Premijer liga BiH - aktuelno

Direktorcic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Direktorcic » 29 maj 2025, 07:54

Mostar je klasicni qurac otisao.Napadaju se prolaznici,ovi drugi nocas hodaju u grupama,uzvikuju policija u autu iza njih polako vozi i prati ih.ali siguran grad kazu

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 29 maj 2025, 08:00

AVNOJ je napisao/la:
28 maj 2025, 17:11
Podobnost je jedini kriterij klubovima iz manjeg bh. Entiteta za igranje ove lige.
Pa Sloga će ući u 4 sezonu bez reflektora.
Ovo je tačno. Nisam siguran koje je tačno pravilo za reflektore. Priča se da je Laktašima dovoljna bankarska garancija od 2 mil KM za reflektore, u smislu "evo imam novac za reflektore"... Apropo toga, Sloga uveliko radi na reflektorima (nisam siguran hoće li biti gotovo do početka nove sezone) i cijenim da na osnovu tih započetih radova dobijaju zeleno svjetlo po pitanju tog pravila.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

akobasmoram13
Kontakt:

Post Postao/la akobasmoram13 » 29 maj 2025, 08:02

Direktorcic je napisao/la:
29 maj 2025, 07:54
Mostar je klasicni qurac otisao.Napadaju se prolaznici,ovi drugi nocas hodaju u grupama,uzvikuju policija u autu iza njih polako vozi i prati ih.ali siguran grad kazu
Trebao si im reć da idu kući

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 29 maj 2025, 08:13

Vanja8 je napisao/la:
28 maj 2025, 23:08
guadalupe je napisao/la:
28 maj 2025, 22:06
Zelkan otvorio fan shop.

Fan shop :

slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

U kojim oni fantazijama zive, nestvarno...Fan shop :rol: :rol: :rol:
Fan shop :urnebes:

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 29 maj 2025, 08:43

Jutros belaj bio u shopu, valjda Kugla stavio majice na njihovu policu.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 maj 2025, 09:00

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

GOLEM SI ŽELJO

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 maj 2025, 09:04

slika

Vini Peixoto

Šta je uradio onim balvanima iz Veleža

🤣😭😭🤣🤣😂😂😂😭

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 29 maj 2025, 09:07

Ja juče vodio jednog jarana u fan shop kluba koji vrši utaju poreza. I pored toga sto sam jarana nagovarao da ne baca pare na smeće , on je kupio dres i na kasi nakon što je platio očekivao je da mu se izda fiskalni račun. Ljubazna radnica na njegov upit o fiskalnom računu je odgovorila da su iz kluba rekli da u ovakvim slucajevima izdaje nota racune jer fiskalna kasa nije u funkciji.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 29 maj 2025, 09:07

AvantiBL je napisao/la:
29 maj 2025, 08:00
AVNOJ je napisao/la:
Podobnost je jedini kriterij klubovima iz manjeg bh. Entiteta za igranje ove lige.
Ovo je tačno. Nisam siguran koje je tačno pravilo za reflektore. Priča se da je Laktašima dovoljna bankarska garancija od 2 mil KM za reflektore, u smislu "evo imam novac za reflektore"... Apropo toga, Sloga uveliko radi na reflektorima (nisam siguran hoće li biti gotovo do početka nove sezone) i cijenim da na osnovu tih započetih radova dobijaju zeleno svjetlo po pitanju tog pravila.
Bankarska garancija nema veze sa reflektorima, to je garancija da imaju pare i da nece odustati usred sezone od takmicenja.
Sloga zeleno svjetlo dobija na osnovu toga sto ima zamjenski stadion sa reflektorima u svom PFS, u Modrici.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 29 maj 2025, 09:17

Semper je napisao/la:
29 maj 2025, 09:07
Ja juče vodio jednog jarana u fan shop kluba koji vrši utaju poreza. I pored toga sto sam jarana nagovarao da ne baca pare na smeće , on je kupio dres i na kasi nakon što je platio očekivao je da mu se izda fiskalni račun. Ljubazna radnica na njegov upit o fiskalnom računu je odgovorila da su iz kluba rekli da u ovakvim slucajevima izdaje nota racune jer fiskalna kasa nije u funkciji.
Jesi isao sa jaranom u ovaj Concept store, da li svaka polica ima fiskalnu kasu ili su svi na jednoj? zanima ovamo mog jarana hoce od Kugle majicu, hvala ti.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 29 maj 2025, 09:28

Vorovus je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:
Bankarska garancija nema veze sa reflektorima, to je garancija da imaju pare i da nece odustati usred sezone od takmicenja.
Sloga zeleno svjetlo dobija na osnovu toga sto ima zamjenski stadion sa reflektorima u svom PFS, u Modrici.
Šta sad ako imaš zamjenski ne trebaš nikad ni uraditi svoj??? Koliko uopće važi to da te može "pokrivat" neki dugi stadion.
Ispada sad da svake godine iskopaš neku rupu i dobijaš licencu jer si in progres.

