FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 29 maj 2025, 22:08

Rokitansky je napisao/la:
29 maj 2025, 21:06
@Vanja8
Znaš kako ja na to gledam, nismo baš u mogućnosti da dovodimo provjerene kvalitetne igrače, a u ovom slučaju po pitanju Meijersa objektivno gledajući se pokazao kao odličan stoper, i u našoj ligi i u Evropi za borac.
Opet, on je čisti plaćenik, kao što se i da vidjeti po trenutnom stanju sa produzivanjem ugovora , odbija čisto radi novca, a on nije neko kao Despotović koji je upućen u stanje ovdje od ranije (zato kažem jer nije odavde) već je to pokupio usput, a došao čisto radi novca.
Uvijek sam se to da se nađe neka kvalitetnija opcija od njega, ali ako ne može onda Bože moj , trebamo uzeti najbolje što nam se nudi , a ja lično da se pitam ne bih nikada doveo nijednog njihovog igrača.
Shvatio sam ja tebe sta si ti htio reci, ali dosta ljudi povrsno cita postove pa se nadovezuje na takve stvari, zbog toga je i bilo moje pitanje u replici...
Nije to problem, ja postujem drugacije razmisljanje, tvoje, bilo cije, vidjenje necega, ali jednostavno na takve stvari moram i zelim reci da takav skup fudbalera , ogrezlih u klupskom divljastvu nisu za nas klub, bez obzira da su svi na nivou Salaha, Van Dajka, Yamalla i sl.
Te igrace ne zelim gledati u bordo dresu...
Opet kazem, to je moje misljenje, moj osjecaj i nemam nista protiv ako neko drugacije misli

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 29 maj 2025, 22:38

ado-hz je napisao/la:
29 maj 2025, 21:39
Eto nama Muamera Tankovica :kafa:
Jubilarni 10. prelazni rok da dolazi. :mrgreen:

Rokitansky
Kontakt:

Post Postao/la Rokitansky » 29 maj 2025, 23:04

Vanja8 je napisao/la:
29 maj 2025, 22:08
Rokitansky je napisao/la:
29 maj 2025, 21:06
@Vanja8
Znaš kako ja na to gledam, nismo baš u mogućnosti da dovodimo provjerene kvalitetne igrače, a u ovom slučaju po pitanju Meijersa objektivno gledajući se pokazao kao odličan stoper, i u našoj ligi i u Evropi za borac.
Opet, on je čisti plaćenik, kao što se i da vidjeti po trenutnom stanju sa produzivanjem ugovora , odbija čisto radi novca, a on nije neko kao Despotović koji je upućen u stanje ovdje od ranije (zato kažem jer nije odavde) već je to pokupio usput, a došao čisto radi novca.
Uvijek sam se to da se nađe neka kvalitetnija opcija od njega, ali ako ne može onda Bože moj , trebamo uzeti najbolje što nam se nudi , a ja lično da se pitam ne bih nikada doveo nijednog njihovog igrača.
Shvatio sam ja tebe sta si ti htio reci, ali dosta ljudi povrsno cita postove pa se nadovezuje na takve stvari, zbog toga je i bilo moje pitanje u replici...
Nije to problem, ja postujem drugacije razmisljanje, tvoje, bilo cije, vidjenje necega, ali jednostavno na takve stvari moram i zelim reci da takav skup fudbalera , ogrezlih u klupskom divljastvu nisu za nas klub, bez obzira da su svi na nivou Salaha, Van Dajka, Yamalla i sl.
Te igrace ne zelim gledati u bordo dresu...
Opet kazem, to je moje misljenje, moj osjecaj i nemam nista protiv ako neko drugacije misli
:bih: :salut:

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 30 maj 2025, 00:38

Ostavite ljudi Evropu, sem ako nisi prvak nas klub nijedan neće igrati Evropu.
Pogotovo u sistemu kao našem gdje mijenjas pola ekipe a nekad i cijelu ekipu a sastavis je 5 dana pred kvalifikacije .

Suzbijmo safove i moliti da potrefimo sa pojacanjima i da se nešto okrene u drzavi pa da Vico vidi resetke sa druge strane, inače nećemo ni titule vidjeti da dodje vinicius i de brujne zajedno

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 maj 2025, 00:41

relativizam je napisao/la:
30 maj 2025, 00:38
Pogotovo u sistemu kao našem gdje mijenjas pola ekipe a nekad i cijelu ekipu a sastavis je 5 dana pred kvalifikacije .

