prvih 11, ne samo to nego je postao super vazan kotacic i uz Baturinu i Petkovica bio najbitniji igrac prosle sezone (i ove isto). Ljetos ga je pokusao dovesti Como za 8-10 mil €, bila je prica da ga zeli Atl. Madrid, a prije par mjeseci taman prije Dinamove utakmice sa BVBom se pricalo da su oni jako zainteresirani dogovora, taman u tom trenutku je dosla ozljeda pa je mozda zbog toga propalo.
Po meni igrac koji bi trebao moci odmah zamjeniti Barellu kad ovoga nema i u tome biti uspjesniji od Frattesia i pri tome ne mislim da bi trebao zabijati kao on (tesko koji igrac ce to postici s obzirom na njegove minute) ali svojim profilom bi trebao puno vise odgovarati Interovoj igri i onome sta Inzaghi zeli. Mislim da u ovom trenutku tesko moze zamjeniti Hakana i nadam se da zbog toga nije doveden, zato sta ce ga trebati cekati kao Aslania a mislim da to bas i nema smisla. Trkom jako podsjeca na Broza, gotovo da se ne gasi cijelu utakmicu, ali svim drugim meni je on lite Barella. Mislim da je ovo jako dobar transfer s obzirom na cijenu.
Nadam se da ce sljedeci biti Nico Paz i s tim bi obnovili gotovo cijeli vezni red, ostaje pitanje zamjene za Hakana i koliko se ozbiljno racuna na Aslania. Mislim da su on i Frattesi bivsi na ljeto i sa tim bi se mogao vjerojatno financirati Paz + Sucic, a mozda bi mogli isposlovati i Riccia ako se iskoristi Fabbian pametno.
Inace ako je vjerovati Gazeti Juventus je u zadnji cas pokusa uletit za Sucica, ali Pero nije zelio ici tamo.
Po meni igrac koji bi trebao moci odmah zamjeniti Barellu kad ovoga nema i u tome biti uspjesniji od Frattesia i pri tome ne mislim da bi trebao zabijati kao on (tesko koji igrac ce to postici s obzirom na njegove minute) ali svojim profilom bi trebao puno vise odgovarati Interovoj igri i onome sta Inzaghi zeli. Mislim da u ovom trenutku tesko moze zamjeniti Hakana i nadam se da zbog toga nije doveden, zato sta ce ga trebati cekati kao Aslania a mislim da to bas i nema smisla. Trkom jako podsjeca na Broza, gotovo da se ne gasi cijelu utakmicu, ali svim drugim meni je on lite Barella. Mislim da je ovo jako dobar transfer s obzirom na cijenu.
Nadam se da ce sljedeci biti Nico Paz i s tim bi obnovili gotovo cijeli vezni red, ostaje pitanje zamjene za Hakana i koliko se ozbiljno racuna na Aslania. Mislim da su on i Frattesi bivsi na ljeto i sa tim bi se mogao vjerojatno financirati Paz + Sucic, a mozda bi mogli isposlovati i Riccia ako se iskoristi Fabbian pametno.
Inace ako je vjerovati Gazeti Juventus je u zadnji cas pokusa uletit za Sucica, ali Pero nije zelio ici tamo.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Mogla bi se nekima ispuniti zelja pa da Simeone ode iz kluba, izgleda da je jako blizu Al Hilala
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Plakali bi za njim kao Milanisti za Piolijem. Navodno mu Hilal nudi 50 mil po sezoni, dakle 10x više. Ali mi Simone ne djeluje kao taj tip osobe, mislim da će ostat
Vala bilo bi mi zao da ide Inzaghi, a da ga prvo ne ispostuju sa dobrim transfer rokom sa 5 ili 6 kvalitetnih igraca, pa ako opet podbaci, onda definitivno razlaz...
Najbitnije u svemu je Marotu zadržati sto je moguce duze, on je taj koji ce zadržati klub najvise na ovoj razini....
