Malo ce zakasniti jer je guzva na aerodromu i carinskoj kontroli al oko 21:01

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne kazem da nema neko ko zna. Ali ovdje bas iz supljeg u prazno.jurisicduska je napisao/la: ↑28 maj 2025, 16:14Ne bih da se svađam al frajer na infu napisao 7 dana prije te objave da će doći Mamas.
Veoma moguce da Rahmanovic bude flop kao Cimirot ako se klub podredi njima ako oni budu podredjeni klubu i budu davali ono sto klub od njih trazi a ne obrnuto moglibi oni bit nesto kao sto je jakovljevic barisic bilbija u zrinjskom, ako oni budu mislili da su oni dosli kod nas samo da uzimaju ljubav po ulici od navijaca i lo da dobro naplate
A u papirima 1800 KM???
Meni rekoše da je Vijetnamac, haj ga znaj sad.
Igra za japansku u21 repku, mati mu je iz juzne koreje
FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2025, 17:52Placat cemo ga preko humanitarnog broja. 17045.
Ma Dinamo je mašinerija i kad misliš da su najvećem rasulu tu opet ima ljudi koji vode računa o svakom detalju.MSOZ101 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:58Tako je. Iza njega je dobra sezona. Dinamo ga je vratio jer ga može prodati za veće pare nego što oni dođu Osijeku. Čekaju novog trenera kao i rezultat u Evropi pa će vidjet da li im treba u rotaciji ili je za prodaju.AVNOJ je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:45Mislim da je on već bio Dinamiv igrač i da su imali dogovor sa Osijekom na pravo prvootkupa za milion eura. Bilo je neke priče da su i aktivirali tu klauzulu samo sad Dinamo čeka da vide u četvrtak šta će igrati u Europi pa da počnu sklapati ekipu zato su i poklopili sve što valja u HNL-u pa će probirati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 12:59
Malo treba pratiti tu ligu,lik imao ponudu Dinama na stolu,ima jos sigurno 5 strasnih ponuda.
Inače, Soldo je vrhunski igrač i ako ne završi u Dinamu može ostvariti transfer u dosta jaču ligu ili birati klub iz vrha hrvatske lige, što je puno bolje od onog što mu mi možemo ponuditi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, DzemoSmjecanin, James1987, kontra, leo1946, misstianopenaldo, mnon46, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, relativizam, ronaldo99, ShofaII, svemalim1 i 168 gostiju.