Suzbijmo safove i moliti da potrefimo sa pojacanjima i da se nešto okrene u drzavi pa da Vico vidi resetke sa druge strane, inače nećemo ni titule vidjeti da dodje vinicius i de brujne zajedno
Pa realnije su grupe za nas od tih tvojih želja, realno gledajući.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 30 maj 2025, 00:49

Je li moguće da se bojite malo jačih protivnika? Prošlo ljeto kad smo Aktobe izvukli ljudi se raskukali kao da su RM. Možemo li nekad reći dosta je i imati stav za nešto više? Kažeš ekipu sastavljamo 5 dana pred kvalifikacije, laž!
Isto tako čekati da se nešto samo desiti, je najveća besmislica. Raditi i konstantno se žaliti, forsirati sve nivoe saveza i raditi sve što je u našoj moći da sebi osiguramo normalno suđenje.

Taj stav čekati nekog super heroja da završi sve naše probleme, a mi ćemo sjediti sa strane nas je i doveo do ovog gdje smo sad. Ništa protiv tebe da se odmah razumijemo, ali hajdemo i mi malo zasukati rukave.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 30 maj 2025, 00:50

daj ovu Santa Klaru
da imam opravdanje otici i da guzica vidi malo Portugalije

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 maj 2025, 00:51

Kad smo trebali graditi koefcijent mi ispadali od Torpeda,Milsamija,Trnave i nismo nikako izborili Evropu.To su nase zadnje 4 sezone u Evropi.Ne pamtim goru evropsku eru od osnivanja kluba

Nazalost tesko je nesto ocekivati sada jer evo vec u drugom pretkolu moze te zapasti AZ Alkmar ili neko slican a 70% ekipa je taj level.Ove 'slabije' necu ni spominjati jer sanse da ih izvucemo su ravne tim da dodjemo do kraja.I da nekako prodjes to imas jos dvije stepenice težih protivnika.U prijevodu nemoguca misija i zakljucak da samo prvak ima sanse za grupnu odnosno ligasku fazu.

Zadnji respektabilan protivnik kojeg smo izbacili eto Atromitos a puno je vode Miljackom proteklo od tada,dvostruki strijelac postao ikona u drugom klubu,pola ih zavrsilo karijeru...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 30 maj 2025, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 30 maj 2025, 01:51

BegovicRamiz je napisao/la:
30 maj 2025, 00:50
daj ovu Santa Klaru
:nene:
Omonija ili Shamrock
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 30 maj 2025, 02:26

BegovicRamiz je napisao/la:
30 maj 2025, 00:50
daj ovu Santa Klaru
Ako imas pare za Santa Claru, možeš i do New Yorka svratiti, nisu toliko udaljeni :D

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 maj 2025, 05:39

Vanja8 je napisao/la:
29 maj 2025, 20:51
Pitar6785 je napisao/la:
29 maj 2025, 20:27
Vanja8 je napisao/la:
29 maj 2025, 20:12

Nikada ni jednom igracu Borca ne bih progledao kroz prste...

Samo mi nije jasna ova kostatacija , "nije odavde..."
Pa, ako nije odavde, sto se frajer nakon tri kola ne pokupi iz Borca kad je vidio sta se desava, sto onako pada , a da ga niko nije ni dodirnuo, sto onako krvnicki udara, nije odavde pa je to normalno je li ?
Sto se mene tice, bilo kakav kontakt sa igracima koji su se onako podrugljivo smijali sudijskom kasapljenju od mene nema podrsku, pa da je sam Yamal u pitanju...
Slazem se ja al ti sto trazis to nebi ni EDIN DZEKO koji ima 100 m€ i koji igra pro fudbal sa 40 godina i koji ima unuce, a kamoli sirotinja u vidu despotivica herere envera vukovica, ljudi koji nemaju ni 100 k€ na stednoj.. ISTO BI OVO RADIO AHMETOVIC RAHMANOVIC da su oni u FK SARAJEVU i da sudija svira sto svira za borac..