Ali zaslužio je i Inzaghi jedan dobar prelazni rok, pa da vidimo od cega je....
Hocel uspjeti sta dovesti do ovog SP, onaj mali iz Dinama imal jos itko...
Koliko sam uraptio, od glavnih igraca nitko nije ma nekom jacem radaru sto je dobro, znai ubaciti 10ak igraca od tog 6 ih mora biti za prvih 11 i onda u nove pobjede....
Minimum dva napadaca, dva vezna, dva stopera al da su na razini prvih 11 i jedan desni bek, i plus jos dva tri igraca da popune....
Marko, Corea, Darmian, Asllani, Acerbi, Biscek moraju ici...
Najbitnije u svemu je Marotu zadržati sto je moguce duze, on je taj koji ce zadržati klub najvise na ovoj razini....
Ali zaslužio je i Inzaghi jedan dobar prelazni rok, pa da vidimo od cega je....
Hocel uspjeti sta dovesti do ovog SP, onaj mali iz Dinama imal jos itko...
Koliko sam uraptio, od glavnih igraca nitko nije ma nekom jacem radaru sto je dobro, znai ubaciti 10ak igraca od tog 6 ih mora biti za prvih 11 i onda u nove pobjede....
Minimum dva napadaca, dva vezna, dva stopera al da su na razini prvih 11 i jedan desni bek, i plus jos dva tri igraca da popune....
Marko, Corea, Darmian, Asllani, Acerbi, Biscek moraju ici...
2 napadaca ce doci sigurno, Correa i Arnautovic su bivsi i nece ici ni na ovo svjetsko klubova, spominje se Bonny iz Parme, David kojem je ugovor istekao, Hjolund i Zirkzee iz mutd ali tu vjerujem da bi bila posudba + mogucnost otkupa i treba vidjeti sta ce biti sa Piom koji briljira u Speziji, takvog mladog igraca nismo imali odavno. Ovaj Brazilac iz Marseillea je izgleda skoro pa zavrsen, vjerujem da ce se to dogovoriti ubrzo nakon finala LPa, u vezi se spominje Ricci, De Paul, Frendrup iz Genoe, i u obrani dvojac iz Bologna (Lukumi i Beukema), De Winter iz Genoe i Leoni iz Parme.
Mislim da ce se ulozit ovo ljeto poprilicno, vjerujem da ce jedan od Aslani i Fratesi isto otici, mozda Taremi ako dodje neka ponuda iz Turske, Arabije.
Mislim da ce se ulozit ovo ljeto poprilicno, vjerujem da ce jedan od Aslani i Fratesi isto otici, mozda Taremi ako dodje neka ponuda iz Turske, Arabije.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ne bih ja prodavao Bissecka, tačno je da nas je koštao dosta bodova u ligi ali u CL je bio perfektan gotovo u svim utakmicama koje se sjećam. Tako da talenat je tu, samo još malo iskustva da stekne i time više konstantnosti.
U napadu vratit Pia s pozajmice i potpisat Davida i imat čemo opet ubjedljivo najjači napad u ligi
U napadu vratit Pia s pozajmice i potpisat Davida i imat čemo opet ubjedljivo najjači napad u ligi
Ma Bisseck je, bez obzira na te neke greške, bio odličan većinu sezone. Mi bi mlade igrače ali bi ih opet tjerali nakon par grešaka. Momak ima potencijal, može još dosta napredovati, super se uklopio u ekipu, postao njemački reprezentativac, 90% odigranih utakmica je odradio i više nego odlično. Nema nijednog razloga da ga se odreknemo.
-
- Kontakt:
Ne razumijem ko i gdje spominje Misterov odlazak? Čuj ovog gore dat mu još jednu šansu i razlaz hahahaha čovjek stavio Inter na fudbalsku mapu u zadnjih 5 godina i ono bi ga tjeralo. Akcije mu izučavaju skoro sve ekipe. Dovesti mu dostojne zamjene a ne arnautovice aslanije i zaključaj ligu.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.