FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije onda ni cudo sto je Dinamo u kurcini kad vec toliko gomila prosjecne igrace iz HNL,a i oni jos vece budale odu tamo i presjede na klupi dok ne ozive karijeru na eventualnoj posudbi u Zrinji,bolje im je odma da ganjaju nasu ligu gdje mogu biti glavni igraci
Prodali ga prosle godine za 400k sad ce ga kupit za vise, samo nek se para vrtistrahmeipomisliti je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:13Nije onda ni cudo sto je Dinamo u kurcini kad vec toliko gomila prosjecne igrace iz HNL,a i oni jos vece budale odu tamo i presjede na klupi dok ne ozive karijeru na eventualnoj posudbi u Zrinji,bolje im je odma da ganjaju nasu ligu gdje mogu biti glavni igraci
Večeras u 19:30 igraju Differdange - Dudelange i nama je za status nosioca potrebno da Dudelange izgubi.
Zadnjih 5 međusobnih utakmica Differdange pobjedio 4 i jedna remi a uz to osvojili su ligu poprilično uvjerljivo tako da su definitivno favoriti.
Ako je vjerovati ovom portalu naravno da nam je potrebno da se poklopi ili da Dudelange izgubi ili CSKA Sofia jer iskreno nisam toliko pratio koeficijente pa se nadam da su upravu
Zadnjih 5 međusobnih utakmica Differdange pobjedio 4 i jedna remi a uz to osvojili su ligu poprilično uvjerljivo tako da su definitivno favoriti.
Ako je vjerovati ovom portalu naravno da nam je potrebno da se poklopi ili da Dudelange izgubi ili CSKA Sofia jer iskreno nisam toliko pratio koeficijente pa se nadam da su upravu

-
- Kontakt:
evo arena pise da su razgovori obavljeni sa rahmanom i cimirotom

Isto tako piše da im je primarna opcija inostrani angažman, ali da povratak na Koševo nije isključen. Nadam se da će Mirvić odriješiti kesu, ugovor 1+1, masne pare, pa ako se ispostavi kao greška oni opet mogu naći vrhunski ugovor po Arabiji.EastMadness je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:32evo arena pise da su razgovori obavljeni sa rahmanom i cimirotom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Are you not entertained ?!
-
- Kontakt:
Rahman kapiten i juris . Dosta je vise bacanje , bar znas kome si dao platu
Mislim da je on već bio Dinamiv igrač i da su imali dogovor sa Osijekom na pravo prvootkupa za milion eura. Bilo je neke priče da su i aktivirali tu klauzulu samo sad Dinamo čeka da vide u četvrtak šta će igrati u Europi pa da počnu sklapati ekipu zato su i poklopili sve što valja u HNL-u pa će probirati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 12:59Malo treba pratiti tu ligu,lik imao ponudu Dinama na stolu,ima jos sigurno 5 strasnih ponuda.juka55 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 12:55https://www.transfermarkt.com/marko-sol ... ler/623825
kako sam skontao ovaj napustio Osijek... ako je slobodan igrač ne bi bilo loše
Inače, Soldo je vrhunski igrač i ako ne završi u Dinamu može ostvariti transfer u dosta jaču ligu ili birati klub iz vrha hrvatske lige, što je puno bolje od onog što mu mi možemo ponuditi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Nije tacno,100% vam tvrdimEastMadness je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:32evo arena pise da su razgovori obavljeni sa rahmanom i cimirotom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Tacno je da su obavljeni razgovori, ali su odbili obojica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:51Nije tacno,100% vam tvrdimEastMadness je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:32evo arena pise da su razgovori obavljeni sa rahmanom i cimirotom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fin igrac, ali strumf veliki, a i tesko bi se izborio za mjesto pored ponajboljeg desnog beka lige. Ako vec hocemo RB, treba traziti igrace po drugom HNL-u i takvim ligama, tu imas Taraba i boljih od njega koliko hoces.luckystrike je napisao/la: ↑28 maj 2025, 13:45Na aktuelnu temu desnog beka, kada bi se nešto već mjenjalo a ja se pitao, Tarabu iz šb bih doveo, dao im Unušića i 100k KM na kahvu. Pa nek se bori s Beganovićem za mjesto.