Gdje sebad Repuh gdje sesar gdje krste ihtijarevic granov gogalic smjecanin to su ljudi koji su ostavili velki trag u nasem klubu sad jedan nesto sije jedan prevrce cevape neki razvize hljeb.. Tako da mi moramo razumit svakog igraca da on mora uzet sto mu se daje jer on zna da je prozor uzak

Jednostavno receno IGRACI NEMAJU VREMENA DA SE BORE ZA PRAVDU A JOS MANJE TIPOVI KO HERERA DESPOTOVIC ITD..

Bolic topic su jedini igraci koji i kazu nesto za pravdu, a koliko ima igraca jos koji su multimilioneri trenerske menagerske poslove rade u drugim drzavama tacnije nemaju nikakav dodir sa NS BH pa sute.

Meha kodra kara savez sta je reko edin mujdza hasan konjic hibic sabic dzeko bolic baljic NISTA…
Vidi brate, nemoj se baviti pretpostavkama , "kad bi ovo ovako i drugi bi isto..."
Mislim da u Evropi ni jedan klub nema ovo sto ima Borac pa da bi to sad uporedjivali...
Igraci koji su sa uzitkom ucestvovali u ovom kriminalistickom folkloru nisu igraci za FK Sarajevo...

Evo, imas Zrinjski, namjesta mu se kao i Borcu, ali mi reci, je li normalnije sa njima igrati u odnosu na Vicinu prciju ?
Koji su to igraci Zrinjskog onako mesarski kasapili nase igrace i za to dobijali kontra faulove ?

Da li bih bio za dovodjenje nekog igraca iz Zrinje ?
Apsolutno, za razliku od mesarske industrije Dodik...
Kao sto sam i rekao drug ja se slazem 100% satobom, ja na ovom forumu placem svaki dan radi vica beusa gigovica kazlagica halke muse.

Ali ako ZZ i SPORTSKI DIREKTOR nemogu nac boljeg od od Herere Despotovica mekenjerasa, i ako ce oni donijet nama titulu, JARO JA BIRAM USPJEH FK SARAJEVA UVJEK PRIJE BILO KAKVIH PROVOKACIJA. Takodje drugi plus je sto glavnog konkurenta ostavljas bez 2-3 najbolja igraca. Dinamo nikad nebi bio vako dominantan kao sto jes da negusi konkurenciju, ako ih neubija direktno onda ide indirektno ako nemoze da razjebe hajduk pokupuj sve od **** rijeke i osjeka resto igraca u ostatku lige kurcu i nevalja usput lokomotivu kupili (dinamo b)

Dok vidite kako glupa cz radi glupe stvari i zato ce uvjek bit kita za dinamo. Cz hara dok je vucic na vladti kad dodje neko ko navija za partizan ide partizan 12 godina prvak cz kita

Sto se tice zrinjskog licno borac jeste cetnistvo al postojali su i u vrijeme jugoslavije igrali drugu ponekad prvu imali su dobri igraca bili su na stadionu nakojem jesu, sta je sa zrinjskim radi 10x gore stvari od borca, borac isto ko zvezda igra prvu ligu cim nije presjednik ns bh srbin lagano ispadnu ljudi u rs se pisaju po borcu dok zrinjski konstantno preko beusa 20 godina krade i normalno da nemaju potrebe da se nesto isticu, sute kradu i sto je najgore NEKRADU SRBE vec nas, srbe koriste ko zeton od 8 godina 3 a nas svake godine jebu.

Doslo je do tog da mi nemamo novinara da ima muda da postavi 10 pitanja tom **** Beusu koje on sta on radi u ns bh, jel on u savezu da utjece na sydije da sude u korist zrinjskog, sta je uradio za 20 godina za taj nogomet u bosni i hercegovini. Vico bar izadje i javno ja pratim scenu bh nogometa od BOLONJE Kad smo mi bili domacini hrvaskoj HASAN DAO GO ZANAS 1-4 izgubili svakodnevno jos nikad nisam vidio da je Beus bio u medima opste beznam kako izgleda tip. 20 godina 0 izlagania 0 interviews

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 30 maj 2025, 07:34

H8Z7 je napisao/la:
30 maj 2025, 00:49

Je li moguće da se bojite malo jačih protivnika? Prošlo ljeto kad smo Aktobe izvukli ljudi se raskukali kao da su RM. Možemo li nekad reći dosta je i imati stav za nešto više? Kažeš ekipu sastavljamo 5 dana pred kvalifikacije, laž!
Isto tako čekati da se nešto samo desiti, je najveća besmislica. Raditi i konstantno se žaliti, forsirati sve nivoe saveza i raditi sve što je u našoj moći da sebi osiguramo normalno suđenje.