Zašto im savez nikad nije dao noćni termin ako već mogu igrati na "zamjenskom".
Napisao sam podobnost je jedini kriterij za igranje ove lige.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 29 maj 2025, 09:29

Kaze jaran meni hajmo u Željin fan shop da mi nesto kupi ... I dodjemo i ja iz kurtoazije uzmem samo majicu i dodjem na kasu i kazem radnici ne moras mi izdavati fiskalni racun. Kaze meni pametna i ljubazna radnica da je ne navodim da čini krivično djelo, i da ce ona svakako izdati fiskalni račun a moje je pravo da uzmem ili ne uzmem racun. Pita mene jaran kako to da dva fan shopa u istom gradu rade na različit način i kako to da jednim smiju da čine krivična djela a drugi ne smiju...
Ja sam mu samo odgovrio da para vrti gdje burgija neće....

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 29 maj 2025, 09:43

Ljudi kontaktirali Sedina Ljucu :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 29 maj 2025, 09:50

AVNOJ je napisao/la:
29 maj 2025, 09:28
Vorovus je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:

Šta sad ako imaš zamjenski ne trebaš nikad ni uraditi svoj??? Koliko uopće važi to da te može "pokrivat" neki dugi stadion.
Ispada sad da svake godine iskopaš neku rupu i dobijaš licencu jer si in progres.

Zašto im savez nikad nije dao noćni termin ako već mogu igrati na "zamjenskom".
Napisao sam podobnost je jedini kriterij za igranje ove lige.
Nigdje nisam napisao da je to normalno, samo kazem na osnovu cega se provlace.
Ajde podobnost, kao da Laktasi Vici nisu podobni.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 29 maj 2025, 09:57

Koliko kone plaćaju Kugli te police u "fan shopu"? Jel mjesečno ili godišnje? :yawn:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

DadoElazar
Kontakt:

Post Postao/la DadoElazar » 29 maj 2025, 10:03

Semper je napisao/la:
29 maj 2025, 09:29
Kaze jaran meni hajmo u Željin fan shop da mi nesto kupi ... I dodjemo i ja iz kurtoazije uzmem samo majicu i dodjem na kasu i kazem radnici ne moras mi izdavati fiskalni racun. Kaze meni pametna i ljubazna radnica da je ne navodim da čini krivično djelo, i da ce ona svakako izdati fiskalni račun a moje je pravo da uzmem ili ne uzmem racun. Pita mene jaran kako to da dva fan shopa u istom gradu rade na različit način i kako to da jednim smiju da čine krivična djela a drugi ne smiju...
Ja sam mu samo odgovrio da para vrti gdje burgija neće....
Ako je pametna zasto je radnica?

DadoElazar
Kontakt:

Post Postao/la DadoElazar » 29 maj 2025, 10:05

maroon46 je napisao/la:
28 maj 2025, 16:41
DadoElazar je napisao/la:
28 maj 2025, 15:11
jurisicduska je napisao/la:
28 maj 2025, 13:52

Samo u Bosni ima da lice/udruženje ne plaća porez i da dobija pare od poreznih obveznika i to ne bilo kakve nego milione.
Apsurdistan.
Zato sam ja rodio protiv ove lige
Ovo je eklatantan primjer kriminala i korupcije i to sa vrha dakle kriminalna hobotnica
Svi su jednako upetljani i sud i ministarstvo i klubovi
Pricat o postenju a dugove ti servisira ministarstvo ili bilo ko može samo prostitutka
I onda se trazi da uefa nešto istrazuje pa bude li istrazivala prvo ce željo u jarak
A tu su fala bogu i ostali
Ja se iskreno nadam da ce se to uskoro desiti pa da se ovo smece od lige ugasi na radost svih
ZoOoOvidovići
kaki bolan zavidovici
sta me briga okle si

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 maj 2025, 10:09

Pendulum je napisao/la:
29 maj 2025, 09:57
Koliko kone plaćaju Kugli te police u "fan shopu"? Jel mjesečno ili godišnje? :yawn:
E jbga sad, to je klub od kojeg drzava ima najvise hajra :rol: , sve redovno izmiruju, ti bi jos i police da placaju...
Ako ne vjerujes meni, pitaj u Transparency internacional oni ce ti potvrditi... :urnebes:
Ovako kod Kugle su otisli jer ne moraju placati dnevnu taksu,sto bi na Siranu bila obaveza... :rol: :rol: :rol:

DadoElazar
Kontakt:

Post Postao/la DadoElazar » 29 maj 2025, 10:11

kakvi crni reflektori tojest bijeli
nije samo do reflektora
treba trafo stanica pa visoko i niskonaponski generatori
naponska mreza u doboju nije mijenjana od tvornice sokova bosanka
da ukljuce reflektore na ovu mrezu ostalo bi sve do velike brijesnice bez letrike

DadoElazar
Kontakt:

Post Postao/la DadoElazar » 29 maj 2025, 10:14

Vanja8 je napisao/la:
28 maj 2025, 23:02
Semper je napisao/la:
28 maj 2025, 20:52
28.juna spektakl u Novom Pazaru, bice vrela atmosfera jer Torcida nije zaboravila nepravdu koja je učinjena Almedinu Ziljkiću. Svaka cast ekipi koja vrši utaju poreza sto se odazvala na poziv Pazara.
Postao/la Semper » 27 maj 2025, 19:39

Šta mislite da se bratimimo sa Novim Pazarom, imaju prelude navijace mislim da bi to bio top potez.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Nece oni sa svakim... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ja sto ga posra momacki i jos zapisa na kraju

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD, bhfanatic14, feniksptica, MElloo, OsmanhodzicBuco, Paromlinac, Vanja8 i 62 gosta.