Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mostar je klasicni qurac otisao.Napadaju se prolaznici,ovi drugi nocas hodaju u grupama,uzvikuju policija u autu iza njih polako vozi i prati ih.ali siguran grad kazu
Ovo je tačno. Nisam siguran koje je tačno pravilo za reflektore. Priča se da je Laktašima dovoljna bankarska garancija od 2 mil KM za reflektore, u smislu "evo imam novac za reflektore"... Apropo toga, Sloga uveliko radi na reflektorima (nisam siguran hoće li biti gotovo do početka nove sezone) i cijenim da na osnovu tih započetih radova dobijaju zeleno svjetlo po pitanju tog pravila.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Trebao si im reć da idu kućiDirektorcic je napisao/la: ↑29 maj 2025, 07:54Mostar je klasicni qurac otisao.Napadaju se prolaznici,ovi drugi nocas hodaju u grupama,uzvikuju policija u autu iza njih polako vozi i prati ih.ali siguran grad kazu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jutros belaj bio u shopu, valjda Kugla stavio majice na njihovu policu.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja juče vodio jednog jarana u fan shop kluba koji vrši utaju poreza. I pored toga sto sam jarana nagovarao da ne baca pare na smeće , on je kupio dres i na kasi nakon što je platio očekivao je da mu se izda fiskalni račun. Ljubazna radnica na njegov upit o fiskalnom računu je odgovorila da su iz kluba rekli da u ovakvim slucajevima izdaje nota racune jer fiskalna kasa nije u funkciji.
Bankarska garancija nema veze sa reflektorima, to je garancija da imaju pare i da nece odustati usred sezone od takmicenja.AvantiBL je napisao/la: ↑29 maj 2025, 08:00Ovo je tačno. Nisam siguran koje je tačno pravilo za reflektore. Priča se da je Laktašima dovoljna bankarska garancija od 2 mil KM za reflektore, u smislu "evo imam novac za reflektore"... Apropo toga, Sloga uveliko radi na reflektorima (nisam siguran hoće li biti gotovo do početka nove sezone) i cijenim da na osnovu tih započetih radova dobijaju zeleno svjetlo po pitanju tog pravila.
Sloga zeleno svjetlo dobija na osnovu toga sto ima zamjenski stadion sa reflektorima u svom PFS, u Modrici.
Jesi isao sa jaranom u ovaj Concept store, da li svaka polica ima fiskalnu kasu ili su svi na jednoj? zanima ovamo mog jarana hoce od Kugle majicu, hvala ti.Semper je napisao/la: ↑29 maj 2025, 09:07Ja juče vodio jednog jarana u fan shop kluba koji vrši utaju poreza. I pored toga sto sam jarana nagovarao da ne baca pare na smeće , on je kupio dres i na kasi nakon što je platio očekivao je da mu se izda fiskalni račun. Ljubazna radnica na njegov upit o fiskalnom računu je odgovorila da su iz kluba rekli da u ovakvim slucajevima izdaje nota racune jer fiskalna kasa nije u funkciji.
Šta sad ako imaš zamjenski ne trebaš nikad ni uraditi svoj??? Koliko uopće važi to da te može "pokrivat" neki dugi stadion.Vorovus je napisao/la: ↑29 maj 2025, 09:07Bankarska garancija nema veze sa reflektorima, to je garancija da imaju pare i da nece odustati usred sezone od takmicenja.AvantiBL je napisao/la: ↑29 maj 2025, 08:00Ovo je tačno. Nisam siguran koje je tačno pravilo za reflektore. Priča se da je Laktašima dovoljna bankarska garancija od 2 mil KM za reflektore, u smislu "evo imam novac za reflektore"... Apropo toga, Sloga uveliko radi na reflektorima (nisam siguran hoće li biti gotovo do početka nove sezone) i cijenim da na osnovu tih započetih radova dobijaju zeleno svjetlo po pitanju tog pravila.
Sloga zeleno svjetlo dobija na osnovu toga sto ima zamjenski stadion sa reflektorima u svom PFS, u Modrici.
Ispada sad da svake godine iskopaš neku rupu i dobijaš licencu jer si in progres.
Zašto im savez nikad nije dao noćni termin ako već mogu igrati na "zamjenskom".
Napisao sam podobnost je jedini kriterij za igranje ove lige.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kaze jaran meni hajmo u Željin fan shop da mi nesto kupi ... I dodjemo i ja iz kurtoazije uzmem samo majicu i dodjem na kasu i kazem radnici ne moras mi izdavati fiskalni racun. Kaze meni pametna i ljubazna radnica da je ne navodim da čini krivično djelo, i da ce ona svakako izdati fiskalni račun a moje je pravo da uzmem ili ne uzmem racun. Pita mene jaran kako to da dva fan shopa u istom gradu rade na različit način i kako to da jednim smiju da čine krivična djela a drugi ne smiju...
Ja sam mu samo odgovrio da para vrti gdje burgija neće....
Ljudi kontaktirali Sedina Ljucu

