Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Izgleda ko da joj je 35. Gdje mi je drug Aki da ocijeni. 

Zavisi gdje ideš. U Austriji ti npr prilikom online verifikacije broja traže sliku ličnog dokumenta. Pošto nismo EU, ne primaju sve dokumente. Meni je verifikacija uspjela zahvaljujući vozačkoj. Detaljnije info imaš

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- superFrankie
- Kontakt:
Generalno ne, pogotovo npr u Hrvarskoj. Platis 5e, dobijes broj na kojem vec imas 5e i onda sebi dopunjavas, aktiviras opciju ili sta ti vec treba
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima li koga da ovaj Kenan sa OFF nije izvarao?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/haos-varsa ... ija/499718
Izgleda pisanje o starletama i srpskim i hrvatskim sportistima uzelo maha, pa bubnu ovakve stvari
Vroclav i Varsava nisu isti gradovi
Izgleda pisanje o starletama i srpskim i hrvatskim sportistima uzelo maha, pa bubnu ovakve stvari

Vroclav i Varsava nisu isti gradovi

Pa spomenuli su oba ta grada. Napisali citiram neredi i u Wroclawu, gdje se odrzava samo finale.Sheyi je napisao/la: ↑28 maj 2025, 09:58https://sportsport.ba/fudbal/haos-varsa ... ija/499718
Vroclav i Varsava nisu isti gradovi![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Reci cu kolegama da trebaju ipak vratiti tekstove o Wandinoj straznjici, i to samo slike, maksimalno recenica teksta jer je i to ocigledno prekomplikovano stivo za neke.DamirT je napisao/la: ↑28 maj 2025, 10:50Pa spomenuli su oba ta grada. Napisali citiram neredi i u Wroclawu, gdje se odrzava samo finale.Sheyi je napisao/la: ↑28 maj 2025, 09:58https://sportsport.ba/fudbal/haos-varsa ... ija/499718
![]()
Uz 27 kamera na autobuskim stanicama, Sarajlije od juna dobijaju i 2 nova presretača sa 360 stepeni sistemom snimanja i ako se na to doda 37 postojećih stacionarnih radara prema evidenciji BIHAMK-a i minimum dvije dnevne kontrole brzine, postavlja se pitanje: pa yebemu mater kome idu tolike pare od klepanja naroda? Ili još gore pitanje zašto se i kako se to vozači ponašaju u glavnom gradu pa su se doveli do ovoga...
- Varijantas8
- Kontakt:
Dužan i mojoj firmi 4-5k KM vec nekoliko godina.
- Shategabri
- Kontakt:
Pitanje je kako se ponašaju vozači u BiH uopšteno.coelho41 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:22Uz 27 kamera na autobuskim stanicama, Sarajlije od juna dobijaju i 2 nova presretača sa 360 stepeni sistemom snimanja i ako se na to doda 37 postojećih stacionarnih radara prema evidenciji BIHAMK-a i minimum dvije dnevne kontrole brzine, postavlja se pitanje: pa yebemu mater kome idu tolike pare od klepanja naroda? Ili još gore pitanje zašto se i kako se to vozači ponašaju u glavnom gradu pa su se doveli do ovoga...
Klepanje sirotinje što vozi 61 tamo gdje je 50 neće ništa bitno riješiti.
Babini sinovi i lokalne kabadahije će i dalje voziti ko da su Vin Diesel ili žive Mad Max u realnosti.
Pri tom kad naprave srranje, ubiju nekog, ćaća i mater i rukama i nogama kopaju kako miljenika da izvuku iz zatvora.
Zamisli sad koliko je prekršaja koji nemaju smrtnih posljedica, a koji se ponište, zažmiri se na njih, jer je ćaća urgirao i neće sinčina više nikad?!
E, to neće riješiti nikakvi presretači niti kamere.
Dok se ne promijeni sistem, gledaćemo kockoglave sinčine kako voze veliku nagradu naše nam drage BiH.
Koševo Zapad
Jest kad su editovaliDamirT je napisao/la: ↑28 maj 2025, 10:50Pa spomenuli su oba ta grada. Napisali citiram neredi i u Wroclawu, gdje se odrzava samo finale.Sheyi je napisao/la: ↑28 maj 2025, 09:58https://sportsport.ba/fudbal/haos-varsa ... ija/499718
![]()

Ja uvijek ovo govorim. Onda me ovi što se voze tramvajem, autobusom i taksijem napadnu kaže pa šta hoćeš nemoj vozit preko ograničenja...jeste, kriv sam zamislim se par sekundi, ode auto na 63 kmh i eto kazne, moram vozit ko na iglama, na svakom ćošku il je stacionarni ili vrebaju iz žbunja.Shategabri je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:34Pitanje je kako se ponašaju vozači u BiH uopšteno.coelho41 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:22Uz 27 kamera na autobuskim stanicama, Sarajlije od juna dobijaju i 2 nova presretača sa 360 stepeni sistemom snimanja i ako se na to doda 37 postojećih stacionarnih radara prema evidenciji BIHAMK-a i minimum dvije dnevne kontrole brzine, postavlja se pitanje: pa yebemu mater kome idu tolike pare od klepanja naroda? Ili još gore pitanje zašto se i kako se to vozači ponašaju u glavnom gradu pa su se doveli do ovoga...
Klepanje sirotinje što vozi 61 tamo gdje je 50 neće ništa bitno riješiti.
Babini sinovi i lokalne kabadahije će i dalje voziti ko da su Vin Diesel ili žive Mad Max u realnosti.
Pri tom kad naprave srranje, ubiju nekog, ćaća i mater i rukama i nogama kopaju kako miljenika da izvuku iz zatvora.
Zamisli sad koliko je prekršaja koji nemaju smrtnih posljedica, a koji se ponište, zažmiri se na njih, jer je ćaća urgirao i neće sinčina više nikad?!
E, to neće riješiti nikakvi presretači niti kamere.
Dok se ne promijeni sistem, gledaćemo kockoglave sinčine kako voze veliku nagradu naše nam drage BiH.
Al ja ne znam da ima negdje policije s više represije, a u konačnici manje rezultata u praksi nego kod nas u gradovima. Broj represivnih mjera se utrostručio u zadnjih 5 godina, a situacija na terenu sve gora i gora.
- Shategabri
- Kontakt:
Zato što su sve instance društva ogrezle u korupciji.
U toj situaciji treniranje sile i pravde ide na sitnoj boraniji i običnim građanima koji nemaju leđa u policiji, sudstvu, politici.
U toj situaciji treniranje sile i pravde ide na sitnoj boraniji i običnim građanima koji nemaju leđa u policiji, sudstvu, politici.
Koševo Zapad
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.