Taj stav čekati nekog super heroja da završi sve naše probleme, a mi ćemo sjediti sa strane nas je i doveo do ovog gdje smo sad. Ništa protiv tebe da se odmah razumijemo, ali hajdemo i mi malo zasukati rukave.
Brat skinuo gaće i prije kraja sezone :rol:
Nema veze što je 70-80% ekipa moguće proći, bitno je javno baciti kakav crnjak sa fotelje i u slučaju negativnog rezultata se parkirati u istu obučen u potkošulju, sa pivom u jednoj i mobitelom u drugoj ruci i napisati onu famoznu E jesam vam rek'o! :mrgreen:
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 30 maj 2025, 07:50

Dje Celtik da mu m yebemo :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 maj 2025, 08:17

H8Z7 je napisao/la:
30 maj 2025, 00:49

Pa kukalo se sto smo bili nosioci i dobio si daleko najtezeg protivnka i na kraju se i pokazalo da smo bili 50/50 s Aktobe prosli na penale . Jako tesko s ovakvim koeficijentom proci u grupe , jedino realno prvak ima bas dobre šanse .

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 30 maj 2025, 08:20

Universitatea Craiova
Partizani Tirana
Puskás Akadémia
Paide Linnameeskond
Ararat-Armenia
Aris Thessaloniki
DAC Dunajska Streda
FC Ballkani
Petrocub Hîncesti
Pyunik Yerevan
AEK Athens
NK Maribor
Riga FC
Hajduk Split
CSKA Sofia
Flora Tallinn
FK Astana
Jagiellonia Bialystok
Omonia Nicosia
Maccabi Haifa
Istanbul Basaksehir
Sparta Praha

Zbog onih grupa pred izvlačenje, ovo su neki realni potencijalni protivnici
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 30 maj 2025, 08:32

Lovre Rogić 31.05.2025
Vinko Soldo 31.05.2025
Besim Šerbečić 31.05.2025
Bakir Nurković 31.05.2025
Balta 30.06.2025
Karlo Lulić 30.06.2025
Domagoj Pavičić 30.06.2025
Mirza Mustafi 30.06.2025
Gordeziani 30.06.2025
Posudba
Edin Julardžija
Marko Matanović
Adalaberto Peteranda
Elvir Duraković
Je li moguće da nece niko ostat od ovih igrača kojima ističe ugovor i od ovih sto su na posudbi da se nece vracat

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 maj 2025, 08:41

Haksss je napisao/la:
30 maj 2025, 08:32
Lovre Rogić 31.05.2025
Vinko Soldo 31.05.2025
Balta 30.06.2025
Karlo Lulić 30.06.2025
Mirza Mustafi 30.06.2025
Gordeziani 30.06.2025
Posudba
Edin Julardžija
Marko Matanović
Adalaberto Peteranda
Elvir Duraković
Je li moguće da nece niko ostat od ovih igrača kojima ističe ugovor i od ovih sto su na posudbi da se nece vracat
Pavičića probati ostaviti ,ostalim se lijepo zahvaliti .

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 30 maj 2025, 09:22

bordobijeli je napisao/la:
30 maj 2025, 08:41
Haksss je napisao/la:
30 maj 2025, 08:32
Lovre Rogić 31.05.2025
Vinko Soldo 31.05.2025
Balta 30.06.2025
Karlo Lulić 30.06.2025
Mirza Mustafi 30.06.2025
Gordeziani 30.06.2025
Posudba
Edin Julardžija
Marko Matanović
Adalaberto Peteranda
Elvir Duraković
Pavičića probati ostaviti ,ostalim se lijepo zahvaliti .
To je to. Eventualno još zadržati Lulića ako se ukaže prilika, jer teško da može ponoviti ovako očajnu polusezonu.

Inače, kako brojevi znaju zavarati. Kad pogledaš ovako spisak od 13 imena, pomisliš jbt ode cijela ekipa, a zapravo sve gola halaša.

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 30 maj 2025, 09:22

Ma daj Hajduk odmah, pravo da se okupamo u Zaostrogu

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Bordo10, Google Adsense [Bot], senad82 i 60 gostiju.