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nigdje nisam napisao da je to normalno, samo kazem na osnovu cega se provlace.AVNOJ je napisao/la: ↑29 maj 2025, 09:28Šta sad ako imaš zamjenski ne trebaš nikad ni uraditi svoj??? Koliko uopće važi to da te može "pokrivat" neki dugi stadion.Vorovus je napisao/la: ↑29 maj 2025, 09:07Bankarska garancija nema veze sa reflektorima, to je garancija da imaju pare i da nece odustati usred sezone od takmicenja.AvantiBL je napisao/la: ↑29 maj 2025, 08:00
Ovo je tačno. Nisam siguran koje je tačno pravilo za reflektore. Priča se da je Laktašima dovoljna bankarska garancija od 2 mil KM za reflektore, u smislu "evo imam novac za reflektore"... Apropo toga, Sloga uveliko radi na reflektorima (nisam siguran hoće li biti gotovo do početka nove sezone) i cijenim da na osnovu tih započetih radova dobijaju zeleno svjetlo po pitanju tog pravila.
Ispada sad da svake godine iskopaš neku rupu i dobijaš licencu jer si in progres.
Zašto im savez nikad nije dao noćni termin ako već mogu igrati na "zamjenskom".
Napisao sam podobnost je jedini kriterij za igranje ove lige.
Ajde podobnost, kao da Laktasi Vici nisu podobni.
Koliko kone plaćaju Kugli te police u "fan shopu"? Jel mjesečno ili godišnje? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ako je pametna zasto je radnica?Semper je napisao/la: ↑29 maj 2025, 09:29Kaze jaran meni hajmo u Željin fan shop da mi nesto kupi ... I dodjemo i ja iz kurtoazije uzmem samo majicu i dodjem na kasu i kazem radnici ne moras mi izdavati fiskalni racun. Kaze meni pametna i ljubazna radnica da je ne navodim da čini krivično djelo, i da ce ona svakako izdati fiskalni račun a moje je pravo da uzmem ili ne uzmem racun. Pita mene jaran kako to da dva fan shopa u istom gradu rade na različit način i kako to da jednim smiju da čine krivična djela a drugi ne smiju...
-
- Kontakt:
kaki bolan zavidovicimaroon46 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 16:41ZoOoOvidovićiDadoElazar je napisao/la: ↑28 maj 2025, 15:11Zato sam ja rodio protiv ove ligejurisicduska je napisao/la: ↑28 maj 2025, 13:52
Samo u Bosni ima da lice/udruženje ne plaća porez i da dobija pare od poreznih obveznika i to ne bilo kakve nego milione.
Apsurdistan.
Ovo je eklatantan primjer kriminala i korupcije i to sa vrha dakle kriminalna hobotnica
Svi su jednako upetljani i sud i ministarstvo i klubovi
Pricat o postenju a dugove ti servisira ministarstvo ili bilo ko može samo prostitutka
I onda se trazi da uefa nešto istrazuje pa bude li istrazivala prvo ce željo u jarak
A tu su fala bogu i ostali
Ja se iskreno nadam da ce se to uskoro desiti pa da se ovo smece od lige ugasi na radost svih
sta me briga okle si
E jbga sad, to je klub od kojeg drzava ima najvise hajra

Ako ne vjerujes meni, pitaj u Transparency internacional oni ce ti potvrditi...

Ovako kod Kugle su otisli jer ne moraju placati dnevnu taksu,sto bi na Siranu bila obaveza...

-
- Kontakt:
kakvi crni reflektori tojest bijeli
nije samo do reflektora
treba trafo stanica pa visoko i niskonaponski generatori
naponska mreza u doboju nije mijenjana od tvornice sokova bosanka
da ukljuce reflektore na ovu mrezu ostalo bi sve do velike brijesnice bez letrike
nije samo do reflektora
treba trafo stanica pa visoko i niskonaponski generatori
naponska mreza u doboju nije mijenjana od tvornice sokova bosanka
da ukljuce reflektore na ovu mrezu ostalo bi sve do velike brijesnice bez letrike
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ASD, bhfanatic14, feniksptica, MElloo, OsmanhodzicBuco, Paromlinac, Vanja8 i 62 gosta.