-
- Kontakt:
Cimi da to jest previse trazi,Rahman nije ni kontaktiran.Mozda nesto sitno "ee bil se vratio" ali sjeli pregovarati i poslali ponudu nismoHordas1990 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:55Tacno je da su obavljeni razgovori, ali su odbili obojica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:51Nije tacno,100% vam tvrdimEastMadness je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:32evo arena pise da su razgovori obavljeni sa rahmanom i cimirotom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fin igrac, ali strumf veliki, a i tesko bi se izborio za mjesto pored ponajboljeg desnog beka lige. Ako vec hocemo RB, treba traziti igrace po drugom HNL-u i takvim ligama, tu imas Taraba i boljih od njega koliko hoces.luckystrike je napisao/la: ↑28 maj 2025, 13:45Na aktuelnu temu desnog beka, kada bi se nešto već mjenjalo a ja se pitao, Tarabu iz šb bih doveo, dao im Unušića i 100k KM na kahvu. Pa nek se bori s Beganovićem za mjesto.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tako je. Iza njega je dobra sezona. Dinamo ga je vratio jer ga može prodati za veće pare nego što oni dođu Osijeku. Čekaju novog trenera kao i rezultat u Evropi pa će vidjet da li im treba u rotaciji ili je za prodaju.AVNOJ je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:45Mislim da je on već bio Dinamiv igrač i da su imali dogovor sa Osijekom na pravo prvootkupa za milion eura. Bilo je neke priče da su i aktivirali tu klauzulu samo sad Dinamo čeka da vide u četvrtak šta će igrati u Europi pa da počnu sklapati ekipu zato su i poklopili sve što valja u HNL-u pa će probirati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 12:59Malo treba pratiti tu ligu,lik imao ponudu Dinama na stolu,ima jos sigurno 5 strasnih ponuda.juka55 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 12:55https://www.transfermarkt.com/marko-sol ... ler/623825
kako sam skontao ovaj napustio Osijek... ako je slobodan igrač ne bi bilo loše
Inače, Soldo je vrhunski igrač i ako ne završi u Dinamu može ostvariti transfer u dosta jaču ligu ili birati klub iz vrha hrvatske lige, što je puno bolje od onog što mu mi možemo ponuditi.
-
- Kontakt:
Nemoj poslije arena objavila.jurisicduska je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:32Ja kažem.fks74 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:30Ko to kaže, da će doći Cimirot i Rahmanović ?jurisicduska je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:27Ne znam sta bih rekao Pavičić je majstor ali s obzirom da nam dolaze Cimirot i Rahmanović ne znam koliko je isplativo. Također Lulic je u prvoj polovini svoje karijere u Sarajevu bio nas motor i pokretačka snaga. Razmislio bih dobro.
Pregovara se s momcima ima 3 mjeseca.
Veće su šanse da dođu nego da ne dođu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nomen est omen dakle Taraba je Taraba!NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:56Cimi da to jest previse trazi,Rahman nije ni kontaktiran.Mozda nesto sitno "ee bil se vratio" ali sjeli pregovarati i poslali ponudu nismoHordas1990 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:55Tacno je da su obavljeni razgovori, ali su odbili obojica.
Cimirot i Rahmanovic bi bili pojacanja, uz dobre pripreme naravno. Meni se dosta svidja i Lulić, takodjer, uz dobre pripreme bi nam mogao dosta pomoci u narednoj sezoni. Pavicic, je isto super igrac, ali zavisi sve od Cimirota hoce li doci.. Uglavnm samo provjerene igrace treba dovoditi ako zelimo nesto vise.. Vidjeti za golmana je li moguce dovesti Kenana Pirića, to bi vec bilo extra.
Koliko se priziva rahmanovic, na kraju ce biti gori od svena susica
Standardno svi sve znaju a objave za onog s Kipra njihova stranica a niko pojma nije imao. Ono nase. Haman se zna i koliko su nasi nudili a koliko oni traze cirkus.
-
- Kontakt:
Ne bih da se svađam al frajer na infu napisao 7 dana prije te objave da će doći Mamas.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Auuu kakvo pojacanje treba da potpise 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mercurial, mire971, OzmoodPinglewood, Posejdon, Proximic, riki46, supervizor i 88 gostiju.